آقا این قلعه نویی تا بدبختمون نکنه بی خیال نمیشه
اینم شد مثل دادکان تنها پس از حذف تیم هایه نوجوانان . جوانان.امید . و فضاحت جام جهانی ولمون کرد .......... یاد یه جکی افتادم حیف که نمیشه..........
بله
خير
آقا این قلعه نویی تا بدبختمون نکنه بی خیال نمیشه
اینم شد مثل دادکان تنها پس از حذف تیم هایه نوجوانان . جوانان.امید . و فضاحت جام جهانی ولمون کرد .......... یاد یه جکی افتادم حیف که نمیشه..........
جوکت رو پ خ بده
: d
پروين:
استخدام مربي خارجي، به صلاح فوتبال ايران است
سرمربي اسبق تيم ملي كشورمان علاقهاي به بازگشايي مجدد پرونده حذف تيم ملي از جام ملتهاي آسيا ندارد چرا كه معتقد است اين كار هيچ دردي از تيم ملي حل نميكند، بلكه بايدبه فكر بود و همه چيز را از نو ساخت. هر چند كه در لابهلاي صحبتهاي او نوعي محافظه كاري در قبال قلعهنويي احساس ميشد.
علي پروين دقايقي با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ همكلام شد كه متن آن را در ذيل ميخوانيد:
شما با اينكه قبل از مسابقات جام ملتهاي آسيا نسبت به تيم ايران اميدواريهاي زيادي داشتيد اما پس از حذف آن از انتقاد خودداري كرديد، اين موضوع علت خاصي داشت؟
ديديد كه پس از حذف ايران خيليها پشت سر هم انتقاد كردند و حرفهاي خود را زدند اما من انتقادي نكردم چون فايدهاي ندارد. بايد از اين به بعد به فكر بود، آستين را بالا زد و از حالا به فکر 4 سال آينده بود تا تيمي قدرتمند را بسازيم.
خيليها از قلعهنويي انتقاد كردند و او را مقصر اصلي قلمداد كردند ،نظر شما در اين باره چيست؟
به عقيده من امير به تنهايي مقصر نبود كه او را مقصر اصلي معرفي كنند. بازيكنان هم مثل هميشه نبودند و نتوانستند در حد و اندازههاي خود ظاهر شوند بنابراين آنها هم درکسب اين نتايج مقصر بودند.
سهم قلعهنويي را در اين بين چقدر ميدانيد؟
50 درصد .اما به قول كارشناسان پس از هر ناكامي همه فقط به سرمربي تيم حمله مي کنند.
آيا درست است كه مسئولان به دنبال تمديد قرارداد وي با تيم ملي باشند؟
ببينيد همه چيز بستگي به نظر رئيس فدراسيون جديد دارد و اواست كه بايد در اين خصوص تصميم بگيرد و نظرش را اعمال كند. ضمن اينكه قوانيني وضع شده است كه سازمان در انتخاب دخيل نباشد که خود آنها اعلام بيطرفي كردهاند ،بنا براين ممکن است هر اتفاقي در رأس هرم تيم ملي رخ دهد.
صحبت از انتخاب سرمربي خارجي براي تيم ملي به ميان آمده است، آيا موافقيد؟
من هم به مربي خارجي اعتقاد دارم، اما مربي خارجي درجه يك! نه اينكه، به اسم مربي خارجي پاي كساني را به تيم ملي باز كنيم كه توانايي چنداني نداشته باشند.
با توجه به سبك فوتبال ايران مربيان خارجي از كدام كشورها را ميپسنديد؟
به عقيده من آلمان و هلند. مربيان درجه يك آنها داراي توانمنديهاي زيادي هستند و سبك كارشان هم با فوتبال ما همخواني دارد. به طور مثال من از نزديك عملكرد يونگ را ديدهام و برهمين اساس مطمئنم مربياني با چنين كلاس كاري به درد ايران مي خورند.
يعني مربي خارجي را به قلعهنويي ترجيح ميدهيد ؟
باز هم ميگويم همه چيز بستگي به نظر فدراسيون دارد اما من مصلحت فوتبال ايران را در نظر ميگيرم.
از استيل آذين چه خبر؟ سفر به اسپانيا هم كه لغو شد .
پاسپورت 6 نفر از بازيكنان ما حاضر نبود و چند بار كه مراجعه كرديم گفتند براي صدور ويزا حداقل 15 روز زمان نياز است . ويزاي مستقيم به اسپانيا را هم نميدادند كه همين موضوع برنامه ما را به هم زد. اما 15 يا 16 شهريور حتما به اسپانيا خواهيم رفت.
گويا اردوي اتريش را هم به برنامههاي خود اضافه كرديد؟
يك هفته در اين كشور اردو خواهيم زد و چند بازي تداركاتي را به انجام خواهيم رساند . بعد از آن راهي تورنمنت سوريه ميشويم .
دوست عزیز من منظوری نداشتم و واقعا از بازیهای شیرین فراز خوشم میاد برا همین گفتم.تیمی که برای اولین بار اومده تو لیگ خیلی بهتر از اون 2تیمه.در مورد قلوه مرغی که به اندازه ای که از شیوه و برخورد ومربیگریش بدم میاد که دوست ندارم اسمش رو بیارم.اما علی کریمی خداییش بشین ببین از وقتی اومده تیم ملی چه خدمتی به تیم کرده چند گل حیاتی یا حتی پاس گل داده؟تو جام جهانی که نصف حاشیه ها مال اون بود.از وقتی هم پیرهن تیم ملی رو جلو میلیاردها آدم پرت کرد ازش متنفر شدم.تو بایرن هم که دیدیم چجوری ازش انتقاد میشد
در مورد قلعه مرغی (ببخشید قلعه نوعی) که هیچی اصلا جای حرفی نیست ...آدمی که بهترین بازی ایران رو بازی در برابر کره میدونه خوب ازش بیشتر از این انتظار نمیره...یه آدمی که هیچی از فوتبال نمیدونه ...اینو هم میشه از سیستم و تاکتیک بازی ایران تو جام ملت ها فهمید....تازه آدمیه که اشتباهاشو هم قبول نداره...نمیدونم واقعا هدف از سرمربی کردن این آقا چی بوده..
اصلا با این موافق نیستم...واقعا علی کریمی مایه افتخار فوتبال ایرانه...مرد سال آسیا هم که شده...تو تیم ملی هم که کم زحمت نکشیده ...بازی با کره تو جام ملت های قبل رو هیچکی فراموش نمیکنه...
در مورد جام جهانی هم که کدوم بازیکن ایران خوب بازی کرد؟؟؟؟کل تیم تو جام جهانی مشکل داشت...
علی کریمی هم اینکه رفته تو تیمی مثل بایرن کلی افتخاره...
درسته که حالا اون علی کریمی سابق نیست ولی اینم دلایلی داره ....یکیش همین سر مربی تیمه که بلد نیست از بازیکن بازی بگیره و بازیکن رو خراب می کنه...یه مصدومیت سنگین هم که داشت...
نمیدونم ما واسه چی میخواهبم بعد از یه مدت ستاره ها و بازیکنایی که باعث افتخار ما هستن رو خراب کنیم..؟؟؟؟
امیدوارم که بلایی که سر علی دایی اومد دیگه سر علی کریمی نیاریم....
این قلعه نوعی همون کسیه که تا یه ماه پیش جنرال بود. حالا ببین این فوتبال با آدم چکار میکنه.
به نظر من خیانت اصلی رو به فوتبال کسی کرد که این آقا رو سرمربی تیم کرد.
قلعه نویی مثل انسانهایی میمونه که تو مرداب گیر کردند و هر چی دست و پا میزنند بیشتر در گل فرو میرن.
حتی حاضر نیست یکی از اشتباهاتش رو قبول کنه.
آقای قلعه نویی نتیجه مساوی مقابل این تیم چین یا پیروزی 2 بر صفر برابر مالزی برای ایران کمتر از باخت نیست.(قابل توجه ایشون که میگن ایران بدون باخت حذف شد...!)
در مورد علی کریمی هم به نظر من بعضی دوستان خیلی بی انصافی میکنن.
در ضمن دقت کردید که به دنبال هر شکست ملی در فوتبال علی دایی یک افتخار کسب میکنه.
شاید دایی داره انتقامشو از این فوتبال میگیره.
تا یه ماه پیش که نه تا 6 یا 7 ماه پیش ژنرال بود بعد از افتضاحاتی که تو استقلال به وجود آورد حالا دیگه سرباز صفر هم نیست![]()
درسته که حالا اون علی کریمی سابق نیست ولی اینم دلایلی داره ....یکیش همین سر مربی تیمه که بلد نیست از بازیکن بازی بگیره و بازیکن رو خراب می کنه...یه مصدومیت سنگین هم که داشت...
نمیدونم ما واسه چی میخواهبم بعد از یه مدت ستاره ها و بازیکنایی که باعث افتخار ما هستن رو خراب کنیم..؟؟؟؟
امیدوارم که بلایی که سر علی دایی اومد دیگه سر علی کریمی نیاریم....[/quote]
درسته
ما ایرانی ها عادتمونه مثلا علیرضا دبیر بعد از اون همه مدال طلا که برای ایران اورد.موقعی که مصدوم بود رفت مسابقه داد و مدال کسب نکرد .وقی کاروان به کشور برگشتن ادما دور همه ی اونایی که مدال اوردن را گرفتن ولی نزدیک دبیر نرفتن و فقط خا نواده ی دبیر پیشش بودن این نشون میده که ما قهرمانان رو دوست نداریم بلکه افتخاراتشون رو دوست داریم
کسی که الگوش علی پروین باشه عاقبتش مشخصه
این آقا فکر کرده میتونه با قلدری کارشو پیش ببره
اون زمان الگزشت انگار 20 سال خواب بوده تازه از خواب بیدار شده
آقا یکم شفاف سازی کن کی جلویه تراختورو گرفتوقتی تیم همچون تراختور با حضور بیش از 50 هزار نفر در هر بازی نمی ذارن بیاد تو لیگ برتر . همینه دیگه ... این تراختور چند تا بازیکن ساخته ؟؟؟ کریم باقری ، حلالی ، خطیبی و ده ها نفر ...
تا اونجا که من میدونم 2-3 ساله دارن تو پلی آف میبازن
اونم تقصیر خودشونه آخه اون بازی بود جلویه فولاد؟
راجب خطیبی نگو که ....................
ولی با کریم خیلی حال میکردم واقعا بازیکن بود
Last edited by MAXXX; 07-08-2007 at 14:29.
الف
هافبك تيم اوساسونا به دليل ارائه بازيهاي مطلوب در سال گذشته، در رايگيري نهايي، به عنوان مرد سال فوتبال ايران انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت ULF، قرار است پنجشنبه هفته جاري مراسمي با عنوان توپ طلا در هتل المپيك برگزار شود و در اين مراسم، مرد سال فوتبال ايران معرفي شود.
بنا بر خبر منتشره در سايت ULF، جواد نكونام بيشترين راي را براي كسب عنوان بهترين بازيكن سال فوتبال ايران كسب كرده و به همين دليل، جايزه ويژه را دريافت خواهد كرد.
در اين مراسم 10 نفر از برترين ورزشكاران ايران معرفي خواهند شد؛ اما نكونام در ضيافت شام مقام اولي را به خود اختصاص خواهد داد.
جواد نكونام پس از دريافت اين مقام و در روز جمعه براي حضور در تمرينات اوساسونا ايران به مقصد اسپانيا ترك خواهد كرد.
تمرينات اوساسونا اكنون آغاز شده است؛ اما نكونام به دليل اين مراسم و با موافقت سيگاندا به اسپانيا سفر نكرد چرا كه سرمربي تيم اسپانيايي اين اجازه را به وي داد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)