یک نتیجه ناعادلانه و جعلی!
مصاحبه کامل آلگری پس از پایان بازی برابر یوونتوس
ماکس آلگری پس از پس از پایان بازی برابر یوونتوس در حالی که گل ناسالم میلان در شرایطی که این تیم میتوانست در همان تیمه اول نتیجه بازی را به نفع خود کند اعلام کرد " این یک نتیجه نادرست است.من در کل بازی فقط سرگرم شدم"
آلگری با لحن طعنه آمیزی گفت " برای من به شخصه بسیار جالب بود چرا که یک بازی فوق العاده بود که میلان بسیار عالی بازی کرد.متاسفانه حادثه هایی در این بازی وجود دارد که نشان میدهد این نتیجه نادرست میباشد.در نیمه اول بیش از حد واضح بود که توپ درون دروازه شده است اما به هر حال ما باید آن را بپذیریم"
" نیازی به دیدن صحنه های آهسته بازی نمیباشد.این کاملا در تمام ورزشگاه واضح بود.داور وسط نیز اشاره به وسط زمین کرد که این معنای پذیرفتن گل بود اما به یکباره به ادامه بازی تغییر نظر داد"
"جدای هر چیز این صحنه بسیار به ما آسیب زد چرا که ما میتوانستیم بازی را در همان نیمه اول 2-0 به نفع خود به پایان برسانیم و بازی کاملا متفاوت میشد.در هر صورت بهتر است در مورد بازی تنها صحبت کنیم"
" یوونتوس تا بدین لحظه شکست ناپذیر است اما ما یک عملکرد فوق العاده داشتیم.در بازی امشب ما موفق شدیم تا آنجا که ممکن است با توجه به داشته های خود به آنها فشار وارد کنیم و فضاهای آن ها را از آن خود کردیم.ما در بیشتر زمان بازی سرعت خود را حفظ کردیم و در پایان بازی خسته شدیم اما 3 و 4 ضدحمله عالی نیز داشتیم"
" این یک نقطه عطف در مصاف برای قهرمانی بود ما یک عملکرد فوق العاده از خد به نمایش گذاشتیم و من فکر می کنم در حال حاضر شانس کسب اسکودتو برای هر دو تیم 50-50 است"
در اواسط نیمه دوم نیز گل سالم الساندر ماتری نیز گرفته نشد اما آلگری بر این باور است که با اشتباه نیمه نخست داور غیر قابل قیاس است.
" گل مونتاری میتوانست ما را 2-0 پیش انذازد و گل ماتری تنها میتوانست بازی را به تساوی بکشاند بنابراین وضعیت دو اشتباه کاملا متفاوت است"
الکساندر پاتو نیز بسیار ناامیدوار کننده ظاهر شد و به عنوان بدترین بازیکن زمین نیز در تیم روسونری ها شناخته شد در حالی که جایگزین آن استفان ال شاراووی با آمدنش به بازی تحرک در خط حمله را افزایش داد.
" پاتو در شرایط آمادگی 100 درصد نمیباشد همانطور که درد شدید و ناگهانی عضلانی طی نیمه اول احساس میکرد بنابراین بیش از آنکه من این ریسک را بپذیرم ترجیح دادم او را تعویض کنم"
" ال شاراووی به ما قوت و شدت بیشتری داد و می توانستیم با موقعیت هایی که در اختیار داشتیم کار را بهتر به پایان برسانیم.من بسیار از روحیه که تیم از خود به نمایش گذاشت خوشحال و راضی هستم.حال ما میتوانیم کمی استراحت داشته باشیمو سپس دوباره کار را از سر گیریم"
" در طول فصل بازی های بود که ما از لحاظ روحی و ذهنی کمی احساس خستگی میکردیم به مانند بازی برابر اینتر و لاتزیو"
همچین گزارشاتی وجود دارد که بین دو نیمه آدریانو گالیانی در داخل تونل بر سر داور فریاد زده است و سپس سن سیرو را به دلیل مشکل فشار خون ترک کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]