تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 364 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من در اخرین روز جشنواره قبلی که حدود چهل روز پیش بود یک تلوزیون 42 ال جی مدل 57000 خریدم و ازش خیلی راضی هستم وکارت هدیه اون که 400000 هزار تومن بود تو این هفته برام شارژ شد و قراره هدایای دیگش هم تا چند روز دیگه برام ارسال بشه
    اکنون سوال من اینه که :
    1- این تلوزیون تصویر در تصویر هم داره؟ اگه داره چگونه کار می کنه
    2-من شنیده بودم که پنل این تلوزیون ها شیشه محافظ داره ایا همینطوره؟
    3-ایا ممکن هست در اثر فلش یا هارد یا اینترنت تلوزیون ویروسی شود؟ تلوزیون هم ویروسی بشه؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

1-نداره
    2-شیشه محافظ نداره شما خودت دست بزن ببین شیشه روشه.نه رفیق پنل هاش جورین که زیادی محکمن
    3-من تا حالا ندیده بودم tv ویروسی بشه.ویروس هم باشه به احتمال زیاد نمیشناسه پس اجراش نمی کنه.
    ولی چون سیستم عامل داره شاید ویروس بگیره.ولی تا حالا گزارش نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من که pc رو با کابل rgb وصل کردم باهاش full hd رزولیشن گرفتم توی بازی mw3.تاخییر هم نداشت.
    اینطور که شما میگین همه ی پنل های ips مشکل زمان پاسخگویی دارن اشتباهه چون همین سایتی که ئضا معرفی کرده مدل lw9500 رو که با همین پنل هاست با 1.6 میلی ثانیه زمان پاسخگویی مشخص کرده
    خسته نباشی واقعا زحمت کشیدی
    اینو که خودم گفتم در مورد rgb حرف منو کپی میکنی؟البته اینو بگم تو ورودی rgb هم لگ وجود داره اما ناچیزه و مزاحم بازی نیست از نظر من اوکیه.اما این نیست که بگی اصلا وجود نداره و مثل مانیتوره
    بله همه ی پنلهای ips تاخیر دارن اما بین 25 تا 30 میلی ثانیه.یعنی اذیت کننده نیست زیاد
    اینو من نمیگم برو اون لینک ویکیپدیا رو خلاصه و مختصر بخون
    همچنین لینک ئظا رو که خودش آورده بود راجع به 6500 رو بخون
    کلا این اعدادی که الان سازنده ها میدن خیلی چرت و پرته.اینو فقط در مورد ال جی نمیگم
    اصلا تاخیر در حد 20-30 میلی ثانیه رو هر چشمی نمیتونه متوجهش بشه و نیازی به خالی بندی نیست مثلا بگی 2 میلی ثانیه و این صوبتا
    چشم هیچ انسانی فرکانسهای بالاتر از 60 هرتز رو حس نمیکنه این یعنی اگه زمان پاسخگویی زیر 1/60 باشه برای چشم ما تصویر بدون تاخیره.1/60 ثانیه میشه تقریبا 16-17 میلی ثانیه
    یعنی اگه سازنده ها دارن واسه ما انسانها تلویزیون میسازن اصلا اجتیاج نیست خودشونو اینجوری زحمت بندازن و به این اعداد احمقانه برسن
    اما چون بازار رقابتیه و خریدار به این اعدا خیلی بیشتر از کارایی واقعی اهمیت میده خب هر سازنده ای یه عددی میده دیگه کی به کیه باید جنسشو بفروشه
    اون لگی که من تو بازی دیدم مربوط به لگی که پنل ips داره نیست و فقط تو ورودی hdmi اتفاق میفته حالا به هر دلیل
    شما یه بار یه کنسول رو با hdmi وصل کن بازی کن اونوقت متوجه میشی که من نه با شما دشمنی دارم نه با ال جی
    شما برو مثلا همون لینک یوتوب رو ببین.ملت اومدن نظرشونو بدون غرض نوشتن و با هم به این نتیجه رسیدن مشکل چیزی نیست که از طرف مشتری قابل حل باشه و باید موضوع رو به الجی بگن تا اگه با آپدیت نرم افزاری قابل حله درستش کنه
    اما متاسفانه نمیدونم چرا شما اینجوری جبهه میگیری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

برای اون دسته از دوستانی که با کنترل مجیک تلویزیونشون مشکل دارن گیرنده کنترل را از پشت LED جدا کنید و بعد از خنک شدنش مشکلتون برطرف میشه در ضمن دیگم به اونجا نچسبونیدش چون حرارت خرابش میکنه.

4. این کاربر از frozen0935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه رفیق hub ساپورت نمی کنه.دوستان گفتن حرف من نیست چون هنوز تست نکردم
    تو دفترچه راهنما هست.
    هاب رو ساپورت نمی کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه فقط شما میدونی پنل چیه
    چه ربطی داره آخه؟پنل یکی از مواد اولیه ساخت تلویزیونه.یکیش!!!!
    بعد از اون طراحی مادر برد و چیپستها و متعلقات الکترونیکی هست
    کیفیت پردازش
    طراحی ظاهری
    جنس بدنه
    منو بندی
    ساپرت دیوایسهای ورودی و خروجی
    در نهایت کیفیت کارکرد و مچ بودن همه ی اینا با هم و اعتمادی که میتونی به محصول داشته باشی
    مثلا بنده الان میخوام گزینه simplink رو خاموش کنم یا تغییر یدم باید اول برم تو منوی input بعد از اونجا دکمه قرمز رو بزنم تا برسم به مقصد
    یعنی انقدر فکر نکردن گزینه به این به درد بخوری رو توی دکمه های کنترل جا بدن به جای اون همه دکمه بی استفاده.آدم حس میکنه از بس تنوع مدل دادن نرسیدن به این چیزا حتی فکر کنن.الان یادم نمیاد اما از این موارد زیاد داره مثلا سینما و تلویزیون با یک کنترل کار نمیکنن یا خیلی چیزا که تو برندای دیگه بهشون بیشتر فکر شده
    این که قطعات رو کی ساخته مهمه.اما مهم تر اینه که کی بهتر تونسته جمع و جور کنه و محصول خوب در بیاره
    مثلا اپل کدوم یکی از قطعات محصولاتش رو خودش میسازه؟اما موفقیتش کاملا به اسم خودشه نه سازنده های قطعاتش
    نمیگم آشغالن کره ایا.اما خز و خیلن البته این نظر منه
    خز بودنشونم تو تبلیغات بیش از حد و چیزای کوچیکشون رو شاخ نشون دادنه
    و البته ظاهرشونم به نظر من شیک و ساده نیست
    من 57000 دارم. ازش کاملن راضیم. ولی در مورد منوها که اشاره کردید(simplink) با شما موافقم. کلن منوها بهتر می شد طراحی بشه که امیدوارم بهتر بشه. ضبط ماشینم هم ال جی هست که با سونی که داشتم و دزدینش در طراحی عقب تره. با این همه وسایل USB فقط 2 تا پورت براش گذاشتن که دست کم 4 پورت لازم بود چون یکیش که کامل قبضه مجیک کنترلش هست! یه هارد هم وصل کنی دیگه پورت هات تمومه! + نمیدونم چیپست دانگل وای فای مگه چقدر هزینه داره که توکار نداره و باید 40 تومن هزینه کنی(که اون هم USB هست!) یا کابل بکشی. ولی با این قیمت نمیشه طرف های سونی رفت با مشخصات برابر. این هم هست+ طراحی 57000 زیباست و خیلی هم شیک.البته این نظر شخصی من هست و سلیقه ها متفاوت.
    Last edited by appadanax; 01-02-2012 at 06:31.

7. این کاربر از appadanax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو دفترچه راهنما هست.
    هاب رو ساپورت نمی کنه.
    الان یعنی کلا راهی نیست بشه یو اس بی هاش رو زیاد کرد ؟

---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------

راستش دوسته عزیز من خودم 65100 خریدم و قبل از خرید هم برای فروشنده9 شرط گذاشتم که تست کنم بعد بخرم که قبول کردن و منم PS3 رو بردم و همونجا بازی سونیک که 3بعدی هم هست ( sonic generation ) رو تست کردم
    3 بعدیش که عالی بود و سونیک هم که میدنید چقدر سریع هست؟ بدونه هیچ لگی پخش میشد
    بازی uncharted 3 رو هم تست کردم اونم هیچ مشکلی نداشت؟!
    الان هنوز تو خونه تلوزیون خودم رو نصب نکردم
    چون منتظرم بلوری پلیر هاشون برسه و بخرم تا یک جا نصب کنم و از جوایز هم استفاده کنم
    در هر حال چون تست کردم دارم میگم یه اشکالی تو کار خودتون ممکنه باشه
    ولی بعد از نصب هم باز با بازیهای بیشتری تست میکنم و خبرش رو میدم

دوسته عزیز تو هیچ ریویو یا سایتی شما نمیبینی ایرادی گرفته باشن
    یه فیلم تو یوتیوب هم هیچی رو ثابت نمیکنه
    امکانش هست که اون بنده خدا هم ابزارهاش مشکل داشته باشه
    خود شما وقتی میگی با HDMI فقط مشکل داری و با کابل دیگه درست هست
    مطمئن باش این وسط یه مشکلی هست که بعید میدونم به ریسپانس تایم و تلوزیون ربطی داشته باشه

خوب عزیزم بیا نصبش کن دیگه !
    زمان نصبش دیر بشه جایزه اینات نپره ها ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه
    من دیروز 42LW57000 خریدم به قیمت 1683000 تومن با یه سینما خانگی مدل LH-W866HTS که در مجموع 2111000 تموم شد.
    نصاب خود شرکت هم برام نصب کرد اما مشکلی که داشتم اینترنت رو وقتی از طریق LAN وصل کردیم کانکت نشد و در قسمت تنظیمات شبکه تو عکس شماتیک بین مودم و تلویزیون یه ضربدر قرمز زده. نصاب شرکت هم احساس کردم سردر نمیاره و با گفتن این جمله که مودمتون باید روتر بشه!! سمبل کرد و رفت.
    صبح امروز دوباره امتحان کردم و مشکل خود به خود حل شد و الان هم اپدیت نسخه 04.03.13 رو داره دانلود میکنه.
    با تمام این وجود مرور اینترنت رو امتحان کردم با مجیک کنترل و با اون فونت های درشت پیشفرض عملا ناکارامد و خسته کننده هست . مثل اینه که دستاتو بسته باشند و سعی کنی شنا کنی! خدایی مووس یه نعمت بزرگیه که بشر هرگز قدرشو ندونسته!!
    امیدوارم اپلیکیشن های دیگرش کاربردی تر باشند.
    Last edited by tractorspor; 01-02-2012 at 08:55.

10. این کاربر از tractorspor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه.
    عادت میکنی کار کنی.
    من که راحت باهاش وب گردی میکنم.
    همینجا هم پیام میدم باهاش.ولی خوب نرم افزار هاش فعلا بدرد من هم نخورده .

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مثله اینکه تعداد cinema 3D دار ها داره زیاد میشه
    میخوام یه خواهشی کنم ازتون
    البته اگر امکانش براتون هست
    خواستم شما هم بازی با تلوزیونتون تست کنید و بیاید نتیجه رو بگید که آیا اونطور که دوستمون pinokiu
    میگه لگ دارید یا نه؟
    البته حتما بگید که با چه دستگاهی تست کردید ( مثلا با PS3 یا XBOX 360 یا PC )
    و با چه کابلی و رو چه تنظیماتی

در ضمن به همه دوستان هم که خرید کردن تبریک میگم

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای اون دسته از دوستانی که با کنترل مجیک تلویزیونشون مشکل دارن گیرنده کنترل را از پشت LED جدا کنید و بعد از خنک شدنش مشکلتون برطرف میشه در ضمن دیگم به اونجا نچسبونیدش چون حرارت خرابش میکنه.

تو دفترچه یه قسمت رو مشخص کرده که باید اونجا زدش.من که مشکلی ندارم.فقط بدیش اینه خوره ی باتریه هی دو سه هفته یه بار باتری میخواد.میخوام از این بارتی شارژی ها براش بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •