میشود برنامه Irangate TV روی تلویزون ال جی مدل 76100 وصل کرد وتلویزیون را نگاه کرد از طریق اینترنت ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
میشود برنامه Irangate TV روی تلویزون ال جی مدل 76100 وصل کرد وتلویزیون را نگاه کرد از طریق اینترنت ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز
اگر هم بشود برایتان هزینه دار می شود و حجم دیتای تان کم میشود
جواب شما را در پیام خصوصی دادم
برای یه فضای ۲۰-۳۰ متری که حداکثر فاصله با تلویزیون ۶-۷ متره چه سایزی مناسبه
میخوام 46f8880 بگیرم ولی میترسم کوچیک باشه بعدا پشیمون شم
نظرتون 55ES7750 چیه؟در اضای سایز بزرگتر چی از دست میدم؟
دوست غزیز
46f8880 این سایز بهتر است
دوستان حالت PIP در تلویزیون F6450 وجود داره یا نه؟
مثلا موقعی که دارم از رو هارد چیزی تماشا میکنم میتونم مثلا یکی از کانالها رو کنار قرار بدم؟
لطفا راهنمایی کنید![]()
دوست عزیز
خیر از روی هارد نمی شود
تصویر در تصویر
برای تماشای تلویزیون به عنوان یک تصویر در تصویر، منبع صفحه اصلی باید به کامپوننت یا HDMI تنظیم شده باشد.
و برای روشن کردن آن درسری e
منو--->سیستم--->تصویر در تصویر و آن را روشن کنید
و در سری f
منو---> تصویر---> PIP و آن را روشن کنید
این سیمی که توی دفترچه تلویزیون گفته شده میشه برای جلوگیری از واژگون شدن TV با پیچ وصلش کرد به میز از چه جنسیه ؟ و از کجا میشه تهیه کردش؟
دوست عزیز
قفل کنزینگتون ضد سرقت
قفل کنزینگتون یک دستگاه فیزیکی است که می تواند برای محافظت از تلویزیون در برابر سرقت مورد استفاده قرار گیرد. به دنبال حافظه کنزینگتون در پشت تلویزیون.شکاف نماد یک قفل در کنار آن قرار دادن قفل در اطراف یک شی که بیش از حد سنگین برای حمل باشد و پس از آن موضوع آن را از طریق حافظه کنزینگتون تلویزیون قفل کنید ، با این حال، به صورت جداگانه می توانید خریداری کنید. روش استفاده از یک قفل کنزینگتون ممکن است برای هر مدل تلویزیون متفاوت باشد.
و از پاساز علاالدین و یا بازار موبایل جمهوری تهیه کنید
من تیوی lg la86000 دارم چطوری میتونم به کامپیوترم متصل بشم و به هارد کامپیوترم دسترسی پیدا کنم از روش فیلم ببینم ؟
اینترنت Tv روی مدم بصورت وایرلس وصله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)