ICS فعلا خیلی مشکل داره من در حال حاضر 2.3.6 و ترجیح میدم . . . رامم و برگردوندم تا ببینیم این جیلی بن چی از آب در میاد
ICS فعلا خیلی مشکل داره من در حال حاضر 2.3.6 و ترجیح میدم . . . رامم و برگردوندم تا ببینیم این جیلی بن چی از آب در میاد
چرا گرونتر نباشه؟
مزیت one x به این گوشی فقط پردازندش هست.
اما گالاکسی نوت ویژگی های خاص و منحصر به فردی داره ،اندازه صفحه و تبلت بودن و قلم spen و ... نه قابل مقایسه با s3 هست و نه one x چون یه چیز کاملا متفاوتی هست.
نمی گم بهتره ، ولی خاص تره
البته قیمت one x در اروپا با خاور میانه کاملا متفاوت هست به این دلیل که کیفیت گوشی ها هم فرق داره ، همیشه جنس خوبه ماله اروپایی ها بوده...
ARM چه میکنه با این GPU ها!!!
MALI400 با 4 هسته میتونه تا 176 میلیون مثلث رو پردازش کنه!( هر هسته با فرکانس 400MHz میتونه 44 میلیون تا پردازش کنه!)
ولی نسخه جدید یعنی MALI450 میتونه در هر هسته 104 میلیون مثلث پردازش کنه، و تا 8 هسته ساپورت میکنه! یعنی پردازنده 8 هسته ای با فرکانس 480MHz با توان پردازش 832 میلیون مثلث در ثانیه داره!!!
حالا فرض کنید این GPU با یک پردازنده 4 هسته ای هم همراه باشه! دیگه کی میخواد جلوی این وایسه؟
Mali T658 فکر کنم ها!
Mali T604
مدل 604 در حدود 5برابر از Mali 400قوی تره
و مدل 658 در حدود 10برابر از Mali 400قوی تره
یعنی با یک بهینه سازی خوب . در حدود 1میلیارد ترینگل در ثانیه
بهینه سازی خوب هم منظور چیزیه که در S3 شاهدش بودیم
توان پردازش سری MALI600 بصورت رسمی هنوز اعلام نشده!
اینی که من میگم MALI450 هست!
اینم لینک سایت ARM:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته شده که هر هسته تا 104M tri/s توان پردازش داره و از 1 تا 8 هسته رو پشتیبانی میکنه!
اگه MALI450 این هست، دیگه نمیدونم سری 600 قراره چی باشه!!
The Mali-T604 GPU delivers up to 5x performance improvement over previous Mali graphics processors and is scalable up to four cores.اطلاعات خفنی نداده .ولی تا همین حد هم کافیهThe Mali-T658 delivers up to ten times the graphics performance of the Mali-400-MP GPU, as well as a four times increase in GPU Compute performance when compared with the Mali-T604 GPU.
در مورد این که اعلام کرده بودند مدل MAli 658 با چیپ Quad Core Arm 15 مچ میشه. یعنی 4هسته ای A15 که میشه قدرتی برابر 8-9هسته ای arm A9
حالا یه خورده صبر کنید ببینید nvidia چه پردازنده های گرافیکی خفنی میزنه
ulp ها تا به حال چیز خاصی نداشتند .
بیشتر روی ساپورت کار میکنه تا قدرت
همین الانم tegra3 از mali400دو سال معرفی شده و استفاده شده ضعیف تره
سلام خدمت دوستان عزیز یکی از دوستان من یه گالگسی نوت مدل SHV_E160L به تازگی از چین واسم آورده لطفا یکی راهنمایی کنه چطور میتونم روتشا عوش کنم.
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟
سلام خدمت دوستان عزیز یکی از دوستان من یه گالگسی نوت مدل SHV_E160L به تازگی از چین واسم آورده لطفا یکی راهنمایی کنه چطور میتونم روتشا عوش کنم.
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟
میتونم kingdroid را روش نصب کنم یا نه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)