سلام دوستان
daniهستم
اگه میخواهید مد یا مپ یا ....
به سرور های Chizاضافه بشه یا همچنین هر نظر یا درخواستی دارین تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کنید
سلام دوستان
daniهستم
اگه میخواهید مد یا مپ یا ....
به سرور های Chizاضافه بشه یا همچنین هر نظر یا درخواستی دارین تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کنید
چند وقته سرور نداریم![]()
سیاتک vps هاش را 1 ماهه 59 تومان می فروشه که ترافیک ماهانش هم 500 گیگ هست ( از لحاظ ترافیک خیلی خوبه )
که شارژ اولیه اش 3 ماهه است یعنی می شه 177 هزار تومان ...
تکی نمی تونم بخرم و سرور ران کنم ولی اگه یک نفر دست و دلباز مثل خودم باشهمی تونیم شریکی سرور بزنیم ( 2 تا ادمین ) که برا هر کدوممون می شه 90 هزار تومان و ماهی برا هر نفر 30 هزار تومان می افته ...اگه کسی مایل به زدن سرور به صورت شریکی باشه اینجا pm بزاره تا ردیفش کنیم
Last edited by vitamin2002; 17-02-2014 at 12:53.
سرور پرشین بلوک:
10.201.6.42:8303
سرور پرشین اف ان جی:
10.201.6.42:8304
فعلا که داون هستش ! من که نمی تونم سرور را ببینمش !
سرورا رو خط ملی ( اینترانت) هستن برای همین رو لیست مستر سرور نشون داده نمیشن.
باید آی پی هارو favoriate کنید.
البته الان ران نیست سرور.
خوب منم گفتم داون هستش دیگههمه سرور سرور می گن یکی نیست بیاد پول بده برا سرور زدن فقط مفت باشه کوفت باشه
![]()
از ماه دیگه که این وی پی اس تموم شه اعتبارش بهت پ.خ میزنم شریکی با هم سرور میزنیم.
هر چند ارزش نداره سرور زدن ولی برای شادی روح رفتگان و سلامتی زندگان سرور میزنیم. ( هرچند خودمم خیلی وقته بازی نکردم و نخواهم کرد)
حد اقل مشخصاتی که باید وی پی اس برای سرور این بازی داشته باشه اینه. ( کمتر از این یا اجرا نمیشه یا لگ خواهد داشت)
رم : 512
پردازنده: زیاد مهم نیست. ( اگه سرورا بیشتر از 3 سرور بشن باید ارتقا داد)
ترافیک ماهانه: 150 الی 250 گیگا بایت. ( مصرف ترافیک بسیار بالاست و مطمئنم 250 گیگ هم جواب نمیده)
هارد: زیاد مهم نیست. ( 1 گیگ هم میشه)
پورت: معمولا" همه وی پی اس ها پورت استاندارد دارند که مشکلی پیش نمیاد. ( اگه سرورا زیاد شن پورت اختصاصی هم نیاز میشه)
در ضمن الان دیگه خرید سرور از آسیا تک ارزش نداره! host dl رفته رو دیتاسنترشون و مطمئنا" قیمتا نسبت به دیتا سنتر های دیگه گرون شده.
اگه توافقی صورت بگیره برای نوروز و سال جدید سرور خواهیم زد.
عجب تی رفته صفحه 2 این قسمت
بابا یکی این رو ببره کنار wow اون بالا تا نره صفحه 2 این بازی خیلی طرف دار داره
درود
من با اين بازي خيلي خاطرات دارم.هر يك ماه وقت پيدا كنم ميام يه سر ميزنم. سرورا هم زياااااد. Po5eidon
پ.ن : براي چند دهمين بار ميپرسم كسي narotu رو نديده ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
narotu مرده دیگه پیداش نیست مثل sajad tnt![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)