نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : ۲۱م جولای سال ۲۰۰۸
محل انجام : موهگن سان آرنا ، موهگن
دانلود عکس ها ، حجم: KB 4,370
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی دابلیو دابلیو ای زده میشه .
در ابتدا ویدئویی داریم از دخالت کین در مسابقه ی وورلد هویویت چمپین شیپ مچ دیشب که بین باتیستا و سی ام پانک بر گذار شد .
بعد از کلیپ چهره ی باتیستا از تلویزیون ورزشگاه پخش میشه .
موزیک و اینتروی راء زده میشه .
مراسم آغازین صورت میگیره و مایکل کول و جری لالر به بیننده ها سلام و به تماشاگرا خوش آمد میگن .
آهنگ باتیستا زده میشه و او بشدت مورد تشویق قرار میگیره . باتیستا یک میکروفون از بیرون رینگ میگیره و قصد داره صحبت کنه اما نمیتونه چون تماشاگرا بشدت دارن تشویقش میکنن . بالاخره بعد از چند لحظه باتیستا گفت : " من برنامه ریزی کرده بودم تا امشب به عنوان قهرمان جدید سنگین وزن وارد بشم ولی کین اجازه نداد این اتفاق بیفته . امشب شین مک من و استفانی حضور ندارن . " باتیستا در ادامه میگه : " من فقط این رو میخوام ، امشب سی ام پانک از کمربندش برابر من یعنی باتیستا دفاع کنه . اگه کین با من مشکلی داره ، بهتره من رو پیدا کنه قبل از اینکه من پیداش کنم . " باتیستا قصد داره صحبتش رو ادامه بده اما چهره ی جی بی ال از تلویزیون ورزشگاه پخش میشه و او به باتیستا میگه : " اصلا کسی به تو اهمیت نمیده . من آدم مهمی هستم چون تونستم دیشب جان سینا رو شکست بدم و حالا من قهرمان بعدی سنگین وزن خواهم بود . " باتیستا در جواب میگه : " چطوره بیای اینجا و با من رو در رو صحبت کنی . " جی بی ال میگه : " برای من حرف های تو مهم نیست چون من رئیس هستم و به نیازی نیست جواب تو رو بدم . من دیشب بعد از مسابقه اصلا بدنم آماده ی یک مسابقه سر کمربند سنگین وزن نبود . من در حال حاضر نامبر وان کانتندر هستم و این حق من هست تا در سامراسلم برابر سی ام پانک قرار بگیرم . " جی بی ال بار دیگه رو به باتیستا میکنه و میگه : " من امشب در یک مسابقه ی سیکس من تگ تیم مچ حضور خواهم داشت و تو هم برو کین رو پیدا کن . " در همون لحظه آهنگ سی ام پانک زده میشه و او در میان تشویق تمشاگرا وارد میشه . پانک بعد از اینکه جی بی ال رو مورد تمسخر قرار داد رو به باتیستا کرد و گفت : " من دیشب میخواستم تو رو شکست بدم اما کین باعث شد این اتفاق صورت نگیره . اما باتیستا ، تو میخوای امشب سر کمربند من مسابقه بدی ، پس بیا این کار رو انجام بدیم . " جی بی ال وسط حرق پانک میپره و میگه : " نه نه نه ... من امشب تایین میکنم . " پانک میگه یک نفر صدای جی بی ال رو خفه کنه . سپس صدای جی بی ال قطع میشه و فقط تصویرش پخش میشه . باتیستا میگه : " پس تو میخوای ما امشب با هم مسابقه بدیم ، من هستم تا امشب یک ریمچ داشته باشیم . " سپس آهنگ باتیستا زده میشه و او رینگ رو ترک میکنه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 323
کد:
میریم برای یک کامرشال و برمیگردیم .
تبلیغی از حضور جنی مک کارتی داریم که قرار هست در ساتردی نایتس مین ایونت امسال حضور داشته باشه .
مسابقه 1 :: لنس کید .vs پال لاندان
آهنگ شان مایکلز زده میشه اما این لنس کید هست که وارد میشه . لنس کید میگه که آماده هست تا امشب برابر شان مایکلز قرار بگیره . اما موزیک پال لاندان زده میشه و او با سرعت بع طرف رینگ حرکت میکنه . مسابقه آغاز میشه . کید در همون ابتدا یک بک بریکر میزنه . پال لاندان به کید بیگ بوت میزنه . فلایینگ کراس بادی از لاندان ، حالا او کاور میکنه اما دو شماره . کید بلند میشه و بیگ شولدر بلاک رو روی لاندان اجراء میکنه . کید صورت لاندان رو به گوشه ی رینگ میکوبونه و حالا سیت دان پاور بامب از لنس کید زده میشه و او لاندان رو پین میکنه . بله ، لنس کید موفق میشه پال لاندان رو شکست بده .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 460
کد:
بعد از مسابقه لنس کید دوباره یک میکروفون میگیره و میگه : " چرا خبری از شان مایکلز نیست . اون چرا نمیاد ؟ شاید اصلا نمیتونه باید . " سپس لنس کید جریکو رو به عنوان کسی که کریر شان مایکلز رو نابود کرد معرفی میکنه و جریکو وارد میشه . جریکو به تماشاگرا میگه به تلویزیون ورزشگاه نگاه کنن تا ببینن دیشب چه اتفاقی برای شان مایکلز افتاد . کریس جریکو میگه : " کار شان مایکلز تموم شده و او دیگه نمیتونه مسابقه بده و این تقصیر شماها بود . "
دانلود عکس ها ، حجم: KB 245
کد:
مسابقه 2 :: کلی کلی .vs بث فینکس
ویدئویی از چگونگی شکست سانتینو مارلا برابر بث فینکس پخش میشه و سپس کلی کلی وارد میشه . بعد از او هم آهنگ گلمزان ، بث فینکس زده میشه و او وارد رینگ میشه . مسابقه آغاز میشه و بث فینکس کلی کلی رو بلند میکنه و میندازه گوشه ی رینگ . کلی کلی به فینکس حمله میکنه اما فینکس رول آپ میکنه و داور میشمره اما موفق نیست . اسکوپ اسلم از فینکس . بادی استرچر منوور از فینکس . اما کلی با چند البوء به بازی برمیگرده . انزیگویری کیک از کلی به بث فینکس . فینکس گوشه ی رینگ کلی رو میگیره و میخواد فینیشرش رو بزنه اما کلی کلی نمیذاره . فینکس از قدرتش استفاده میکنه و پاور اسلم خودش رو اجراء میکنه . حالا کلی کلی رو پین میکنه و به این ترتیب بث فینکس پیروز این مسابقه مبشه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 598
کد:
تبلیغی از مسابقات این هفته پخش میشه .
اعلام میشه مسابقه ی سی ام پانک و باتیستا سر کمربند در مین ایونت امشب پا بر جا هست .
سپس مشخص میشه که مسابقه ی سیکس من تگ تیم مچ ، مسابقه ی بعدی خواهد بود .
جیم هکساء دوگن وارد میشه . او لباس رسمی پوشیده . دوگن میگه : " من در 30 سالگی در اولین رویال رامبل تاریخ پیروز شدم . من دوستای خیلی خوبی پیدا کردم که هنوز هم با خیلی هاشون رابطه دارم . حرف هایی که کودی رودس و تد دیبیاسی زدن شاید درست باشه ، شاید اون ها راست بگن . این ورزش برای جوون ها هست و اون ها میتونن موفق باشن . " جری لالر که کنار مایکل کول نشسته بود بلند میشه و یک میکروفون بر میداره و میره تو رینگ . لالر میگه : " هیچ محدودیت سنی در دابلیو دابلیو ای وجود نداره و رودس و تد دیبیاسی هم با جوونیشون میتونن کار کنن . " سپس لالر خطاب به جیم دوگن میگه : " تو هم اگه میخوای دوباره مسابقه بدی مشکلی نداره . تو میتونی برگردی و شاید دوباره تماشاگرا سرود ' یو اس ای ' رو سر بدن . " دو همون لحظه تماشاگرا همین کار رو انجام دادن . آهنگ تد دیبیاسی زده میشه و او به همراه هم تیمیش کودی رودس وارد رینگ میشن . کودی میگه : " وقتی جیم دوگن رویال رامبل رو تونست ببره من دو سال داشتم . وقتی جری لالر زد تو گوش اندی کوفمن من بدنیا نیومده بودم . " لالر به کودی میگه : " تو اصلا ضربه ی من به اندی کوفمن رو دیدی ؟ " کودی در جواب گفت : " نه ! " لالر گفت : " پس ببین .. ! " سپس سیلی ای محکم نثار کودی رودس کرد . رودس خواست حمله کنه اما دیبیاسی او رو عقب کشید . آهنگ جی بی ال زده میشه و او وارد رینگ میشه تا مسابقه انجام بشه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 623
کد:
مسابقه 3 :: جی بی ال ، کودس رودس و تد دیبیاسی .vs جان سینا و کرایم تایم
قرار هست جان سینا و جی بی ال امشب مسابقه رو شروع کنن و همتیمی هاشون فعلا بیرون رینگ باشن . اما جی بی ال به محض اینکه زنگ مسابقه زده شد با کودی رودس تگ شد و کودی اومد تو رینگ . کودی سینا رو قفل میکنه . بیگ هیپ تاس از جان سینا و کاور میکنه اما دو شماره . رانینگ بولداگ از سینا و کاور میکنه اما دو شماره . بیگ بادی دراپ از جان سینا زده میشه و حالا سینا و شد با هم تگ میشن . چند کلوزلاین از شد به کودی . بالاخره کودی جاخالی میده و یک آپرهند به شد میزنه . کودی رودس و تد دیبیاسی با هم تگ میشن . دیبیاسی به طرف شد میره اما اوور هد سوپلکس از شد به تد دیبیاسی زده میشه . شد و جی تی جی با هم تگ میشن . یک حرکت تیمی از کرایم تیام و حالا جی تی جی کاور میکنه اما دو شماره . دیبیاسی از دست جی تی جی فرار میکنه و با جی بی ال تگ میشه . حالا جی بی ال و جی تی جی داخل رینگ هستن . مسابقه داره بصورت کسل کننده و مثل مسابقه ی هفته ی قبل دنبال میشه . تیم جی بی ال چندین بار وارد میشه و با هم تگ میشن تا بالاخره دیبیاسی برای یکی دو دقیقه داخل رینگ دووم میاره و اسکیسورز رو روی جی تی جی اجراء میکنه . بعد از یک کامرشال برمیگردیم . کودی و جی تی جی داخل رینگ هستن و قصد دارن با همیتیمی هاشون تگ بشن . حالا جی تی جی با سینا تگ میشه و اون طرف هم کدی و دیبیاسی . سینا تمام فن های مورد علاقه اش رو روی دیبیاسی اجراء کرد . سینا میخواد فایو ناکل شفل بزنه اما جی بی ال دخالت میکنه . سینا جی بی ال رو میزنه و میره تا همزمان کودی رودس و تد دیبیاسی رو بزنه . جی بی ال قصد داره از بین تماشاگرا فرار کنه . برمیگردیم به رینگ و جان سینا همزمان دیبیاسی و کودی رودس رو روی شونش داره و حالا دابل اف یو رو اجراء میکنه . سینا تد دیبیاسی رو پین میکنه و به این ترتیب تیم جان سینا و کرایم تایم پیروز این مسابقه میشن .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 578
کد:
بعد از مسابقه سینا و کرایم تایم شادی میکنن و سپس رینگ رو ترک میکنن .
در بک استیج لنس کید و جریکو دارن راه میرن و یک در رو باز میکنن . اما کین در داخل اتاق بود و همون کیسه ای که هفته ی قبل هم به همراه داشت دستش بود .
باز هم کلیپی از حضور جنی مک کارتی و گروهش در ساتردی نایتس مین ایونت داریم .
مسابقه 4 :: کوفی کینگستن و میکی جیمز .vs پال برچیل و کتی لی
قهرمان زنان دابلیو دابلیو ای میکی جیمز اول از همه وارد میشه . سپس قهرمان بین قاره ای کوفی کینگستن میاد . در آخر هم خواهر و برادر ، کتی لی و پال برچیل با هم وارد میشن . مسابقه آغاز میشه و میکی فن هاریکن رانا رو روی کتی لی اجراء میکنه . در حالی که هیچ کس حواسش نبود کوفی کینگستن میره بالای رینگ و پرشی بلند انجام میده و پال برچیل رو که داشت به کمک خواهرش میومد میزنه . کوفی کینگستن وارد مسابقه میشه . کتی لی و کوفی داخل رینگ هستن در حالی که باید کوفی و پال برچیل با هم بجنگن . حالا پال برچیل از پشت حمله میکنه و کوفی کینگستن میره برای رول آپ ولی دو شماره . بیرون رینگ میکی جیمز و کتی لی دارن همدیگرو میزنن . برچیل داره روی پای کوفی کار میکنه . کوفی بلند میشه و در همون لحظه پال برچیل فن نک بریکر رو روی کوفی اجراء میکنه و او رو پین میکنه . بله ، تیم پال برچیل و کتی لی پیروز این مسابقه شدن .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 460
کد:
بعد از مسابقه بنظر میرسید کوفی کینگستن از ناحیه ی پا دچار آسیب دیدگی شده .
در بک استیج ، جیمی نابل هنوز داره مخ لیلا رو میزنه تا یک شب باهاش باشه اما در همون لحظه باتیستا وارد میشه و به نابل میگه که کین رو دیده یا نه . نابل میگه که نه ندیده . نابل به باتیستا میگه که برای اینکه مخ لیلا رو بزنه به کمک احتیاج داره و از باتیستا میخواد که یک سری وسایل برای کمک به او براش تهیه کنه . باتیستا عصبانی میشه و نابل رو پرت میکنه و میزنه به دیوار . بعد گردن نابل رو میگیره و میگه اگه کین رو دیدی بگو چون من دنبالش میگردم .
در بک استیج ، سی ام پانک و تد گریشام هستن و گریشام قصد داره با پانک مصاحبه ای رو ترتیب بده . پانک میگه که میخواد کمربندش رو حفظ کنه و در سامراسلم هم پیروز بشه . جی بی ال میاد و میگه براش مهم نیست که امشب چه کسی پیروز میشه . جی بی ال برای پانک آرزوی موفقیت میکنه و میگه که قهرمان بعدی سنگین وزن خواهد بود .
تبلیغی از هفته ی بعد ای سی دابلیو پخش میشه که طی اون اعلام میشه در هفته ی بعد یک مسابقه فیتال فور وی بین مت هاردی ، فینلی ، جان موریسن و میز برگذار میشه و برنده در سامراسم برابر مارک هنری قرار خواهد گرفت .
مسابقه 5 :: سانتینو مارلا .vs دی لو براون
دی لو براون ، قهرمان سابق اروپا بعد از 5 سال دوری از دابلیو دابلیو ای برمیگرده و وارد رینگ میشه . بعد از او هم سانتینو مارلا وارد میشه . اما بث فینکس هم وارد میشه و در بیرون رینگ وایمسه تا مسابقه رو از نزدیک ببینه . مسابقه شروع میشه و دی لو براون به مارلا حمله میکنه . داره مارلا رو بشدت میزنه . به نظر میرسه براون در وضعیت و آمادگی خوبی قرار داره . تماشاگرا دارن بشدت دی لو براون رو تشویق میکنن و میگن : " لتس گو دی لو .... " . سوپلکس از دی لو براون به سانتینو مارلا . حالا لگ دراپ از دی لو زده میشه . کلوزلاین ای قوی از دی لو براون به مارلا زده میشه و حالا دی لو میره بالای رینگ . لو دون فراگ اسپلش از دی لو زده میشه و او کاور میکنه . بله ، دی لو براون موفق میشه بعد از 5 سال دوری اولین مسابقه ی رسمی خودش رو در دابلیو دابلیو ای با پیروزی پشت سر بذاره .
بعد از مسابقه دی لو براون رینگ رو ترک میکنه و بث فینکس میره داخل رینگ و مارلا رو مندازه گوشه ی رینگ . اون ها همدیگرو بغل میکنن و تا وسط رینگ میان . سپس نگاهی خنده دار به هم میندازن و همدیگرو میبوسن . سپس بطوری که هر دوشون گیج هستن رینگ رو ترک میکنن .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 559
کد:
مسابقه 6 :: قهرمان سنگین وزن سی ام پانک .vs باتیستا
باتیستا وارد میشه و لیلیان گارسیا او رو به عنوان چلنجر معرفی میکنه . باتیستا منتظر هست پانک بیاد اما آهنگ کین زده میشه و او وارد رینگ میشه ! دو نفر با هم درگیر میشن و کین به باتیستا چوکسلم میزنه . سپس پانک با سرعت وارد میشه و به کین کلوزلاین میزنه و او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کین هم از عصبانیت یک کمرامن رو پرت میکنه اون طرف . پانک و داور میرن کنار باتیستا تا ازش سوال کنن میتونه مسابقه بده یا نه . باتیستا بلند میشه و میگه آمادست . سپس میریم برای یک کامرشال و برمیگردیم . مسابقه شروع میشه و ساید هدلاک از پانک و کاملا مشخصه باتیستا هنوز درد چوکسلمی که از کین خورد رو احساس میکنه . بیگ شولدر بلاک از باتیستا . پانک به باتیستا حمله میکنه اما از باتیستا یک بیگ بوت میخوره . کاور میکنه اما دو شماره . پانک آروم آروم بلند میشه و گوشه ی رینگ وایمسه و باتیستا هم میره تا چند مشت به بدن پانک بزنه . اما پانک برمیگرده و چند کیک به باتیستا میزنه و بعد هم چند البوء پشت سر هم که داور پانک رو عقب میکشه . لگ دراپ از پانک و او کاور میکنه اما دو شماره . پانک داره خوب کار میکنه و به باتیستا اجازه ی بلند شدن نمیده . سپس قفل کریپل کراس فیس رو روی باتیستا اجراء میکنه . باتیستا بسختی قفل رو باز میکنه و بلند میشه اما یک نک بریکر از پانک زده میشه . کاور میکنه اما دو شماره . چند کیک دیگه از پانک و حالا او دوباره کاور میکنه ولی دو شماره . تماشاگرا بیشتر طرف باتیستا هستن . پانک موفق میشه باتیستا رو با چند کیک دیگه گوشه ی رینگ نگه داره . حالا پانک دورخیز میکنه و یک رانینگ نی به سینه ی باتیستا و بعد هم یک رانینگ بولداگ میزنه . باز کاور از پانک اما دو شماره . پانک داره آماده ی جی تی اس میشه ولی تا به باتسیتا نزدیک میشه یک اسپاین باستر قوی از باتیستا دریافت میکنه . حالا باتیستا سعی داره بلند شه . باتیستا چند بار صورت پانک رو به گوشه ی رینگ میزنه و سپس دور میشه و با یک اسپیر پانک رو نقش بر زمین میکنه . اما در همون لحظه جی بی ال وارد میشه و به باتیستا حمله میکنه ، این دو بیرون رینگ با هم درگیر میشن که داور مسابقه رو با دی کیو به نفع باتیستا تموم میکنه تا کمربند همچنان در دست پانک بمونه . اما هنوز تموم نشده ، جان سینا از راه میرسه و همه رو میزنه . سینا میره که به جی بی ال کلوزلاین بزنه اما جی بی ال جاخالی میده و اشتباهی باتیستا رو میزنه. بعد هم باتیستا عصبی میشه و میخواد سینا رو بزنه که داور ها ، سوپراستار هارو از هم جدا میکنند.
دانلود عکس ها ، حجم: KB 626
کد:
سپس باتیستا نگاهی به همه ی سوپراستار ها میندازه و راء این هفته به پایان میرسه .