تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 171 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

Farshid
    دوست عزیز نمیدونم دارید چه بازی بازی میکنید ولی فیلم دیدن که اصلا performance خاصی نداره و در مورد بازی هم باید بگم که با افزایش دما ضریب پردانده کمتر میشه تا جایی که به حداقل مقدار یعنی همون مقدار پایه میرسه
    بهتره با برنامه cpu-z , coretemp چک کنید

Witcher2012 رو با کشتی کج 12بازی کنید و خبرشو بمنم بدبد میفهمم شما درست میگید!

این دو بازی مال xbox 360 و ضمنا تو لیست گیمخورها ثبت شدن.

داداش شاید لبتاب بدی بوده باشه ولی حالا نه دیگه ! شرکتش در حدی نیست که عیبشو منو شما تشخیص بدیم و خودش نفهمه؟؟؟؟!!!

یعنی میگید مشکلاتشو نفهمیده و رفعشون نکرده!

خداوکیلی خیلی از مشکلاتو میبینم که دوستان داشتن توسایت و با دیدنش میگم__تورو چه به لبتاب عزیز__
    بعدا ز 10 ساعت بازی کال آفmw3 یا اسنیپر میرم تو دیگونستیک خود لبتاب که پدر کور تمپ و پدربزرگ سیپیوزه! کلی سنسور و تنطیمات ردیف میکنه با کلی جزئیات دما از 60 هارد تا 80 سیپیو متغیر هست.

Last edited by mohammadi_4u; 30-03-2012 at 21:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

4

بعد از حدود 2 ماه اولین مشکل من با لپتاپ...
    وقتی در لپتاپ رو تکون میدم وبکم کلاً disable میشه و از کار می افته. صدای remove شدنش هم میاد. عملاً دیگه نمیتونم از وبکم استفاده کنم. وقتی شانسی هم کار میکنه چراغش روشن خاموش میشه انگار اتصالی پیدا کرده. خلاصه اینکه اصلاً اعتباری بهش نیست یا باید قید وبکم رو بزنم یا یه وبکم اکسترنال بخرم.

هیچ ضربه یا اتفاقی هم براش نیفتاده. چون با خودم جایی نمیبرم. فقط درش رو زیاد باز و بسته میکردم. احتمالاً از همین بوده. کلاً پیشنهاد میکنم لای پر قو نگهداری کنید ازش
    اینکه میگم این لپ تاپ به درد فرد حرفه ای یا نیمه حرفه ای در ضمینه نرم افزار و سخت افزار میخوره همینه..

خودم نشستم کاور روی لپ تاپ رو باز کردم و همونطور که حدس زده بودم کابل اتصال به دوربینش شل شده بود. سفتش کردم. مثل روز اولش درست شد. نیازی هم به تعمیر و گارانتی و این حرفا نشد. ولی خوب مشخصه از لحاظ کیفیت خیلی مشکل داره این لپتاپ... این چند روز بدجور رو اعصابم بود بدون وبکم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من بین انتخاب dell 5110 و n55 asus زیاد بررسی کردم
    اکثر نتایج رای به n55 میدن و میگن dell افت کیفیت پیدا میکنه و ارزانی اون هم به همین دلیل هست

دوستان کسی هست بیش از 7 یا 8 ماه با استفاده متوسط از این مدل نظرش رو بگه ؟

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من 5010 دارم از نظر بدنه معمولا اسوس ها بهترند. اما در کل من دل رو ترجیح می دم! چون با همون قیمت کانفیگ بهتری داریم!
    تازه سگ جونی لپ تاپ رو باید از من بپرسید که شب ها می زارم تو دانلود تا صبح!

داره خودمونی میشه Phoenix84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من 5010 دارم از نظر بدنه معمولا اسوس ها بهترند. اما در کل من دل رو ترجیح می دم! چون با همون قیمت کانفیگ بهتری داریم!
    تازه سگ جونی لپ تاپ رو باید از من بپرسید که شب ها می زارم تو دانلود تا صبح!
    لپ تاپ فقط کانفیگ نیست.کیفیت ساخت و سیستم تهویه و...خیلی مهم هست

6. این کاربر از Phoenix84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .

من تازه سون نصب کردم. آخرین نسخه درایور هم ریختم . اما وقتی تو بازی Battlefield 3 می رم بعد از 5 دقیقه یا دستگاه ریست می شه یا از بازی بیرون میاد. بازی Hot Pursuit هم بازی می کنم یا همش گیر می کنه یا بازم دستگاه ریست می شه . یعنی خاموش می شه. چی کار کنم؟؟؟

باتشکر

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

لپ تاپ فقط کانفیگ نیست.کیفیت ساخت و سیستم تهویه و...خیلی مهم هست
    از نظر بدنه اسوس رو به دل 5110 ترجیح می دم!
    ولی کیفیت ساخت دل از نظر من حرف نداره!
    شاهدش همین دانلود های شبانه منه و می تونم بگم که تو روز نزدیک به 20 ساعت لپتاپم روشنه!

9. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان من مدل ای 5 این لپتاپو خریده بودم حدود 4 5 ماه دستم بود و هیچ مشکلی هم نداشت ولی فروختم و ایپد2 خریدم
    دوباره دیدم لپتاپ لازمم دوباره ایپدو فروختم و دوباره که همین 1 ماهه پیش بود یدونه دیگه 5110 ولی ای7 رو خریدم رنگ قرمز
    از هموم مغازه قبلی ولی بعد حدودا 2 هفته لپتاپمو شی خاموش کردم و صبح که اومدم روشن کنم دیگه بالا نیومد و 3 تا بوق میزدو جند ثانیه قطع میشد و دوبارو شروع به بوق زدن میکرد تا دکمه پاور رو بزنم و قطع بشه و خاموش یشه
    تو مانیتورم هیچی نشون نمیداد و صفحه سیاهه سیاه بود بردم همونجا که ازش خریدم گفت بایوس رو یا نصفه اگدیت کردی یا کلا اپدیت کردی و گفت باید باز شه و یه قطعش تعویض شه و الارغم اینکه گارانتی همون مغازرو داشت گفت جزو گارانتی حساب نمیشه و 60 تومن هزینه تعمیریشه منم پولو دادمو تعمیر کردو گرفتم تا اینکه روز 2 3 ومه عید دوباره اونطوری شد گداشته بودم که دوباره فردا بعد 13 هم ببرم که گفتم حالا یه بار دیگه امتحان کنم ببینم روشن میشه یا نه که روشت شد واسم خیلی عجیب بود چون تا 2 3 روز بعد دفعه دوم که خراب شد روشن میکردم روشن نمیشد کسی میدونه از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

و سوال دومم هم اینه که از کجا بفهمم واسه من b2 هست یا b3
    اصلا فرقش چیه؟؟ چه مشکلی پیش میاد اگه b2 باشه
    من با cpu-z 1.57 تست کردم چیزی نتونستم بفهمم b2 هست یا b3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
    از این که وقتتونو گداشتیدو خوندید سپاس گدارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کسی نیس کمک کنه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من مدل ای 5 این لپتاپو خریده بودم حدود 4 5 ماه دستم بود و هیچ مشکلی هم نداشت ولی فروختم و ایپد2 خریدم
    دوباره دیدم لپتاپ لازمم دوباره ایپدو فروختم و دوباره که همین 1 ماهه پیش بود یدونه دیگه 5110 ولی ای7 رو خریدم رنگ قرمز
    از هموم مغازه قبلی ولی بعد حدودا 2 هفته لپتاپمو شی خاموش کردم و صبح که اومدم روشن کنم دیگه بالا نیومد و 3 تا بوق میزدو جند ثانیه قطع میشد و دوبارو شروع به بوق زدن میکرد تا دکمه پاور رو بزنم و قطع بشه و خاموش یشه
    تو مانیتورم هیچی نشون نمیداد و صفحه سیاهه سیاه بود بردم همونجا که ازش خریدم گفت بایوس رو یا نصفه اگدیت کردی یا کلا اپدیت کردی و گفت باید باز شه و یه قطعش تعویض شه و الارغم اینکه گارانتی همون مغازرو داشت گفت جزو گارانتی حساب نمیشه و 60 تومن هزینه تعمیریشه منم پولو دادمو تعمیر کردو گرفتم تا اینکه روز 2 3 ومه عید دوباره اونطوری شد گداشته بودم که دوباره فردا بعد 13 هم ببرم که گفتم حالا یه بار دیگه امتحان کنم ببینم روشن میشه یا نه که روشت شد واسم خیلی عجیب بود چون تا 2 3 روز بعد دفعه دوم که خراب شد روشن میکردم روشن نمیشد کسی میدونه از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    سلام
    در صفحه 54 دفترچه Inspiron setup guide که به همراه لپتاپ ارائه میشه برای 3 بیپ در هنگام start-up نوشته که ممکنه این ایراد باشه: possible system board failure - chipset error
    اگر مطمئن هستید که 3 بیپ میزنه پس مشکل احتمالا از مین بورد یا چیپست لپتاپ هست.

اما اگر 5 بوق میزنه به احتمال زیاد مشکل از باتری مین بورد هست که خیلی شایعه و با خرید یک باتری مین بورد که خیلی ارزون هست مشکلتون حل میشه.

پیشنهاد میکنم در اولین فرصت در داخل ستاپ لپتاپ با گزینه Dell Diagnostics utility تمامی قطعات لپتاپ تست کنید.

و سوال دومم هم اینه که از کجا بفهمم واسه من b2 هست یا b3
    بایوس لپتاپ اپدیت کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). قبل از نصب بایوس تمام برنامه های ویندوز ببندید از جمله آنتی ویروس و برنامه های آمنیتی و اینترنت قطع کنید و همچنین هر وسیله ای به غیر از شارژر و باتری لپتاپ به لپتاپ وصل هست جدا کنید از جمله کیبورد اکسترنال و آداپتور بلوتوس موس و کیبورد و ... .
    بعد از اپدیت میتونید به وسیله برنامه cpu-z ببنید که ایا لپتاپ b3 هست یا نیست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). برای راهنمایی یک عکس براتون میزارم.

در این عکس بایوس لپتاپ با اپدیت A09 اپدیت شده و در در قسمت revision چیپست لپتاپ B3 نمایش داده شده.

اصلا فرقش چیه؟؟ چه مشکلی پیش میاد اگه b2 باشه
    اگر b2 باشه بعد از یک مدت کار کردن با این لپتاپ درایو نوری از کار میوفته که میتونه dvd rom - rw باشه یا blueray rom - rw. جزئیات بیشتر فراموش کردم که میتونید در پست های اول همین تاپیک که مفصل دربارش بحث و گفتگو شده دنبال کنید.

من با cpu-z 1.57 تست کردم چیزی نتونستم بفهمم b2 هست یا b3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لینک برنامه cpu z که براتون گذاشتم جدیدترین ورژن این برنامه هست. بعد از آپدیت بایوس و استفاده از این برنامه حتما قادر به مشاهده revision چیپست مین بورد مطابق عکس بالا خواهید بود.

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
    از این که وقتتونو گداشتیدو خوندید سپاس گدارم
    خواهش میکنم و آرزوی موفقیت و شادکامی دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •