تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 130 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خداییش 56 قسمت واسه این سریال خیلی کم بود
    خیلی راحت میتونست 90 قسمتی باشه
    اتفاقا یکی از محاسن این سریال و از دلایل با کیفیت بودنش همین 90 تایی نبودنشه بنظر من!!
    خود سریال که به روایتی 70 قسمت بوده که گویا با قسمتهایی که حذف شده ، شده 56 تا.
    و بنظر من این کمتر بودن قسمتهاش از دلایل خوب بودن و افت نداشتنشه. تقریبا همه سریال های 90 تایی
    که تا الان دیدیم یه جاهایی افت داشتن. بسیاریشون هم برای این که جون تازه ای به کار بدن بازیگر جدید میارن.
    نمونه ش همین سریال قبلی صحت - چارخونه.

2. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه LAMBO ML's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش پرس

پيش فرض

این عکسی که آخرش گرفتن خیلی قشنگ و غم انگیز بود...

کاش تموم نمیشد خیلی خوب

ببینم بعد از ماه رمضون چی پخش میشه...

امیدوارم حداقل در حدی باشه که جای ساختمان پزشکان رو پر کنه...

4. 3 کاربر از LAMBO ML بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سریال پایان خوبی داشت... واقعا تشکر از مجموعه عوامل این سریال تونستند جواب اعتماد مردم به این سریال رو بدهند. به شخصه که خیلی از این سریال راضی بودم... بعد از مسافران فکر نمی کردم بتونم طنز شایسته ای (با قسمت های زیاد) از تی وی ببینم... اما ساختمان پزشکان خیلی خوب بود...
    +
    سوای سریال، من که از جو دوستانه و صمیمی این تاپیک خیلی لذت بردم و از پست های دوستان واقعا استفاده کردم... امیدوارم که تلویزیون با طنز های خوبش (هر چند کم که اونم بعیده!!) باز این فرصت رو بده که این شرایط در پی سی ایجاد بشه.
    در کل:
    ساختمان پزشکان تموم شد؟.... واقـــــعــــا؟!
    قربون همتون
    یاعلی

6. 15 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

پایان خوبی داشت
    ولی دوستان به نظر شما ساختمان پزشکان طنز قویتری داشت یا مسافران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    این مشکل کافه دار ساختمان پزشکان با دوربین و توهمات اش به نظرم یه کنایه ای بود به بعضی ها.
    که آقایون و خانمها! این یه سریاله و آدم هایی که توش مببینید دارند نقش بازی میکنند،
    نه نقد مستقیم اجتماعی هست و نه سیاه نمایی فلسفی و نه ربطی به فروید و نیچه و امثالهم داره!!

جالب بود در کل!

9. 14 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

واقعا خیلی حیف شد.نمی دونم چرا بعد ماه رمضون قرار نیست پخش بشه.ولی اگه می خوان یه طنز جدید درست کنند سعی کنند یه چیز تو همین مایه ها باشه چون اصلا حوصله اون طنزای سبک عطارانو ندارم با بازی های بازیگران کلیشه ای.
    حضور رامبد جوان هم به نظر من به جالب شدن قسمت آخر سریال کمک کرد.امیدوارم یه طنزی خلق بشه با کارگردانی رامبد جوان و همکاری پیمان قاسمخانی و حضور این بازیگرا که فکر کنم چیز خوبی از آب دربیاد .
    دیگه چه میشه کرد هر شروعی یه پایانی داره این سریال هم به آخر خودش رسید.واقعا دلم براشیرزاد و نیما و مخضوضا نازنین و اون حرص و جوشاش تنگ میشهحالا باید این سریالای جن و برزخی ماه رمضونو یه جوری تحمل کنیم تا بیان دوباره سریال طنز بسازن البته اگه بزارن که بسازن

11. 6 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

سلام
    این مشکل کافه دار ساختمان پزشکان با دوربین و توهمات اش به نظرم یه کنایه ای بود به بعضی ها.
    که آقایون و خانمها! این یه سریاله و آدم هایی که توش مببینید دارند نقش بازی میکنند،
    نه نقد مستقیم اجتماعی هست و نه سیاه نمایی فلسفی و نه ربطی به فروید و نیچه و امثالهم داره!!

جالب بود در کل!
    ولی من بیشتر یاد کتاب دنیای سوفی افتادم
    مخصوصا اونجاش که می گفت ما یه سناریو از پیش تعیین شده اییم

13. این کاربر از dimah2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ولی دوستان به نظر شما ساختمان پزشکان طنز قویتری داشت یا مسافران
    خب معلومه. ساختمان پزشکان.
    من مسافران رو اوایلش سریال مورد علاقه م شده بود چون کار جدیدی بود در بین کارهای طنز.
    اما یه مدت که گذشت افتادن به همون موضوعهای کلیشه ای سریالهای قبلی. موضوعهای تکراری مثل دعواهای زن و شوهری.
    چون نویسنده ها فکر کنم همونا بودن دیگه...

---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

حالا باید این سریالای جن و برزخی ماه رمضونو یه جوری تحمل کنیم تا بیان دوباره سریال طنز بسازن البته اگه بزارن که بسازن
    من یکی که اصلا حال این سریالهایی که میخوان بیانو ندارم!
    میخوام بیشتر به دعا و مناجات بپردازم
    + فیلمهایی که دانلود میکنم ببینم

15. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

پایان بد و خیلی غم انگیزی نداشت ولی آدم خیلی دلش تنگ میشه براشون....

نامردا همه چیز رو هم گذاشتند آخرش.....

مدرک نیما

ازدواج هومن و شیرزاد

رفتن دکتر سهرابی

.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه esool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عالی بود
    واقعاً بعد از چند وقت یه سریال طنز جون دار دیدیم
    ولی موفقیت این سریال یه چیزی رو نشون میده که نقش نویسنده خیلی بیشتر از کارگردانه بخصوص اگه نویسنده پیمان قاسم خانی باشه
    اگه دقت کنیم اون زمانی که مهران مدیری با قاسم خانی کار میکرد خیلی کاراش بهتر از الان بود و همین موفقیت نسبی هم که الان داره به خاطر اینه که داره از کارای قبلیش به نوعی کمک میگیره
    یا مثلاً رامبد جوان تو مسافران یا ورود آقایان ممنوع کارش خوب بود ولی تو این سریال اخیر توطئه فامیلی که شبکه یک گذاشته بود گند زده بود و همین سروش صحت با چارخونه خیلی خراب کرد ولی حالا ساختمان پزشکان رو به این خوبی ساخت
    یه روز این مهران مدیری یه کاری کرد که من واقعاً دلم برای این سروش صحت سوخت
    یادم میاد اون سالی که مهران مدیری اومده بود تو مثلث شیشه ای وقتی رشید پور ازش پرسید نظرت راجع به چارخونه چیه مهران مدیری با یه حالتی که بخواد نشون بده که آره من بزرگ طنز ایرانم و اینا گفت من رفتم سر لوکیشن به سروش صحت گفتم من چی کار کنم که کارت بهتر بشه... خوبه که این مهران مدیری با این همه ادعاش حواسش باشه که اگه گنده شده همش به خاطر خودش نیست خیلیش به خاطر نویسنده هاشه.
    مدیری بعد از مرد هزار چهره 1 که با پیمان قاسم خانی کار کرد دیگه با اون کار نکرده و تو مرد هزار چهره 2 و قهوه تلخ با این که از مرد هزار چهره 1 و شب های برره کمک میگیره ولی نتونسته مثله قبل خوب کار کنه
    حالا این موفقیت ساختمان پزشکان یه ...( نمیدونم اینجا چی میشه گفت) به مهران مدیری که داداش یادت باشه اونی که گندست پیمان قاسم خانی نه مهران مدیری...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •