خدا روشکر پس به اونجا نرسیدم تازه رسیدم CHAPTER 8 همونجایی که WILLS تو هواپیما قدیمیه هست و من با چتر میپرم بیرون
خدا روشکر پس به اونجا نرسیدم تازه رسیدم CHAPTER 8 همونجایی که WILLS تو هواپیما قدیمیه هست و من با چتر میپرم بیرون
سلام.
دوستان من تو یک مرحله گیر کردم. فکر کنم capture های آخر باشه. اونجائی که سوار قایق مبشی میری با یک مرد ریش بزی ملاقات میکنی . بعد میری با ماشین یک محلی که . پله فلزی میخوره میره زیر زمین. نباید کسی را بکشی و باید تو غارها از همه نگهبان ها با پرتاب سنگ رد بشی میرم تو اب یک کشتی هست و داخل کشتی یک نگهبانرا باید با کارد بکشی . اونجا فرمان تعویض لباس میاد . تا میرسم به بعد از کشتن نگهبان صفحه سیاه میشه . فقط صدا دارم. دو بار بازی پاک کردم . دوباره نصب و دانلود آپدیت های بازی . اما همونجا بازی گیر میکنه...متشکر میشم راهنمائی بفرمائید..
مرحله chapter 8 گوشه سمت چپ یک ایکون میاد ..
find sam and ask him about hoyt![]()
من save جلوترش رو دارم میخوای بهت بدم دقیقا بعد از اونه !!
سلام دوستان ... می خوام بازی فارکرای رو بخرم . آیا به کرایسیس 3 می رسه.از لحاظ گرافیکی چی ؟ یا گیم پلی. ارزش بازی داره ؟کسل کننده نیست ؟![]()
![]()
از لحاظ گرافیک که یک از پر جزئیات ترین بازی ها روز هست.تو بازی یک مسائل جانبی قرار دادند که باعث طولانی تر شدن بازی میشه ولی میتونید با ندیده گرفتن این مسائل, فقط مراحل اصلی بازی رو برید
همونجا که sam همون کچله میپرسه باید انتخاب کنیم که با کی هستیم ؟!
نه جایی هست که زنی که داخل قلعه است بهتون داده انتخاب میده.موقعش که بشه تو صفحه 2تا انتخاب میاد
اواخر قبل از شروع مرحله سیو کنید که بتونید دو تا پیان رو ببینید
بچه ها سلام
بازی رو تموم کردم
نسخه های قبلیش رو هم تموم کرده بودم ولی این 3 خداییش عالی بود
اگه میشه تو همین مایه ها به من جند تا بازی خوب معرفی کنید
من همون اول بازی گیرم!!میکه برو با دکتر فلانی حرف بزن ولی اصلا توی نقشه جایی نمیبینم که..مراحل اولیه رو رفتم توی نقشه یک نقطه ی زردی میومد راحت بود ولی الان اصلا دکترو پیدا نمیکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)