تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 280 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

### حالا کریمی بهتر است یا کرار؟ ###

پیش از آغاز دهمین دوره لیگ برتر و در یکی از برنامه‌های نود، زمانی که عادل فردوسی پور به حبیب کاشانی – مدیرعامل وقت باشگاه پرسپولیس – بابت عقب افتادن سرخ‌ها از یارگیری در فصل نقل و انتقالات هشدار داد،‌ کاشانی گفت هنوز هیچ بمبی در نقل و انتقالات منفجر نشده.
    در ادامه فردوسی پور به پیوستن جاسم کرار به استقلال اشاره کرد و کاشانی در پاسخ به او با لحن طعنه آمیزی گفت: «واقعا فکر می‌کنید کرار بمب است؟» ۲۴ ساعت بعد فتح الله زاده به هواداران استقلال اطمینان داد که کرار در طول فصل نمایش بهتری را نسبت به علی کریمی ارائه خواهد داد و به این ترتیب رجزخوانی‌های هواداران دو تیم بر سر این دو بازیکن آغاز شد.
    کرار در هفته‌های ابتدایی غایب بود و کریمی به رغم عملکرد ضعیف پرسپولیس همچنان از بهترین‌های این تیم محسوب می‌شد. در روز داربی اما جاسم کرار یکی از خوب‌های میدان بود و در قیاس با کریمی مدت زمان بیشتری دوربین‌های تلویزیونی را به خود مشغول کرد. اکنون پس از سپری شدن هشت هفته از لیگ برتر می‌توان مقایسه منطقی تری را از توانمندی‌های این دو بازیکن ارائه داد.
    ۱ - قدرت رهبری تیم:
    بازیکنان پرسپولیس گاهی چنان محو تماشای کریمی می‌شوند که فراموش می‌کنند خودشان هم جزئی از تیم هستند. پرسپولیس با به حرکت درآمدن شماره ۸ تیم دیگری می‌شود و زمانی که کریمی مهار می‌شود تیم هم از حرکت می‌ایستد. علی کریمی از معدود بازیکنان حال حاضر فوتبال ایران است که توانایی رهبری و هدایت تیمی مثل پرسپولیس در حرکاتش به چشم می‌آید.
    جاسم کرار در تراکتورسازی بازیکن شاخصی بود اما ریتم حرکتی تراکتورسازی وابسته به قدرت رهبری او نبود و بازیکنانی مثل محمد نصرتی یا آندرانیک تیموریان از این حیث از کرار تاثیرگذارتر بودند. کرار به هر حال یک بازیکن خارجی است و تجربه نشان داده خارجی‌ها هرچقدر هم که خوب باشند نمی‌توانند رهبری این دو تیم را برعهده بگیرند.
    ۲ - ارسال پاس‌های کلیدی:
    علی کریمی درست در لحظه‌ای که مدافع مقابلش به مقابله با دریبلینگ احتمالی فکر می‌کند،‌ می‌تواند با ارسال یک پاس غافلگیرکننده بازیکن دیگری را در موقعیت تک به تک با دروازه‌بان قرار دهد. توانایی ارسال پاس و تقسیم توپ او گاهی حتی به قدرت حمل توپش می‌چربد و این یکی از دلایلی است که کی‌روش ترجیح می‌دهد از علی کریمی در میانه میدان و به عنوان توپ پخش کن اصلی تیم استفاده کند. جاسم کرار: نام بازیکن عراقی در لیگ دهم حرفه‌ای در بین پاسورهای گل برتر لیگ دیده نمی‌شد اما او با پیراهن استقلال رویه جدیدی را در پیش گرفته بخصوص در روز داربی توپ‌های خوبی را برای سایر مهاجمان مهیا کرد. کرار در تراکتورسازی به عنوان مهاجم خودخواهی که کمتر پاس می‌دهد شناخته می‌شد اما در استقلال شاید به دلیل تعدد ستاره‌ها چاره‌ای غیر از تقسیم کردن توپ‌ها با دیگران ندارد.
    ۳ - دریبلینگ متوالی:
    علی کریمی حتی در روزهایی که درخشش همیشگی را ندارد چندین بار در طول بازی سه تا چهار بازیکن حریف را از پیش رو برمی دارد و موقعیت می‌سازد. او از این لحاظ حتی در قاره آسیا هم بی‌همتاست و به همین دلیل در مدت زمان کوتاهی به بازیکنی انگشت نما و پرآوازه تبدیل شد.
    جنس دریبل‌های کرار اما با علی کریمی متفاوت است. او معمولا با استفاده از سرعت بالا و حرکات غیر قابل پیش‌بینی بدن به چپ و راست یار مقابل را از پیش رو برمی دارد. کرار از نظر تکنیکی بازیکن توانمندی است و بارها در طول مسابقه از بازیکن مقابل خود عبور می‌کند اما تعداد دفعاتی که او چند بازیکن حریف را دریبل بزند و جلو برود معمولا زیاد نیست.
    ۴ - قدرت سرزنی:
    هوش علی کریمی در استفاده از ضربات سر بخصوص در محطه جریمه و مقابل دروازه حریف بارها به کمک پرسپولیس و تیم ملی ایران آمده. او برخلاف بسیاری از مهاجمان فوتبال ایران صرفا به لمس توپ با سرش اکتفا نمی‌کند و قبل از ضربه خوب می‌داند توپ را باید با کدام نقطه از سرش به کدام قسمت از دروازه هدایت کند. در این قاب می‌توان به گلی که در جام ملتهای ۲۰۰۴ چین وارد دروازه کره جنوبی کرد یا ضربه سری که در بازی با استقلال در لیگ هشتم حرفه‌ای زد و بازی را به تساوی کشاند اشاره کرد.
    جاسم کرار: اندام ترکه‌ای و قد بلند او مهاجمی که از توانمندی بالایی در نواختن ضربات سر برخوردار است را به تصویر می‌کشد اما کرار بیشتر به استفاده از پاهایش و حرکت از پشت محوطه جریمه به سمت دروازه حریف علاقه‌مند است. استفاده از ضربات سر قبل از هر چیز به جاگیری اصولی در محوطه جریمه احتیاج دارد که کمتر در بازی جاسم کرار به چشم می‌آید.
    ۵ - سرعت بازی:
    سرعت علی کریمی در زمان اجرای عملیات دریبلینگ به شکل چشمگیری افزایش پیدا می‌کند اما در مجموع او بازیکنی نیست که مربیان روی استارت‌های انفجاری و سرعت بالایش حساب کنند. جاسم کرار در طول نود دقیقه بارها از سرعت پابه توپ و فرارهای بدون توپش استفاده می‌کند. کرار توانایی تغییر مسیر ناگهانی در اوج سرعت را دارد و اغلب روی همین حرکات مثمرثمر واقع می‌شود.
    ۶ - میزان دوندگی:
    استفاده از علی کریمی در میانه میدان همواره حکم یک شمشیر دولبه را دارد. او از یک سو می‌تواند در این منطقه از زمین به یک بازیکن توپ نگه دار و پاسور تبدیل شود و از سویی این امکان وجود دارد که دوندگی متوسطش به کمربند میانی تیم لطمه بزند. دوندگی بدون توپ جایی در فهرست علایق علی کریمی ندارد. جاسم کرار در تراکتورسازی حتی زمانی که به عنوان مهاجم هدف بازی می‌کرد بارها تا میانه‌های زمین بازیکن پابه توپ حریف را تعقیب می‌کرد. کرار برخلاف اکثر مهاجمان چنانچه در خط میانی هم به بازی گرفته شود از نظر دوندگی کم نمی‌آورد، هرچند که از خود گذشتگی و قابلیت‌های بازیسازی یک مرد میانی را ندارد.
    ۷ - شم گلزنی:
    به ندرت اتفاق می‌افتد که علی کریمی موقعیت‌های خوب گلزنی را از دست بدهد مگر در مواردی که اصرار به دریبل زنی بیش از حد و باز کردن دروازه خالی دارد. وقتی کریمی حتی در اطراف محوطه جریمه پابه توپ است هم خطر فروریختن دروازه حریف وجود دارد. پا به توپ شدن جاسم کرار در محوطه جریمه برای هر تیمی خطرناک است. کرار زوایای دروازه را خوب می‌شناسد و ضربات نرمی که در موقعیت‌های حساس به توپ می‌زند نشان از خونسردی و تسلط بالایش در عبور دادن توپ از خط دروازه دارد. گلی که در تهران و روی یک ضربه ایستگاهی به استقلال زد نمونه کاملی برای اثبات این ادعاست.
    ۸ - توپگیری از حریف:
    تبحر ویژه کریمی در این آیتم حیرت انگیز است. او دربسیاری از موارد دست بازیکن حریف را در تعیین مسیر حرکت توپ می‌خواند و با یک حرکت ساده توپ را از آن خود می‌کند. شماره ۸ برای گرفتن توپ از حریف به ندرت تکل می‌رود و ترجیح می‌دهد این کار را با یک نوک پا انجام دهد. کرار برخلاف علی کریمی کمتر سابقه بازی در خط میانی را داشته و طبیعی است که تبحر چندانی در توپگیری از حریف نداشته باشد. این البته آیتمی است که اکثر مهاجمان در آن نمره بالایی به دست نمی‌آورند.

2. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اول اینکه کرار فقط سه بازی کرده ونمیشه روی این سه بازی نظری داد...بازیهای کرار رو باید در آینده دید...هرچند که تو دربی هم اگه جباری گل دوم رو نمیزد مطمئننا کرار بهترین بازیکن زمین میشد....

*
    بعدشم من خودم از نگاه ملی دوست دارم بازیکن تیم ملی کشورم بهتر از بازیکن کشور دیگه باشه ....کریمی قبل از اینکه بازیکن یه تیم باشگاهی باشه بازیکن ملیه.و هم قبولش دارم و از بازی کردنش لذت میبرم.

4. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی کریمی بعد از به ثمر رساندن گل برتری

علی کریمی در بازی مقابل فجرسپاسی ستاره پرسپولیس بود که گل اول را ساخت و البته گل دوم را نیز خودش ساخت، توپ را مدافع فجر گرفت و با یک پاس آن را به هاشمیان سپرد. پاس رو به بیرون وحید هاشمیان را در دقیقه ۹۰ تبدیل به گل برتری پرسپولیس کرد تا سرخپوشان در حافظه به یک پیروزی باارزش دست یابند. او بعد از گلزنی خوشحالی خود را بدین شکل نشان داد

6. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جادوگر دلها.!!!!!

8. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اول اینکه کرار فقط سه بازی کرده ونمیشه روی این سه بازی نظری داد...بازیهای کرار رو باید در آینده دید...هرچند که تو دربی هم اگه جباری گل دوم رو نمیزد مطمئننا کرار بهترین بازیکن زمین میشد....

*
    بعدشم من خودم از نگاه ملی دوست دارم بازیکن تیم ملی کشورم بهتر از بازیکن کشور دیگه باشه ....کریمی قبل از اینکه بازیکن یه تیم باشگاهی باشه بازیکن ملیه.و هم قبولش دارم و از بازی کردنش لذت میبرم.
    به نظر من هم مقایسه این دو بازیکن درست نیست ...
    قبل از فصل هم حاجی یه جورایی خواست از تبلیغات رسانه ای خاص خودش استفاده کنه ...
    به هر حال کریمی مطعلق به پرسپولیسه ولی کرار می تونست تو هر تیمی بازی کنه .. به همین دلیل فتح الله زاده اون مصاحبه رو کرد( یه جورایی خواست خرید کرار رو بمب بدونه نه کریمی رو برای پرسپولیس)
    در هر صورت کریمی ده ها بازی برای پرسپولیس کرده ولی کرار تنها سه تا ... کریمی بهترین بازیکن اسیا شده و توی تیمی مثل بایرن بوده . حتی سبک بازیشون زیاد شبیه هم نیست .. اون مقایسه فقط جنبه رسانه ای داشته به نظرم.

10. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تاپیک پر شده از پستهایی با یه عکس و یه جمله جادوگر دلها جادوگر قلبها جادوگر ....
    دوستان استقلالی البته فرقی هم نداره حتی دوستان پرسپولیسی
    فکر نمیکنید با این کار کیفیت پستها فدای کمیت میشه

آخه یعنی چی که یه عکس میزاریم و یه عبارت قشنگ هم بالاش مینویسیم
    نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم و تاپیک روند طبیعی خودش رو طی میکنه

خودتون میاین پست کرار بهتر است یا کریمی رو بعد از خوابیدن همه حرف و حدیثا و توضیح خود فتح الله زاده قرار میدین بعد خودتونم در یه پست جداگونه نظرتون رو در موردش میگید

فکر نمیکنید صفحات این انجمن همینجوری میره جلو بعد تو این بین فرصت نمیشه که کسی نظرش رو در مورد تیم محبوبش بده

اینجا تاپیک پرسپولیسه و قبل از هر چیزی این خود دوستان پرسپولیسی هستن که حق دارن روند تاپیک و چگونگی فضای تاپیکشون رو انتخاب کنن و اداره کنن دقیقا مثل سایر تاپیکها

من وقتی به دوستان پرسپولیسی این تاپیک نگاه میکنم میبینم علاقه چندانی به قرار دادن خبر ندارن و این کار رو مثل آقا کوروش هدفمند و برای شروع یا نتیجه گیریه یه بحث انجام میدن

خب وقتی من کوروش جان آقا محمد جناب وین رونی آقا فرشید و.... سایر دوستان عزیز خود آگاه یا ناخودآگاه نشون دادن فضای تاپیک رو اینجوری دوست دارن خب چه اصراریه که ما خلافش عمل کنیم

نمیدونم واقعا شاید دوباره خود این دوستانی که اسم بردم یا سایرین به من بابت این پست اعتراض کنن و دوباره بگن که همه حق دارن توی هر تاپیکی پست بدن
    من فکر میکنم درسته که هر کاربری میتونه توی هر تاپیکی دلش خواست پست بده اما بهتره به فضای اون تاپیک متعهد باشه

شما یه عکس گذاشتین همه تشکر کردیم چون کار قشنگی بود ولی اینکه این کار ادامه پیدا کنه و البته عکسها هم مفهوم خاصی نداشته باشن یعنی نه خاطره انگیز باشن نه یادآور اتفاق خاصی باشن نه منظور خاصی داشته باشن به نظر من کیفیت تاپیک رو پایین میاره

خداییش خداییش صادقانه میگم اومده بودم درباره بحثی که دوستان در مورد رضایی داشتن نظرم رو بگم که دیدم اصلا فضای تاپیک یه چیز دیگه شده

البته قرار هم نیست فضای تاپیک هر یک سال عوض بشه و همیشه یه شکل باشه اما اینکه بحثی که فضا رو عوض میکنه ارزشش رو داره و به روز هست جای تامل داره

12. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایشالا پرسپولیس اوج میگیره...
    فقط باید دفاع سازمان خوبی داشته باشه همین. بقیه خوبن

14. 2 کاربر از hamid090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

توی خبرها بود که کمک داوری که فصل قبل در مقابل استقلال گل سالم نوری رو آفساید گرفت محروم شده

مثل اینکه ثابت شده به یکی از مرییها پیشنهادهای آنچنانی داده تازه این یکیش ثابت شده اینکه تا حالا چند بار از این کارها کرده خدا میدونه

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

گلی که حتی در داربی برگشت از نظر روحی و حتی تاکتیکی روی تیم پرسپولیس تاثیر گذار بود

16. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

علی کریمی بعد از به ثمر رساندن گل برتری

علی کریمی در بازی مقابل فجرسپاسی ستاره پرسپولیس بود که گل اول را ساخت و البته گل دوم را نیز خودش ساخت، توپ را مدافع فجر گرفت و با یک پاس آن را به هاشمیان سپرد. پاس رو به بیرون وحید هاشمیان را در دقیقه ۹۰ تبدیل به گل برتری پرسپولیس کرد تا سرخپوشان در حافظه به یک پیروزی باارزش دست یابند. او بعد از گلزنی خوشحالی خود را بدین شکل نشان داد

اولا که دستت درد نکنه بابت توضیحاتت.
    ثانیا این کامنت شما شد بهانه ای که بگم: زیاد مهم نبود نوع این گل .چون از اینا جالبتراشم پرسپولیس زده.
    اما واقعا شادی این آقا ( علی کریمی ) رو بعد از همین گل دیدی؟؟؟
    دیدی این فرد با این همه دبدبه و کبکبش چطور خوشحالی میکرد بعد از زدن گل؟؟؟
    آدم اشک تو چشماش جمع وقتی میبینه یه همچین فردی ایچنین شادی میکنه .
    اگه جلو استقللال گل زده بود و اینچنین شادی میکرد خوب میشد گفت که چون گل زده. ولی وقتی جلو تیمی مثل فجر اینطور شای میکنه نشان از سنگینی کل تیم که رو شونهای خودش احساس میکنه.
    آدم به وجد میاد وقتی میبینه هنوز تو تیم پرسپولیس بازیکن پرسپولیسی هم هست.
    اینجور جاهاست که معلوم میشه کیا سر سفره پدر و مادر بزرگ شدن و احساس مسولیت دارن.

من امارات بودم زمانی که علی آقا شماره 8 یکی از همین تیمها رو داشت و وقتی 3 گل تو دیدار فکر کنم فینال زد همه عربهای دبی (خدا وکیل بالای 80%) روسقف ماشین رو پیراهن رو صورتشون عدد 8 رو نوشته بودن اما من اونجا هم شادی این فرد رو ندیدم.
    دبی یه روز کلا بخاطر او تعطیل شد.
    پارسال هم که گل مساوی رو به استقلال زد شای نکرد.
    این دو علی ( دایی و کریمی ) به خدا گواه خیلی کاملتر از یه انسان معمولی هستن و روزی میرسه که این دو هر کدوم اسطوره های ورزش ایران بشن و نه فقط پرسپولیس.
    مرسی

18. 5 کاربر از concordx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی کریمی پرسپولیس رو دوست داره و عاشق پرسپولیسه.باید به همچین بازیکنایی که احساس مسولیت بالایی دارن و با جون و دل برای تیمشون بازی میکنن و درکشون نسبت به طرفداران فوتبال بالاست افتخار کرد.

اگه امثال علی کریمی تو فوتبال ایران زیاد بودن وضع فوتبال بهتر از این بود.دیگه همه در جریان اتفاقات عجیب تو فوتبال ایران هستن.فقط هم تو ایران اتفاق میفته.

20. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •