ساعت 2 که شد افت کرد سرعت !لعنت به این مخابرات. ماه بعد پارس آنلاین شارژ میکنم
ساعت 2 که شد افت کرد سرعت !لعنت به این مخابرات. ماه بعد پارس آنلاین شارژ میکنم
یشنهاد میکنم توی خوزستان سمت پارس انلاین نری
من حدود 4-3 سال ازشون سرویس میگرفتم انواع سرویساشم چک کردم
بالاترین سرویسش 1 مگ هست که سرعت شبانه برا من حدود 80 تا میداد
256 هم سرعت شبانش حدود 10 بود! ( 128 رو خودتون حساب کنید! )
تازه پینگش هم داغون بود و کلا کیفیت افتضاح!
ولی انصافا پشتیبانی خوبی داشت و اکثر مواقع پاسخگو بودن
Last edited by sh@y@n; 05-10-2012 at 03:23.
ولی من 128 رو تست کردم سرعت شبانش 90 بود و 512 حدود 200. پینگ هم زیر 100 بود همیشه و بین 50 تا 95 توی روز. سرعت 128 هم توی روز تا 170 میرفت.
دوستم 512 داره و میگه صبح تا 400 هم میره سرعت!
والله نمیدونم قضیه دوستتون چیه شاید تازه سرویس خریده چون پارس انلاین وقتی تازه ازش سرویس میگیری یکی دو ماهی کیفیت خوبی داره
شایدم به خاطر این قانونی باشه که تازه گذاشتن که اگر از یک حدی بیشتر دانلود کنید سرعت کم میشه دقیقا مثل شاتل
دوستم الان دوساله مشترک پارس انلاینه تا دیروز که باهاش صحبت کردم گفت سرعت شبانه به زور به 15 میرسه , سرویس 256 داره
دوستان یکی به ما هم بگه دیشب 400 مگ دانلود شد :(
مودم من dlink-2640u هست.2مگ 4 گیگ مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohamad hosain; 05-10-2012 at 08:40.
من خودم تا 2،3روز پیش پارس آنلاین داشتم ولی قراردادم رو فسخ کردم و الان منتظرم تا مخابرات اینترنتم رو وصل کنه.اون دوستی هم که پرسیدن چقدر طول میکشه خط تلفن تخلیه بشه جوابشون 72ساعته.اما در مورد پارس آنلاین باید بگم که درسته که سرعت روزانه همه ی سرویس هاش از 128تا2مگ روی 2مگ بسته میشن و سرعت دانلود روزانش 200کیلوبایت یا بیشتره ولی سرعت شبانش افتضاحه و در حد دایال آپه ولی من یکسال باهاش قرارداد داشتم چون یک ترفندی داشت که از ساعت 6تا7صبح (با سرعت دانلود 200کیلوبایت)رایگان بود در صورتی که ساعت رایگان قانونی پارس از ساعت 1تا6صبح بود!!ولی الان دیگه این ترفند رو برداشته و فقط از ساعت 7تا7:15 رایگان با سرعت بالاست که در این ربع ساعت 140تا 150مگ میشه دانلود کرد.البته پارس در تهران سرویس شبانش خیلی بهتره و اگه به تاپیکش در همین انجمن سر بزنید میبینید که رکورد 2،3گیگ دانلود رو هم دارن ولی خوزستان اینطور نیست.
عزیز دل راه حلت رو هم برای ما بزارپشتیبانی زیر صفر در حد جلبک
هیچ حالیشون نیس .... بیش از 100 مرتبه زنگ زدم .... تا آخر خودم تو تنظیمات مودم کشفش کردم و سرعتم الان راحت به 280 میرسه !
ممنون میشم
دوست عزیز بنده هم همین مودم و همین سرعت رو از مخابرات گرفتمدوستان یکی به ما هم بگه دیشب 400 مگ دانلود شد :(
مودم من dlink-2640u هست.2مگ 4 گیگ مخابرات
سرعت دانلود شما چنده؟
و راستی از کدوم شرکت وابسته گرفتین؟
...................
دوستان این مشکل ما حل نشد
شماره موبایل رئیس شرکت رو گیر اوردم و هرچی که تونستم بهش گفتم
گفت فردا درستش میکن
منم گفتم اره جون خودت
1 ماه و نیم امروز فردا میکردناین مخابرات و شرکت تا رانژه بکنن
الانم که هیچ سرعت دانلود زیر 20
یه همچین چیزی جوابم رو داد:
لینک سخت افزاری که مربوط به شرکت هست و تو مرکز مخابرات لینکه کمکی هستش و مشکل پهنای باند داره
انشالله که که تا فردا درستش میکنیم
و بالاخره راضی شدن که که این یه هفته ای رو که سرعتم پایین بوده رو حساب نکنن
تا ببینیم
البته تنها چیز خوبش اینکه که هیچ قطع و وصلی نداره
![]()
Last edited by Sorena_777; 05-10-2012 at 19:28.
والا به زور 180 بعضی مواقع که دیگه خیلی خوب باشه تا 250 میره ..... شب سرعت همین حدوداست ...از خود مخابرات
کدوم منطقه هستین دوست عزیز؟
بنده کوی پیروزی هستم , منطقه ولی عصر
نمیدونم چرا خود مخابرات مستقیما این منطقه رو پوشش نمیده و بصورت مناقصه ای به این شرکت : پاس ماناماد دادنش
میشه از شرکت های توی کیانپارس بگیرم؟پارس انلاین یا خود مخابرات؟یا نه؟
من ماهشهرم و خطم فیبره غیره مخابرات کسی نمیده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)