تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 154 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک نتیجه ناعادلانه و جعلی!

مصاحبه کامل آلگری پس از پایان بازی برابر یوونتوس

ماکس آلگری پس از پس از پایان بازی برابر یوونتوس در حالی که گل ناسالم میلان در شرایطی که این تیم میتوانست در همان تیمه اول نتیجه بازی را به نفع خود کند اعلام کرد " این یک نتیجه نادرست است.من در کل بازی فقط سرگرم شدم"

آلگری با لحن طعنه آمیزی گفت " برای من به شخصه بسیار جالب بود چرا که یک بازی فوق العاده بود که میلان بسیار عالی بازی کرد.متاسفانه حادثه هایی در این بازی وجود دارد که نشان میدهد این نتیجه نادرست میباشد.در نیمه اول بیش از حد واضح بود که توپ درون دروازه شده است اما به هر حال ما باید آن را بپذیریم"

" نیازی به دیدن صحنه های آهسته بازی نمیباشد.این کاملا در تمام ورزشگاه واضح بود.داور وسط نیز اشاره به وسط زمین کرد که این معنای پذیرفتن گل بود اما به یکباره به ادامه بازی تغییر نظر داد"

"جدای هر چیز این صحنه بسیار به ما آسیب زد چرا که ما میتوانستیم بازی را در همان نیمه اول 2-0 به نفع خود به پایان برسانیم و بازی کاملا متفاوت میشد.در هر صورت بهتر است در مورد بازی تنها صحبت کنیم"

" یوونتوس تا بدین لحظه شکست ناپذیر است اما ما یک عملکرد فوق العاده داشتیم.در بازی امشب ما موفق شدیم تا آنجا که ممکن است با توجه به داشته های خود به آنها فشار وارد کنیم و فضاهای آن ها را از آن خود کردیم.ما در بیشتر زمان بازی سرعت خود را حفظ کردیم و در پایان بازی خسته شدیم اما 3 و 4 ضدحمله عالی نیز داشتیم"

" این یک نقطه عطف در مصاف برای قهرمانی بود ما یک عملکرد فوق العاده از خد به نمایش گذاشتیم و من فکر می کنم در حال حاضر شانس کسب اسکودتو برای هر دو تیم 50-50 است"

در اواسط نیمه دوم نیز گل سالم الساندر ماتری نیز گرفته نشد اما آلگری بر این باور است که با اشتباه نیمه نخست داور غیر قابل قیاس است.

" گل مونتاری میتوانست ما را 2-0 پیش انذازد و گل ماتری تنها میتوانست بازی را به تساوی بکشاند بنابراین وضعیت دو اشتباه کاملا متفاوت است"

الکساندر پاتو نیز بسیار ناامیدوار کننده ظاهر شد و به عنوان بدترین بازیکن زمین نیز در تیم روسونری ها شناخته شد در حالی که جایگزین آن استفان ال شاراووی با آمدنش به بازی تحرک در خط حمله را افزایش داد.

" پاتو در شرایط آمادگی 100 درصد نمیباشد همانطور که درد شدید و ناگهانی عضلانی طی نیمه اول احساس میکرد بنابراین بیش از آنکه من این ریسک را بپذیرم ترجیح دادم او را تعویض کنم"

" ال شاراووی به ما قوت و شدت بیشتری داد و می توانستیم با موقعیت هایی که در اختیار داشتیم کار را بهتر به پایان برسانیم.من بسیار از روحیه که تیم از خود به نمایش گذاشت خوشحال و راضی هستم.حال ما میتوانیم کمی استراحت داشته باشیمو سپس دوباره کار را از سر گیریم"

" در طول فصل بازی های بود که ما از لحاظ روحی و ذهنی کمی احساس خستگی میکردیم به مانند بازی برابر اینتر و لاتزیو"

همچین گزارشاتی وجود دارد که بین دو نیمه آدریانو گالیانی در داخل تونل بر سر داور فریاد زده است و سپس سن سیرو را به دلیل مشکل فشار خون ترک کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان قویتر از بی عدالتی است

مصاحبه سیلویو برلوسکونی پیرامون گل سولی مونتاری...

مالک باشگاه روسونری در صحبت های خود خطاب به مقامات رسمی اعلام کرد " ماموریت ما این است که قدرتمند تر از بی عدالتی باشیم"

" ما به هیچ وجه محرومیت سه جلسه ای زلاتان ایبراهیموویچ را قبول نداشتیم که باعث شد وی در بازی برابر یوونتوس حضور نداشته باشد"

"ایبرا تنها یک اشتباه کوچک انجام داد و در قضاوت مسئولان این مسئله باید در نظر گرفته میشد که طی یک مسابقه فوتبال که دو قهرمان در یک فصل رودرروی هم صف آرایی می کند مهم است که بهترین بازیکنان خود را در اختیار داشته باشد"

" در رابطه با گل مردود اعلام شده هم متاسف هستم و هم عصبانی چرا که این یک نتیجه جعلی و نادرست است و اگر بازی 2-0 میشد وضعیت کاملا متفاوت بود"

" آیا داورها تحت تاثیر سخنان کونته طی هفته های اخیر قرار گرفتند؟ من واقعا فکر می کنم بله.در هر صورت آن یک اشتباه بود و من بدون شک بر این باور نیستم که علیه میلان توطئه صورت گرفته است"

" بشدت ایمان دارم که میلان می تواند قهرمان اسکودتو شود زیرا ماموریت ما است است از حسادت ها و بی عدالتی ها قویتر باشیم"

" گلی که پذیرفته نشد بسیار برای همه ما واضح بود حتی بدون تصاویر ویدیویی و عکاسان.من همیشه معتقد بوده ام که تکنولوژی می تواند در فوتبال در این امر به داوران کمک کند و این به داوران این امکان را میدهد تا با استفاده از تماشای مجدد صحبته در تصمیم گیری های مهم خود گزینه درست را انتخاب کنند"

" صحته گل سولی مونتاری نیز یک صحته بسیار مهم در یک بازی بسیار مهم بود که می توانست با استفاده از تکنولوژی و فن آوری از این بی عدالتی جلوگیری کرد"

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از حضور داور پشت دروازه حمایت می‌کنم

تیاگو سیلوا: از وسط زمین دیدم که توپ وارد دروازه شد

خبرگزاری فارس: مدافع میلان اعلام کرد از میانه‌های زمین دیده که توپ وارد دروازه یوونتوس شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، در بازی این هفته میلان و یوونتوس، سولی علی مونتاری دروازه جی‌جی بوفون را باز کرد ولی داور به اشتباه این گل را مردود کرد.

تیاگو سیلوا در این مورد گفت: از اتفاق‌هایی که در دیدار با یوونتوس افتاد تعجب می‌کنم. به هیچ وجه باور نمی‌کنم که کمک داور نتوانست توپی که از خط رد شده بود را ببیند.

من وارد شدن توپ به دروازه را از میانه‌های زمین دیدم ولی نمی‌دانم کمک داور چطور نتوانست متوجه ورود توپ به دروازه شود.

مدافع تیم ملی برزیل در ادامه گفت: من همواره از ایده حضور داور در پشت دروازه دفاع کرده‌ام. در بازی‌های مهم استفاده از این داوران اهمیت بسیار بالاتری پیدا می‌کند.

سیلوا در مورد اظهارات لوئیجی بوفون، دروازه‌بان یوونتوس نیز گفت: اگر جای او بودم، کارهایی که او انجام داده را تکرار می‌کردم.

بوفون در گفت‌وگویی اعلام کرده بود نمی‌داند توپ از خط رد شده یا نه.

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خیلی دوست دارم عکس العمل مطبوعات و رسانه های ایتالیا رو در مورد اون گل بدونم.
    همه خیلی با احتیاط در مورد اتفاق رخ داده صحبت میکنن ولی مشخصه اکثرا تلویحا به چیزی
    اشاره دارن. من خودم به شخصه وقتی سلسله اتفاقاتی که داره میوفته رو کنار هم میچینم
    زیاد با منطقم سازگار نیست. البته میشه حق داد به سردم داران فوتبال ایتالیا که همچین موضعی
    داشته باشند مخصوصا بعد از تجربه کالچوپولی صحبت از مافیا و فساد کاره راحتی نیست. امیدوارم
    در ادامه لیگ بهم ثابت شه که اشتباه می کنم.

8. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فعلا که مکسس رو سه جلسه محروم کردن
    ولی پیرلویی که دو بار تلاش کرد با آرنج به صورت فن بومل ضربه بزنه محروم نمیشه
    کونته هم که بخاطر اون رفتارش بعد پایان بازی هم هیچ برخورد با اون نشد
    فقط این وسط گل سالم میلان رو نگرفتن که هیچ تازه اومدن و فقط مکسس رو محروم کردن

الشاراوی حرف جالبی زده و گفته که :

خوشحالم که زلاتان توی این بازی نبود وگرنه اون رو هم برای 10 جلسه محروم میکردن

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگر زلاتان بود شخصا با یک لگد داور و کونته و ویدال رو به یک سیخ میکشید

12. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اتفاقا برام جالب بود که خبری از مشت مکسس به بوریلو نیست چون یه جورایی تو صحنه آهسته تابلو بود
    ولی خوب چکارش میشه کرد! وقتی همه زوم کردن رو میلان بازیکنها هم باید کمی خویشتندار باشن نه با مشت
    بکوبن به پهلو حریف!
    متاسفانه بازی با یوه به جنگ اعصاب تبدیل شد, باز خدا رو شکر از این بدتر نشد. بازی حساسی بود و برخلاف
    ضاهر سازی ها برای کم کردن استرس, بازی سرنوشت سازی میتونست باشه برای میلان. اگه یکی مثل بواتنگ ویا
    گتوسو و زلاتان یا فکر همه اینا باهم تو زمین بودن بازی کشته میداد

14. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

"گتوزو" به تمرینات میلان بازگشت

خبرگزاری فارس: هافبک متعصب روسونری پس از یک دوره آسیب دیدگی طولانی به تمرینات تیمش بازگشت.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، رینو گتوزو که از ماه سپتامبر (شهریور) به دلیل مشکل بینایی حاد در هیچ دیدار رسمی برای تیمش به میدان نرفته، به تمرینات میلان بازگشته است.

البته قرار بود این بازیکن در ماه ژانویه (دی) به میادین بازگردد ولی به دلیل بروز مشکلی جدید در چشم وی، بازگشتش مقداری به تعویق افتاد.

بدین ترتیب او پس از ماه‌ها دوری تنها توانسته در تمرینات باشگاه شرکت کند ولی این موضوع بدان معنا نخواهد بود که وی مجوز حضور در میدان را از پزشکان روسونری دریافت کرده است.

تمرینات باشگاه میلان اکنون تنها با 13 بازیکن در حال پیگیری است زیرا بیشتر بازیکنان به دلیل حضور در بازی‌های ملی به کشورهای خود سفر کرده‌اند.

دانیله بونرا، مکسی لوپز و کلارنس سیدورف به دلیل آسیب دیدگی، با برنامه‌های مخصوص خود تمرین می‌کنند و پرینس بواتنگ، الکساندر پاتو و آنتونیو کاسانو نیز باید به تمرین دوچرخه بپردازند.

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان به جذب پابلو آرمرو مدافع هافبک کلمبیایی تیم اودینزه علاقه نشون داده
    بعد بازی خوبی که آرمرو چند هفته پیش مقابل میلان انجام داد باعث شده که توجه مسئولان میلان و آلگری به این بازیکن زیاد بشه.

گفته میشه که آلگری به دلیل این که آرمرو یک بازیکنیه که در چند پست قابلیت بازی کردن داره از مسئولان خواسته تا اونو برای فصل بعد جذب کنن .
    طبق اخبار اودینزه قیمت 15 میلیونی روی این بازیکن گذاشته و طبق معمول باید منتظر چانه زدن های مسئولان میلان برای پایین آوردن قیمت این بازیکن باشیم.

حتی گفته شده شاید میلان برای جذب آرمرو از بازیکنان تیم جوانانش به عنوان بخشی از قرارداد استفاده کنه.

مثل این که مبارزه میلان و یووه به غیر از زمین فوتبال به بازار نقل و انتقالات هم کشیده شده و یووه ای ها به غیر از رقابت با میلان برای جذب آرمرو به سراغ کارلوس توز هم رفتن!

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با وجود اینکه احترام خیلی زیادی برای طرفداران میلان قائل هستم اما باید بگم که بعید میدونم تصمیم داور عمدی بوده باشه باید بدونید امکان داره بعضی وقت ها اشتباهات داوری به ضرر شما باشه و بالعکس! مثل بازی با آرسنال که گل دوم تو شرایط آفساید زده شد و زلاتان یه جورایی کاملا تو آفساید بود.
    علاوه بر این یه گل یوونتوس هم به اشتباه مردود اعلام شد

20. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •