سلام دوستان من مدل ای 5 این لپتاپو خریده بودم حدود 4 5 ماه دستم بود و هیچ مشکلی هم نداشت ولی فروختم و ایپد2 خریدم
دوباره دیدم لپتاپ لازمم دوباره ایپدو فروختم و دوباره که همین 1 ماهه پیش بود یدونه دیگه 5110 ولی ای7 رو خریدم رنگ قرمز
از هموم مغازه قبلی ولی بعد حدودا 2 هفته لپتاپمو شی خاموش کردم و صبح که اومدم روشن کنم دیگه بالا نیومد و 3 تا بوق میزدو جند ثانیه قطع میشد و دوبارو شروع به بوق زدن میکرد تا دکمه پاور رو بزنم و قطع بشه و خاموش یشه
تو مانیتورم هیچی نشون نمیداد و صفحه سیاهه سیاه بود بردم همونجا که ازش خریدم گفت بایوس رو یا نصفه اگدیت کردی یا کلا اپدیت کردی و گفت باید باز شه و یه قطعش تعویض شه و الارغم اینکه گارانتی همون مغازرو داشت گفت جزو گارانتی حساب نمیشه و 60 تومن هزینه تعمیریشه منم پولو دادمو تعمیر کردو گرفتم تا اینکه روز 2 3 ومه عید دوباره اونطوری شد گداشته بودم که دوباره فردا بعد 13 هم ببرم که گفتم حالا یه بار دیگه امتحان کنم ببینم روشن میشه یا نه که روشت شد واسم خیلی عجیب بود چون تا 2 3 روز بعد دفعه دوم که خراب شد روشن میکردم روشن نمیشد کسی میدونه از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟