تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 320 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازیکن اسبق رئال مادرید «چاس پردا» فوت کرد

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛بازیکن اسبق رئال مادرید"چاس پردا"فوت کرد

بازیکن اسبق رئال مادرید امروز در سن 73 سالگی چهره در نقاب خاک کشید.او برای رئال مادرید در فصل 1957/58 بازی میکرد که در آن زمان تیم جام اروپا و قهرمانی لیگ را از آن خود نمود.او همچنین برای سویا،بارسلونا و سابادل نیز بازی میکرد.او جام اروپا را در سال 1964 با اسپانیا از آن خود نمود.رئال مادرید امید وار است که هر چه زودتر خانواده ی این بازیکن اسطوره ای تسلی خاطر پیدا کنند.

2. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض "می خواهم در رِئال مادرید موفق شوم" - کاکا

"می خواهم در رِئال مادرید موفق شوم" - کاکا

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛کاکا می گوید احساس بسیار خوبی دارد و یک باره دیگر از فوتبال لذت می برد.

"یک بار دیگر دارم از فوتبال بتازی کردن لذت می برم اکنون هیچ گونه مشکل فیزیکی ای ندارم,من می خواهم برای تیمم بدون نقص بازی کنم و به آن کمک کنم و مطمِئن هستم ادامه خواهد داشت می خواهم با تیمم به موفقیت برسم".

" یک بازی ی لذت بخش برای ما بود ما عملکرد خوبی داشتیم و موفق شدیم یک پیروزی خوب بدست بیاوریم ما همیشه خود را در سطح بالا نگاه داریم,در لیگ دو بازی را با نتایج دور از ذهنی پشت سر گذاشتیم اکنون می خواهیم همین روند خوب را برابر اسپانیول هم حفظ کنیم و به پیروزی برسیم".

بازی بعدی ی ما در جام باشگاه های اروپا برابر المپیک لیون در برنابِئو می باشد,پیروزی در آن بازی بسیار مهم خواهد بود و می تواند ما را به صعود به دور بعد بسیار نزدیک کند".

دیدن خوشحالی کاکا بسیار لذت بخش بود - کارانکا

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ کارانکا اعتقاد دارد نمایش خوب کاکا همه ما را خوشحال کرد.

"ما به کاکا اطمینان کردیم و او به خوبی جواب اعتماد ما را داد او بک بازیکن با کیفیت های بسیار بالا می باشد , ما از دیدن چهره خوشحال او بسیار لذت بردیم, او بی شک یکی از بازیکن های تاثیر گذار ما است و ما از آن حمایت خواهیم کرد".

"امروز با داشتن کاکا,آلنسو و اوزیل آماده روزه متفاوتی داشتیم,در حالی که آنها در روز شنبه هم در ترکیب تیم حضور داشتن , امشب اوزیل بیشتر به کناره متمایل بود و عملا نقش بال را ایفا می کرد,او با کیفیتبازیکنان با کیفیتی مثل او می توانند خود را با هر سیستمی سازگار کنند".

"ما می خواستیم با فشار بر روی خط دفاعی ی آنها از همان جلو حملات را شکل دهیم,همیشه باید به خوبی از فرصت های بدست آمده استفاده کرد و ما به خوبی این کار را انجام دادیم اما باید قبول کرد که بعد از به ثممر رساندن گل سوم آژاکس بر روی ما فشار آورد و موفق شد چند موقعیت بر روی دروازه به وجود بیاورد.

"بنزما به من گفت که احساس درد می کند و بهتر بود که دیگر ادامه ندهد گرچه به نظر می رسید که مشکلش چندان جدی هم نبود".

گل کریس از یک کار گروهی بسیار زیبا بدست آمد - ایکر کاسیاس

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ایکر کاسیاس سنگربان وکاپیتان رِئال مادرید بعد از اتمام بازی به مصاحبه با رسانه پرداخت و از بازی تیمش ابراز رضایت و خشنودی کرد

"کاکا در این بازی به بسیار خوب ضاهر شد و این بسیار خوب است زیرا می تواند به تیم کمک کند".ما با ضد حمله های سریع خود موقعیت های بسیاری به وجود آوردیم و گل کریستیانو هم روی یک کار گروهی ی بسیار زیبا به ثمر رسید.
    "ما باید در بازی های خانگی مان به پیروزی دست پیدا کنیم , اکنون باید تمام تمرکزمان بر روزی دو بازی ی پیش رویمان یعنی اسپانیول و المپیک لیون باشد".

"ما همه انسان هستیم و اشتباه می کنیم,من از این که طروفداران از من حمایت کردند بسیار خوشحال هستم , رِِئال مادرید به این دلیل که تا به حال 9 بار قهرمان این جام شده همیشه بر روی آن فشار های وارد است ما امسال می توانیم برای 10مین بار این عنوان را بدست بیاوریم اما آسان نخواهد بود ما باید تا انتها نمایش خوب خود را حفظ کنیم.

اکنون در مسیر ایده آل قرار داریم - سرخیو راموس

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛بعد از اتمام بازی به مصاحبه با رسانه ها پرداخت.

"ما همیشه مشتاق بودیم که کاکا را به این خوبی ببینیم و همه دیدن که کار های سخت او جواب مثبت داد,مورینیو کسی است که این تیم را اداره می کند و می داند و که فصل زیادی پیش روی ما وجود دارد و به همین دلیل است که بر روی نیمکت تیم ما بازیکنان سطح بالای بسیاری حضور دارند,او تمام ما را زیر نظر دارد و او است که تصمیم می گیرد , ما همیشه برای بازی کردن مشتاق هستیم چیزی که مشخص است این است که اکنون در یک مسیر ایده آل قرار گرفته ایم".

"ما همگی بسیار مشتاق بودیم که یکبار دیگر کاکا را در این سطح ببینیم و مردم دیدن که تلاش های سخت او چگونه جواب داد,ما برای او بسیار خوشحال هستیم.

وارانه هم با این که جوان است اما در سطح بسیار بالایی بازی می کند,او اثبات کرد که میتوناد در تیم حضور داشته باشد,او با این که سن کمی دارد اما یک بازیکن بزرگ می باشد.

گل کریستیانو نشان داد چگونه باید از یک ضد حمله استفاده کرد - بوتراگوِئنو

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛بوتراگوِئنو معتقد است که بازی در خانه المپیک لیون بسیار مهم می باشد.

"این یک پیروزی ی بسیار مهم بود و ما نتیجه ی بسیار خوبی هم بدست آوردیم در روی صحنی گل کریس رونالدو به خوبی نشان دادیم که چگونه باید از یک ضد حمله استفاده کرد , دو گل دیگر هم بسیار خوب بود".

"بازی ی بعدی بسیار کلیدی می باشد جایی که ما باید به مصاف المپیک لیون برویم .آژاکس در این بازی شروع خوبی داشت.اما حملات ما بسیار خطرناک بود,کاکا نماشی بسیار خوبی از خود نشان داد و نشان داد چه بازیکن با کیفیتی می باشد او دوندگی بسیار خوبی داشت و در تمام مناطق زمین هم حضور داشت".

+

ماشالا بازیکنا و کادر فنی یک کلمه حرف میزنن 4 تا کاکا فلان بود میزنه بیرون، فکر کنم دیشب خوابش نبرد! امیدوارم همینجور ادامه بده...

4. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام به همه ی رئال مادریدی ها.
    تبریک ویژه.
    من که واقعا از بازیه دیشب رئال لذت بردم.واقعا بازیه چشم نوازی بود.
    در یک کلام آژاکسو له کرده بود.
    با اضافه شدن کاکا ، به نظرم امسال بازی های بهتری از رئال می بینیم.چون فشار از روی دوش کریس رونالدو هم کم شده.و کار واسه مدافعان حریف سخت تر می شه که 2 بازیکن رو مهار کنن.

6. 5 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سایت گل- ریکاردو کاروالیو، مدافع با تجربه رئال مادرید، از پیروزی تیمش مقابل آژاکس ابراز رضایت کرد و اعلام کرد که هدف تیمش صعود به مرحله بعدی به عنوان تیم اول است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما تا به حال 6 امتیاز مهم را به دست آوردیم. این پیروزی خانگی کمک زیادی به ما می کند. ما باید یک دیدار مقابل لیون در سانتیاگو برنابئو هم انجام بدهیم و می خواهیم با پیروزی در آن دیدار، صعودمان به عنوان تیم اول را قطعی کنیم."

مدافع پرتغالی سپس کاکا، هم تیمی برزیلی را مورد ستایش قرار داد و گفت:" برای کاکا بسیار خوشحالم بقیه تیم هم چنین احساسی دارند. برای همه ما بسیار مهم است که او در بالاترین سطح بازی کند. می توان گفت که او در زمین احساس خوبی دارد و به کمک می کند که در زمین نمایش بهتری داشته باشیم."

رئالی ها این هفته در لالیگا مقابل اسپانیول قرار خواهند گرفت و در دیدار بعدی شان در چمپیونزلیگ در سانتیاگو برنابئو میزبان خواهند بود.

8. 2 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راقائل واران، فراتر از حد تصور

رافائل واران نشان داد استعداد تبدیل شدن به یک مدافع بزرگ و قابل اتکا را دارد.

رئال مادرید در تابستان گذشته تلاش زیادی کرد تا در رقابت با باشگاه های بزرگ اروپایی، رافائل واران، بازیکن 18 ساله لانس فرانسه را به خدمت بگیرد و در نهایت در 27 ام ژوئن این بازیکن با قراردادی به ارزش 10 میلیون یورو راهی تیم اسپانیایی شد. در هفته های اخیر مصدومیت کاروالیو و په په تبدیل به یک فرصت عالی برای این جوان فرانسوی شد که خودی نشان دهد. واران برابر ریسینگ سانتاندر، رایو وایکانو و دیشب هم برابر آژاکس 90 دقیقه بازی کرد و البته نمایش های درخشانی را به اجرا گذاشت. خصوصا در بازی دیشب که چندین مرتبه مانند یک مدافع با تجربه به خوبی وظایف یک مدافع مرکزی را اجرا می کرد. اولین گل او با لباس رئال مادرید هم در دومین بازی رسمی اش برابر رایو وایکانو از راه رسید. قطعا این بازی های درخشان واران از چشم مورینیو دور نخواهد ماند و در آینده ای نزدیک باید منتظر حضور بیشتر وی در ترکیب اصلی رئال مادرید باشیم چرا که رافائل واران نشان داد استعداد تبدیل شدن به یک مدافع بزرگ و قابل اتکا را دارد.

+

خداییش این واران خیلی خوب داره بازی میکنه. مخصوصا تو بازی دیشب که عالی ظاهر شد. نبود په په و یا کاروالیو اصلا اجساس نشد. همینجور ادامه بده، میتونه واسه فصل بعد کاملا جایگزین کاروالیو بشه.

من نگرانم کریم بنزما هستم که با درد از بازی بیرون رفت. اما هیچ خبری مبنی بر مصدوم بودنش نمیبینم!

10. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تصاویر لحظه خوشحالی کاکا بعد از زدن گل:
      محتوای مخفی: رئال مادرید 3 - 0 آژاکس 

12. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض کاسیاس: مشکلی با رونالدو ندارم

کاسیاس: مشکلی با رونالدو ندارم

به نقل از سایت گل؛ ایکر کاسیاس به شایعات مربوط به اختلافش با رونالدو خندید و اعلام کرد هیچ مشکلی با کریس رونالدو ندارد.

گزارش های اخیر نشان میدادند این دو نفر رابطه ی گرمی در تمرینات نداشته اند اما کاسیاس به هر نوع اختلاف و درگیری به رونالدو خندید.

رو به مارکا گفت:"من 12 سال اینجا حرفه ای حضور داشته ام و همیشه این شایعات وجود داشته است. من فقط میتونم به این موضوع بخندم. این جوک هست. عکس ها کجا هستند؟ چون ما میخواهیم ببینیم."

این دروازبان 30 ساله در ادامه بحث به بازی خود در مقابل آژاکس اشاره کرد.

"در این نوع از بازی ها ما باید برنده شویم. آژاکس بهتر شده بود و حریف سر سختی از اول بازی بود. ما توانستیم بازی را کنترل کرده و موقعیت گل ایجاد کنیم."

"به هر حال ما شب خوبی داشتیم. ما میخواهیم در همه بازی های خانگی برنده باشیم و در بازی برگشت با لیون نیز کار خوبی ارائه کنیم."

رئال مادرید 6 امتیاز از دو بازی خود جمع آوری کرده است و نگاهش به صعود و مرحله حذفی خواهد بود.

14. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض رافائل واران، جوانترین گلزن خارجی تاریخ لالیگا

رافائل واران، جوانترین گلزن خارجی تاریخ لالیگا

به نقل از سایت گل، رافائل واران مدافع مرکزی رئال مادرید اعلام کرد اضطراب شدیدی برای دعوت به تیم ملی فرانسه ندارد.

رافائل واران 18 ساله در تابستان از لنز به رئال مادرید منتقل شده در سه بازی آخر تیم به کارگرفته شده است. او در مصاف 6-2 مقابل رایووایکانو با زدن گل، به عنوان جوانترین گلزن خارجی تاریخ لالیگا با 18 سال 152 روز نام گرفت.

واران از لحظات خوبش در سنتیاگوبرنابئو لذت می برد و اعلام کرد نگران دعوت نشدن به تیم ملی نیست.

"در حال حاظر من توجهی به آبنده ام با تیم ملی فرانسه ندارم. من تمرکز خود را بر روی کارهایی که باید انجام دهم گذاشته ام."

"اگر مرا دعوت کنند یک شادی بزرگ است اما این یک وسواس برای من نیست. هدف من بازی کردن و پیشرفت کردن است."

در همین حال اسطوره رئال مادرید آلفردو دی استفانو در مورد واران به مارکا گفت:"او به ترکیب آمده و موفق بوده است. با ریتم تیم کنار آمده است و باید به تلاش خود ادامه دهد."

کاکا در فروشگاه فیفا 12

به نقل از سایت مارکا، کاکا در فروشگاه رسمی فیفا 12 با هوادارانش ملاقات داشت.

ریکاردو کاکا هافبک رئال مادرید در فروشگاه فیفا 12 برای هواداران این بازی که بازی را خریداری کردند روی جلد بازی ها را امضا زد.

کاکا پس از بازی فوق العاده اش در چمپیونزلیگ برابر آژاکس، امروز به فروشگاه (فناک ده کایائو) در مادرید رفت تا نسخه های فیفا 12 که فروشش شروع شده است را امضا بزند. نسخه جدید این بازی برای کامپیوترهای شخصی ، پی اس پی و ایکس باکس آماده است.

کاکا در کنفرانس مطبوعاتی در مراسم معارفه بازی فیفا 12 گفت :" مربی پس از بازی با آژاکس به رختکن آمد . او همیشه به ما انگیزه می دهد . او به من تبریک گفت و مرا در آغوش گرفت . خیلی خوشحال هستم . او به من گفته بود که قصد فروختنم را ندارد و سر قولش ماند ."

وی افزود :" هیچ گاه نا امید نشدم . سه قضیه در این راه تاثیر داشت . اول این که خودم نمی خواستم بروم . دوم این که مربی پس از بازی فصل گذشته با ویارئال با من تماس گرفت و گفت که نمی خواهد بروم . سوم این که باشگاه تاثیر داشت . مدیر به من گفت که احتیاجی به فروختنم نیست . همیشه رویایم موفق در این جا بود . "
    وی افزود :" به هواداران رئال مادرید مدیون هستم و رویایم موفقیت در این جاست . تشویق آنها به من انگیزه داد . زمانی که اوضاع روبراه نبود هم مردم حرفهای خوبی به من زدند . مادریدیسمو ها همیشه از من حمایت کردند . خوشحالم ، نه تنها به خاطر بازی با دیروز ، بلکه از همان 13 دقیقه آغازین برابر ساراگوسا . در این دو سال چند بازی خوب هم داشته ام . امیدوارم بتوانم با ثبات باشم . "
    وی افزود :" فعلا در مورد فیکس شدن نگران نیستم . به مربی بستگی دارد . سعی می کنم از فرصتهایم نهایت بهره را ببرم . "
    در مورد جو رختکن گفت :" دروغ است که می گویند با هم هماهنگ نیستیم . روزهای بد هم هستند ، مثل پس از بازی با لوانته و راسینگ اما ما تلاش خود را کردیم و توانستیم برابر رایو و آژاکس توانایی های خود را نشان دهیم . "
    در مورد نیمار گفت :" با او صحبت کردم اما در کنارش بازی نکردم . او را زیاد نمی شناسم . فقط در تلویزیون دیدمش . نمی دانم که در رئال مادرید در کجا می خواهد بازی کند . " در این باره که زیاد اهل جنجال نیست نیز گفت :"این یک مسئله شخصی است . در بازی با بارسا ، کریستیانو آرام تر از من بود . "
    در مورد رقابت با بارسا گفت :" تیم بزرگی هستند اما شکستشان غیرممکن نیست . رئال مادرید می خواهد به فینال چمپیونزلیگ برسد و همه به آن امیدوارند ."

صحبت های دلارد در مورد کاکا

به نقل از سایت مارکا، دلارد در مورد ستاره برزیلی رئال مادرید صحبت کرد.

روبن دلارد ، بازیکن اسبق رئال مادرید در مورد فرم خوب کاکا که در بازی با آژاکس خوش درخشید صحبت کرد و گفت که :" او هرگز عوض نشده است. فقط مشکل این جاست که گاهی شرایط بر وفق مرادش نیست. به نظرم کاکا کارش را خوب انجام می دهد و این پیشرفتش خبر خوبی است ." وی افزود :" رئال مادرید برای هر سه تورنمنت می جنگد. دیده ایم که پنانسیل رئال مادرید با بازیکنانش خیلی بالاست. " این بازیکن که به علت مشکلات قلبی ، فوتبال را کنار گذاشت در مورد حمایت پرز از مورینیو گفت :" او مربی رئال مادرید است و همه با او هستیم . " سپس در مورد دو قطبی شدن لالیگا صحبت کرد :" این بستگی به دیگر تیمها دارد . به نظرم والنسیا آماده است، اتلتیکو ترکیب خوبی دارد، همین طور سویا، این ها تیمهای قدرتمندی هستند و به نظرم لیگ ، دو قطبی نیست. "

او در حال حاضر مربی فعلی تیم جوانان رئال مادرید است و خارج از فوتبال ، شرایط را بهتر تحت نظر دارد .

16. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض شوستر: گفتن اینکه رئال مادرید به زمان نیاز دارد مضحک است

شوستر: گفتن اینکه رئال مادرید به زمان نیاز دارد مضحک است

به نقل از سایت گل ، برند شوستر سرمربی سابق رئال مادرید معتقد است تیم باید ارزش های واقعی خود را نشان دهد. در عین حال بر این عقیده است که لالیگا یک مسابقه دو تیمه است.

برند شوستر که از سال 2007 تا 2008 سرمربی رئال مادرید بود گفت که تیم باید پتانسیل واقعی خود را نشان دهد. وی اشاره کرد خرید های تابستانی نباید به عنوان بهانه مورد استفاده قرار بگیرند.

"راهی که رئال مادرید در آن است، با این فراز و نشیب، من علاقه مندم بدانم چطور بهتر می شوند برای بازی های لیگ قهرمانان و بازی با بارسلونا."

"در این زمان، بازی کردن بازیکنان جدید تیم برای چند دقیقه مضحک است. اینکه الان به بازیکنان و تیم وقت بدهیم تا با هم بازی کنند بازیکنانی که استخدام شده اند پشتیبان تیم باشند"

"مادرید خوش شانس است که ژابی یک حرفه ای تمام عیار دارد که میتواند دفاع کند. پاس های 30 متری او مرا یاد خودم میندازد"

شوستر با اعتراف به قدرت فعلی اتلتیکو مادرید اما فکرمیکند برای آنها زود است با مادرید و بارسلونا رقابت کنند.

"در اسپانیا دو قهرمان احتمالی وجود دارد. بقیه اینکاره نیستند."

نامشخص بودن وضعیت بنزما برای بازی اسپانیول

به نقل از سایت مارکا؛ وضعیت بنزما برای رسیدن به بازی با اسپانیول معلوم نیست.

رئال مادرید پس از یک روز استراحت بعد از برد 3 بر 0 در مقابل آژاکس امروز برای آماده شدن در مقابل اسپانیول به تمرینات خود ادامه داد ، رئال مادرید درحالی به تمرینات ادامه داد که کریم بنزما و کونترائو، نوری شاهین و په په را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت.

وضعیت کریم بنزما برای بازی در مقابل اسپانیول مشخص نیست، او در بازی با آژاکس آمستردام از ناحیه کشاله ران دچار کشیدگی شده است و اگر مصدومیت او خوب نشود برای بازی روز یکشنبه غایب خواهد بود .مورینیو فردا و پس از صحبت با پزشکان تصمیم نهایی خود را می گیرد و اگر این مهاجم فرانسوی نتواند بازی کند ، حضورش در بازیهای ملی هم منتفی می شود. ادامه تمرینات فردا در والدبباس و در دوجلسه ساعت، 10:30 - 17:00 پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.

کاکا: من هرگز نمیخواستم رئال مادرید را ترک کنم

کاکا به گزارشگران گفت:"من مدیون رئال مادرید هستم. خیلی آسان بود که تیم را ترک کنم. اما من انتخاب کردم بمانم و رشد کنم. آرزوی من موفقیت در رئال مادرید است و من میخواهم به آن برسم"

این بازیکن 28 ساله بهترین بازیکن دیدار چهارشنبه شب با آژاکس انتخاب شد. و او خوشحال است که جواب اعتماد پرز و مورینیو را داده است.

"گزارش های زیادی ادعا میکردند که رئال مادرید میخواهد مرا بفروشد اما پرز به من گفت مرا نگه میدارد و سر حرفش هم ماند. من مدیون رئیس هستم"

"سه چیز دلیل تصمیم بر ماندن بود. اول خودم که نمیخواستم اینجا را ترک کنم. دوم مورینیو که نمیخواست من بروم و سوم که باشگاه نمیخواست مرا به فروش برساند."

"بعد از بازی با آژاکس پرز مرا در آغوش گرفت و بهم تبریک گفت. او همیشه از ما حمایت میکند حتی در زمان های بد."

کاکا به عنوان یکی از خرید های پرز پس از بازگشتش به مدیریت رئال مادرید ؛ در سال 2009 با مبلغ 68.5 میلیون از میلان به تیم پیوست.اما مصدومیت ها و فرم بد باعث شده بود برچسب خرید گرانقیمت به او بزنند.

18. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض ژابی: من در ترکیب احساس راحتی می کنم

ژابی: من در ترکیب احساس راحتی می کنم

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ژابی معتقد است حضور همزمان اوزیل و کاکا به تیم گزینه های زیاد و تحرک قابل توجهی میدهد.

"استفاده همزمان کاکا و اوزیل در کنار هم گزینه های بسیار و تحرک قابل توجهی به ما میدهد. مربی این تصمیم را گرفت و نتیجه مناسب را هم دریافت کرد. بازی در کنترل ما بود و سرراست بازی کردیم و من در آن احساس راحتی میکنم."

"من در حال حاضر احساس خوبی دارم. هنوز در شروع فصل هستیم و زمان بازیابی کمی بین چهارشنبه و یکشنبه داریم. برنامه فشرده است و مربی از همه ی ما استفاده می کند. این سخت است که با یک بازیکن در هافبک بازی کنیم. همه ی ما باید در دفاع و حمله شرکت کنیم. همه با هم هستیم در زمان بازی"

"این عجیب بود که موقعیت های کمی مقابل راسینگ داشتیم. ما زمان زیادی برای اولین موقعیت و اولین حمله صبر کردیم و این خسته کننده بود. ما باید آنرا کنترل کنیم."

"آرزوی همه ی ماست که شاهین به زودی مصدومیت زانویش را پست سر بگذارد. ما امیدوارم او چیز های زیادی برای تیم داشته باشد. ما میتوانیم موقعیت های گل زیادی در سبک بازی تیممان با این بازیکنان داشته باشیم. ما با شناخت خودمان و حریفان و داشتن زمان پیشرف قابل توجهی خواهیم داشت."

20. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •