دوستان مدل 76100 رو تصاویر SD عملکردش چه طوره ؟
من 99% استفادم فوتبالای خارجی و نهایتا سریال هست . این مدل رو پیشنهاد میکنید ؟ نمیدونم اس دی این مدل خوبه یا سامسونگ 6960
دوستان مدل 76100 رو تصاویر SD عملکردش چه طوره ؟
من 99% استفادم فوتبالای خارجی و نهایتا سریال هست . این مدل رو پیشنهاد میکنید ؟ نمیدونم اس دی این مدل خوبه یا سامسونگ 6960
من که 76100 دارم کیفیت اچ دیش و سه بعدی عالی من که خیلی راضی هستم فوتبال اچ دی نگاه میکنم خیلی لذت بخش است 86100 کیفیت مانند همین ایت فقط دوسی پیو دارد 96000 کیفیت تصویرش 200 بیشتر است ار 2 روز قبل قیمتها 300 هزار تومان گرون تر شده
کسی از دوستان اگه می تونه درباره خرید اسمارت سه بعدی به من کمک کنه. می خوام مدل 32 اینچ 66900 رو بخرم. بودجه هم بیشتر از این ندارم. قیمت حدود 1750 . استفاده هم در حد دیدن فوتبال و تلویزیون خودمون. تو خود سایت گلدیران نوشته بود تماشای ورزش ضعیف. می خواستم ببینم واقعا به این شکله؟ کسی تا حالا استفاده کرده ؟ نسبت به مدلش می ارزه یا این که بهتره به جای اسمارت مدل ال سی دی یا ال ای دی رو بخرم. 42 ال سی دی فکر کنم تا 1800 گیر بیاد. یا ال ای دی 32 تا 1200 و 300 می شه خرید. ولی خوب 66900 اسمارت و سه بعدیه؟ پیشنهاد شما چیه؟
دوستان می خواهم سینما خانواده بگیریم
این مدل چطور هست
LG LH - 885 XBH
وقتی داری فوتبال می بینی
یک خطهای افقی سیاه مانند که خیلی کم رنگ هم هستن را می بینی؟؟
معمولا چهارتا خط افقی به پهنای 5 ثانت هستش
دقت بکن خبرش را بهم بده
ممنون
توی شبکه های اچ دی این جوری نیست توی اس دی را باید نگاه کنم
من اس دی مد نظرمه سالی 1 بار هم اچ دی نمیبینم.
اس دی خوب باشه میخرم. چون هرچی صبر کنیم باختیم
بعد از كلي سر و كله زدن با شركت و فروشگاه هنوز رو هواييم!
هرچی بیشتر هزینه کنی کیفیت و حجم صدا بهتر میشه
ال جی از نظر صدا خوبه، این مدل هم نزدیک 1600 قیمتشه طبیعتا باید خوب باشه کیفیتش.
ولی شارپ و سونی گزینه های ارزونتریم دارن با همین حجم صدا.
مدل DZ940K سونی هم حجم صداش 1000 وات rms هست که احتمالا صدای بهتری داشته باشه بعلت سونی بودنش.
Last edited by parham511; 06-02-2013 at 10:49.
این یعنی معنای کامل مشتری مداری. اونم فروشگاهی که روزی چندین تلویزیون داره می فروشه و کلی سود می کنه ولی واسه دویست تومن تفاوت قیمت دیروز و امروز چنان بلایی سر مشتری میاره که دیگه کلاهشم اون جا افتاد نره برداره...
جدا از تاسف برای شما متاسفانه خیلی از فروشندگان تلویزیون و لوازم خانگی اطلاعات لازم رو واسه کمک به مشتری ندارن. البته هستند فروشنده هایی که مشتری مدارن و در مورد خوبی و بدی جنس مورد نظر بهت کمک می کنند ولی کلا در این مورد کمی فقیر هستیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)