مطمئنی!!!!!!!!! به نظرم باید یک نگاه دیگه بکنیچون ipv4 از 4 بخش (octet) و ipv6 از 6 بخش تشکیل شده
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
مطمئنی!!!!!!!!! به نظرم باید یک نگاه دیگه بکنیچون ipv4 از 4 بخش (octet) و ipv6 از 6 بخش تشکیل شده
دوستان جوابنقل قول:
با اجازه آقا سلمان من جواب رو می گم
اگه hostid رو توی قسمتی از بسته ارسالی که باید آدرس آی پی مقصد رو بنویسی همه اش رو صفر بداری بسته برای کل کامپیوترهای توی شبکه که netid شون یه چیز مشخص مثلا 192.168.100
هست ارسال می شه
مثلا اگه بخوای یه بسته برای همه کامپیوترها با netid 192.168.100 ارسال بشه باید ادرس مقصد بسته رو 192.168.100.0 بگذاری
ممنونم از جوابتون ولی سوال من این بود که چطور بشکل multicast اطلاعات را ارسال می کنیم ولی جواب شما در ارتباط با ارسال اطلاعات بشکل broadcast بود اختصاصا می خوام بدونم پروتکل igmp چطور اطلاعات رو ارسال میکنه ممنون می شم اگر راهنمایی کنید .
دوستان جوابهمونطور که شما گفتید لایه فیزیکی اطلاعات رو به ادرس مقصد ارسال می کنه سوال من این است که این اطلاعات مربوط به ادرس چطور به اطلاع لایه اول می رسه و این لایه ادرس های مقصد هر بسته را چطور بدست می اره چون در لایه اول باید ادرس فیزیکی مقصد رو داشته باشیم
من از استادان گرامی یه سوال داشتم چون من در این زمینه کاملا اماتورم وهیچی نمیدونم واین موضوع برای من خیلی خیلی مهم است واون اینکه من یک خط ADsl 128 دارم ومیخوام اونو بین چند کامپیوتر شبکه کنم طوری که یکی از این کامپیوترها مثلا سرور باشد وبقیه کامپیوترها ازان کامپیوتر دستور گرفته خلاصه این که کامپیوتر مذکور ادمین وبقیه کامپیوترها یوزر باشند وهمچنین میخام یه برنامه خوب واسان برای کنترل یوزر ها معرفی کنید طوری که یه سری محدودیتها از فبیل دانلود و رفتن به یک سری سایتها وهمچنین اطلاع کامل از کلیه فعالیتهای یوزرها داشته باشم فعلا من چیزی که از این کار میدونم فقط داشتن یه خط ویک هاب و چند کامپیوتر است اگه میشه یک راهنمای مفصل وقابل هضم که کلاس ان زیر دیپلم باشد به من بگید گفتم که این موضوع برام خیلی مهم است وهیچی هم در این رابطه نمی دونم ممنون میشم یک راهنمایی کنید
دوستان سلام
من نرم افزار شبیه ساز opnet 14 رو نصب کردم. VC++.net 2008 رو هم دارم. ولی موقع simulation خطای کامپایل میده.
کسی میتونه بگه چطوری میشه opnet رو برای کامپایل روی VC++ 2008 تنظیم کرد؟
دوستان عزیز سلام .
من خیلی به بحث شبکه علاقه دارم . می خوام تو شبکه پیشرفت کنم . اساتید عزیز چه پیشنهادی دارند از کجا شروع کنم ؟ باید چه کلاسهایی برم ؟ چه کتابهایی رو باید بخونم ؟ در ضمن شبکه lan رو می دونم تا حالا 10 تا کامپیوتر رو از طریق هاب تونستم شبکه کنم .
خیلی ممنون
می بخشی دوست عزیز تو ذهنم چند نمونه از مثال های ipv6 که بدلیل صفر بودن کوتاه شده بودن بود باعث این اشتباه شددقیقاً دلیل نامگذاری رو جائی پیدا نکردم حالا اگه وقت داشتی یه سر به لینک زیر بزن شاید توش گفته باشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید دیر شد چند روزی کامپیوتر نداشتم
ببین دوست عزیز لایه فیزیکی با اتصال فیزیکی کار می کنه یعنی از ادرس و این چیزا سر در نمی آره
فقط با سیم و کابل و ... کار می کنه
یعنی بسته رو می فرسته روی سیم تا اون طرف برداره
حالا ممکنه که یه کامپیوتر بیشتر از یه اتصال فیزیکی داشته باشه این جاست که لایه های بالاتر باید اتصال مورد نظر رو تشخیص بدن و بسته رو بفرستن روی همون اتصال
امیوارم این دفعه بهتر توضیح داده باشم
بسلام و خسته نباشيد
من 2 هفته است كه دارم دنبال يه مطلبي ميگردم كه بتونم باهاش چند تا كامپيوتر رو توسط هاب شبكه كنم
و هنوزم كه هنوزه پيدا نكردم/تمام مطالب اين سايت رو باز كردم ولي به نتيجه نرسيدم
حالا از دوستان ميخوام كه منو راهنمايي كنند
البته يه مقدار ميدونم/مثلا كارت شبكه بگيرم نصب كنم/يا كابل تهيه كنم/.......
اصل مطلب اينجاست كه چجوري سيمهاي هاب رو بچينم؟ چجوري ip بدم؟
چجوري سرور انتخاب كنم؟
و هر مطلبي كه لازمه
البته به زبان ساده
ممنونم از همه ي دوستان
با تشكر
شبكه كردن 4 5 تا كامپيوتر به زبان ساده
ببخشید
از اساتید گرامی کسی در مورد نصب opnet اطلاعاتی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)