تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 456 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض رونمایی از لاماسیای جدید؛ بارسا به دنبال پرورش مسی ها، ژاوی ها و اینیستاهای بیشتر

بارسلونا ساختمان و زمين تمريني جديد براي آكادمي فوتبال خود ساخته كه روز جمعه خبرنگاران از آن بازديد كردند. اين آكادمي همچنان نام قديم ' لاماسيا' را بر خود دارد

سایت گل- باشگاه بارسلونا كه در چند فصل اخیر با ستاره های بومی اش، به بهترین باشگاه فوتبال دنیا تبدیل شده، قصد دارد با افزايش گسترش فضا و نوسازي تجهيزات آكادمي خود بيش از پيش استعدادهاي بومي در كاتالان را كشف و به دنيای فوتبال عرضه كند.
    به گزارش آسوشيتدپرس، بارسلونا ساختمان و زمين تمريني جديد براي آكادمي فوتبال خود ساخته كه روز جمعه خبرنگاران از آن بازديد كردند. اين آكادمي همچنان نام قديم ' لاماسيا' را بر خود دارد.
    آكادمي فوتبال بارسلونا با افزايش ظرفيت خود از 60 به 83 بازيكن اميدوار است در آينده ستارگاني چون ليونل مسي، آندرس اينيستا و سسك فابرگاس تربيت كند.
    خوردي مويكس مدير اقتصادي و راهبردي بارسلونا گفت:" ما از چندين ساختمان و تاسيسات مختلف از جمله در ميلان، بيلبائو و آرسنال بازديد كرديم تا براي ساختمان جديد ايده بگيريم ، براي داشتن چنين زمين تمريني در همان محل قبلي و نه 50 كيلومتر آن طرف تر. اين چيزي است كه ما به آن افتخار مي كنيم و اكنون مي توانيم بگوييم يكي از بهترين ها را ساخته ايم.
    نوجوانان 11 تا 18 ساله آكادمي لاماسيا تا پيش از اين مجبور بودند براي رفتن به زمين تمرين 30 دقيقه با ماشين بروند ولي اكنون محل تمرين در همان آكادمي لاماسيا است.
    ساختمان جديد آكادمي مي تواند پذيراي 58 بازيكن فوتبال باشد. در كنار آن نقاطي هم نشانه گذاري شده كه قرار است براي تيم هاي بسكتبال، هندبال و هاكي روي يخ بارسلونا ساخته شود."
    باشگاه کاتالانی همچنین بودجه اي 11 ميليون يورويي را براي سرمايه گذاري طولاني مدت و تجهيز و نوسازي تجهيزات و تاسيسات خود در نظر گرفته است.
    مويكس گفت:" اميدواريم ورزشكاران بيشتري براي تيم نخست خود پرورش دهيم . اين كار به لحاظ اقتصادي به صرفه تر از آن است كه چشم به بازار نقل و انتقال بازيكنان داشته باشيم تا كيفيت تيم خود را ارتقا دهيم."
    طبقات دوم و سوم اين ساختمان اتاق هاي يك ، دو و چهار نفره بازيكنان هستند و طبقه هم كف نيز آشپزخانه، سالن غذاخوري و اتاق هاي كلاس با تجهيزات صوتي و تصويري است.
    استراحتگاه اين آكادمي چشم اندازي دارد كه زندگي در آن آرزوي هر پسر نوجوان است.
    ساختمان با پوستر هايي از بازيكنان بارسلونا تزيين شده است . تلويزيون هايي با صفحه نمايش بزرگ ، صندلي هايي براي تماشاي تلويزيون، محلي براي نگهداري بازي هاي ويديويي ، ميز بيليارد و البته فوتبال دستي با بازيكناني آبي اناري كه درمقابل بازيكناني سفيد پوش صف آرايي كرده اند از ديگر نكات قابل توجه ساختمان جديد لاماسيا است.
    هرچند كه اين تجهيزات مدرن هستند ولي باشگاه بارسلونا مي گويد كه مي خواهد همچنان به سنت هاي آكادمي پايبند باشد.
    كارلس فولگرا مدير لاماسيا گفت:" مي خواهيم روح ماسيا را در ساختمان جديد بدميم ضمن آنكه بچه ها را با تجهيزات مدرن پرورش مي دهيم، فضاي بيشتر و نور بيشتر."
    لاماسيا هفت بازيكنان از يازده بازيكني كه در فينال ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه سه بر يك منچستريونايتد را شكست داند تربيت كرده و 9 بازيكن از تيم ملي اسپانيا كه قهرمان جام جهاني شدند هم دست پرورده لاماسيا هستند.

2. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ویسنته دل بوسکه: تیاگو آلکانتارا به دلیل توانایی هایش به تیم ملی اسپانیا دعوت شده است

سرمربی ماتادورها تاکید کرد نگران دعوت شدن این ستاره جوان به تیم ملی برزیل نبود

سایت گل- ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد که تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان بارسا، آزاد است برای هر تیم ملی ای که می خواهد بازی کند.

این بازیکن جوان بعد از بازی های درخشانی که در بازی های پیش فصل برای بارسا انجام داد به تیم ملی اسپانیا دعوت شد اما دل بوسکه تاکید کرد که این کار را به خاطر ترس از دعوت او به تیم ملی برزیل انجام نداده است.

پدر تیاگو، مازینیو، برزیلی است و به همین دلیل او می تواند برای سلسائو نیز به میدان برود.

او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" تیاگو این فرصت را دارد که انتخاب کند که برای چه تیمی بازی کند. او به دلیل شایستگی هایش به تیم ملی اسپانیا دعوت شده است.

ما به وضعیت یک بازیکن نگاه نمی کنیم بلکه به توانایی های او توجه می کنیم. در حال حاضر ما به بازیکنانی مانند تیاگو اعتماد زیادی داریم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/8/6
    Last edited by nw_nk; 06-08-2011 at 17:36.

4. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ژاوی: ازمورینیو نمی ترسم ولی کیفیت رئال نگرانم می کند

ستاره اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که از شرایط تیم حریف بیش از مربی کهکشانی ها می هراسد

سایت گل- ژاوی ارناندس بازیکن خط میانی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که از بازیکنان رئال مادرید به مراتب بیشتر از مربی این تیم می هراسد ولی درعین حال معتقد است که بارسلونا می تواند به تسلطش در فوتبال اسپانیا ادامه دهد. این ستاره کاتالان معتقد است که با وجود خریدهای رئالی ها در بازار نقل و انتقالات تابستانی، بارسا به درخششش ادامه خواهد داد.
    او در صحبتهایی به ال موندو دپورتیوو گفت:« من بیشتر نگران بازیکنان رئال مادرید هستم تا مربی شان. آنها در بازار تابستانی بازیکنان خوبی را به خدمت گرفته اند و درکنار سطح بالای بازی شان، تجربه زیادی هم دارند و در خط دفاع کاملا قوی هستند. با توجه به اینکه رئال تیم خوبی است، عملکرد بارسلونا که همچنان بررقابتهای لالیگا تسلط دارد، ارزش بیشتری خواهد یافت. باید به یاد داشته باشیم که بارسلونا رئال را از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا خارج کرد.»
    ژاوی در ادامه درمورد خرید تابستای تیمش گفت:« بسیار خوشحال و هیجان زده ام چون بازیکنان خوبی مثل الکسیس سانچس را داریم که به تیم کمک زیادی خواهد کرد. اگر سسک به اینجا بیاید هم به تیم کمک خواهد کرد. من برای فصل جدید کاملا آماده ام و می خواهم بگویم که تا پایان عمر فوتبالی ام در بارسا خواهم ماند.»

6. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پیکه: گواردیولا کلید موفقیت های بارساست

گواردیولای 40 ساله که در سال 2008 هدایت بارسا را برعهده گرفت، با این تیم در سه فصل پیاپی قهرمان لالیگا شد و دو بار نیز قهرمانی در چمپیونزلیگ را جشن گرفت.

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، با ستایش از پپ گواردیولا، سرمربی تیمش، اعلام کرد کرد که او دلیل اصلی موفقیت های پیاپی آبی و اناری هاست.
    گواردیولای 40 ساله که در سال 2008 هدایت بارسا را برعهده گرفت، با این تیم در سه فصل پیاپی قهرمان لالیگا شد و دو بار نیز قهرمانی در چمپیونزلیگ را جشن گرفت.
    پیکه در گفتگو با نشریه ال موندو دپورتیوو گفت:" گواردیولا کلید موفقیت های ماست. او یک مربی فوق العاده است که توانایی فوق العاده ای در انگیزه دادن به بازیکنانش دارد. او یکی از بهترین مربیان دنیاست و داشتن او یک افتخار برای ماست."
    پیکه که برای چند فصل در منچستریونایتد بازی می کرد، در مورد علاقه اش به باشگاه بارسلونا گفت:" من سال هاست که از پیراهن بارسا دفاع می کنم. من از کودکی طرفدار این تیم بودم. من همیشه برای دیدن بازی های تیم به نوکمپ می رفتم. این تیم اهمیت زیادی برای من دارد و من به این باشگاه بسیار افتخار می کنم."

8. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض داوید ویا: گلی که به منچستریونایتد زدم، بهترین گل دوران حرفه ای ام بود

این مهاجم ملی پوش اسپانیایی با به ثمر رساندن گل سوم بارسا در آن دیدار، امیدهای شیاطین سرخ برای به تساوی کشیدن بازی را کاملا از بین برد.

سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسا، اعلام کرد گلی که در دیدار فینال چمپیونزلیگ وارد دروازه منچسریونایتد کرد، بهترین گل دوران حرفه ای اش بوده است.
    این مهاجم ملی پوش اسپانیایی با به ثمر رساندن گل سوم بارسا در آن دیدار، امیدهای شیاطین سرخ برای به تساوی کشیدن بازی را کاملا از بین برد.
    او در گفتگو با نشریه آس گفت:" گلی که در ومبلی زدم، مهمترین گل دوران حرفه ای ام بود. از نظر زمان و نحوه به ثمر رسیدن، بهترین گل من بود زیرا اهمیت زیادی در پیروزی ما در آن دیدار داست. آن گل به ما کمک کرد تا به قهرمانی در چمپیونزلیگ نزدیک تر شویم."
    آبی و اناری ها در حال حاضر در آمریکا به سر می برند و امشب در دیداری دوستانه به مصاف کلاب آمه ریکای مکزیک می روند.

10. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو در روز 5 آگوست

تصویر پایانی

طرفداران آرسنال می خواهند آخرین تصاویر سسک توپچی را با خود ثبت کنند

بارسا معتقد است که تمرین سسک با آرسنال مشکلی ندارد و فقط باعث آمادگی بیشتر این بازیکن در لحظه پیوستن به بارسا می شود

باخت به چیواس چیزی نبود که زنگ های خطر را به صدا در آورد ولی مطمئنا نگران کننده بود

رویای تیاگو انجام اولین بازی با تیم ملی اسپانیا است

ترجمه تیترهای روزنامه اسپورت در روز 5 آگوست

بیشترین انتظار برای این سه بازیکن

سسک

خوشبینی ها برای جذب سسک افزایش یافت

او با تیم تمرین کرد در حالی که به فکر بارسا بود .... او دیروز تمرین کرد و احتمال دارد فردا در لیسبون به میدان برود

الکسیس

مربی او گفت : " او آماده بازی در سوپر کاپ است . "

مسی

او به بارسلونا رسید

لئو 5 روز پیش از موعد مقرر به بارسلونا برگشت تا در بازی سوپر کاپ در اوج آمادگی خود باشد

چیواس 4 - 1 بارسا .... شکست دردناک

دالاس .... آخرین ایستگاه تور

میلیتو به ایندپندینته پیوست ... هیچ دفاع آخری برای جانشینی وی جذب نمی شود

12. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تیاگو آلکانتارا: می خواهم برای سال ها در بارسا بمانم

آلکانتارا اردوی تدارکاتی پیش فصل خوبی را با بارسا پشت سر گذاشته و با این تیم نمایش خوبی در تورنمنت آئودی کاپ داشت

سایت گل- تیاگو آلکانتارا هافبک ملی پوش باشگاه بارسلونا در نشستی در شهر دالاس اعلام کرد قصد دارد در نوکمپ بماند.
    در این نشست که از سوی یونیسف برگزار شده بود و داوید ویا دیگر بازیکن بارسا نیز در آن حضور داشت جوانان علاقمند به این تیم سئوالات خود را از بازیکن محبوب خود می پرسیدند.
    این در حالی بود که با وجود علاقه رئال مادرید به جذب این بازیکن و شایعه احتمالی رفتن تیاگو با آمدن سسک فابرگاس این بازیکن اعلام کرد به هیچ عنوان قصد ترک نوکمپ را ندارد.
    " وقتی 15 سالم بود به بارسلونا آمدم اما فوتبال را از دوران بچگی وقتی هم سن شما بودم آغاز کردم.این ششمین سال حضورم در باشگاه است اما امیدوارم حضورم در نوکمپ بسیار طولانی باشد."
    آلکانتارا اردوی تدارکاتی پیش فصل خوبی را با بارسا پشت سر گذاشته و با این تیم نمایش خوبی در تورنمنت آئودی کاپ داشت. او همچنین برای بازی دوستانه مقابل ایتالیا در روز 10 آگوست به تیم ملی کشورش دعوت شده است.

14. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبری خوبی بود بالاخره مسی هم ملحق شد به تیم! باید ببینیم پپ جووووون چی داره و باز میخواد کدوم تاکتیکش رو رو کنه!!یادمه تو اخرین دیدار با رئال پشت محوطه یه ضربه ایستگاهی بود که پاس دادن به ادریانو اما متاسفانه بهش نرسید اما همه قافلگیر شدن!

16. 2 کاربر از anti_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تصویر پایانی

طرفداران آرسنال می خواهند آخرین تصاویر سسک توپچی را با خود ثبت کنند
    این روزنامه های بارسا هر اتفاقی بیفته آخرش به نفع بارسا می خوان تموم کنن..
    الان پس فردا فابرگاس توی یه بازی رسمی واسه آرسنال هم گل بزنه اینا می نویسن آخرین گل فابرگاس واسه آرسنال
    +
    من فکر کنم یک ماه پیش گفتم باید سراغ بازیکنای دیگه بریم .. ارزش نداره وقتمون رو اینقدر روی این پروژه بذاریم.
    به دو دلیل:
    1)
    کلا بازیکنی وجود نداره که از آرسنال رفته باشه و واسه اون تیم نتیجه داده باشه .
    که البته با کمی اغماض می شه یک فصل واسه تیری آنری درنظر بگیریم.
    2)
    فابرگاس دختر ترشیده ای هست که باباش شوهرش نمی ده
    تیاگو جوون تر ، با انگیزه تر ، به صرفه تر... و بی شک آینده دار تر از فابرگاس!!!
    +
    دوستان کسی خبر نداره که بارسا (به غیر از فابرگاس) دنبال کس دیگه ای هم هست یا نه؟؟
    تا اینجا که فقط فروختیم!!!

18. 10 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این روزنامه های بارسا هر اتفاقی بیفته آخرش به نفع بارسا می خوان تموم کنن..
    الان پس فردا فابرگاس توی یه بازی رسمی واسه آرسنال هم گل بزنه اینا می نویسن آخرین گل فابرگاس واسه آرسنال
    +
    من فکر کنم یک ماه پیش گفتم باید سراغ بازیکنای دیگه بریم .. ارزش نداره وقتمون رو اینقدر روی این پروژه بذاریم.
    به دو دلیل:
    1)
    کلا بازیکنی وجود نداره که از آرسنال رفته باشه و واسه اون تیم نتیجه داده باشه .
    که البته با کمی اغماض می شه یک فصل واسه تیری آنری درنظر بگیریم.
    2)
    فابرگاس دختر ترشیده ای هست که باباش شوهرش نمی ده
    تیاگو جوون تر ، با انگیزه تر ، به صرفه تر... و بی شک آینده دار تر از فابرگاس!!!
    +
    دوستان کسی خبر نداره که بارسا (به غیر از فابرگاس) دنبال کس دیگه ای هم هست یا نه؟؟
    تا اینجا که فقط فروختیم!!!
    من یه حساب سرانگشتی که کردم دیدم بارسا تا الان با توجه به خرید و فروشها فقط 10 میلیون یورو خرج کرده. یعنی الان راسل 35 میلیون یورو از اون بودجه 45 میلیونی رو گذاشته تو جیبش داره خوش خوش میگرده.
    این دفاع نگرفتن دیگه چیه!؟ یعنی بازم اگر آبیدال مصدوم بشه باید ماسکرانو بیاد دفاع وایسه؟ الان بارسا هم یه مدافع میخواد و هم یه مهاجم (با توجه به مصدومیت آفلای و سوریانو)
    در مورد خرید سسک هم فکر میکنم خیلی واجب شده. به نظرم امسال ژاوی زیاد مصدوم بشه. اگر یه بازیکن با تجربه جاش نباشه گرفتن جام خیلی خیلی سخت میشه

20. 7 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •