سلام
من پنج شنبه ای لپ تابم رو ریکاوری کردم وقتی اومد بالا هیچی تو درایو دموم نبود !! تمام زندگی نامه مم با پروژه هام عکسام موزیک هام خدا بیامورز شد
حالا دارم ریکاوری میکنم ولی 2 درصدش هم برنگشته
تسلیت بگین
سلام
من پنج شنبه ای لپ تابم رو ریکاوری کردم وقتی اومد بالا هیچی تو درایو دموم نبود !! تمام زندگی نامه مم با پروژه هام عکسام موزیک هام خدا بیامورز شد
تسلیت بگین
سلام
تسلیت بگین
سلام،
صفحه هاي LCD كامپيوترهاي Desktop با هر حداكثر Resolution كه داشته باشن، مثلا 1050*1650، بايد Resolution اونها را روي حداكثر گذاشت تا تصوير و به خصوص نوشته ها واضح باشن و اين باعث ميشه نوشته ها بسيار ريز بشن و چشم اذيت ميشه، مثلا صفحه من "22 هست با حداكثر وضوح 1050*1650 و باز هم نوشته ها ريز هستند، ميخواستم بدونم LCD لپتاپ هم همين مشكلو داره؟ اگه داره پس چرا بعضي لپتاپ ها با يه صفحه "14.1 حداكثر وضوح 1200*1920 دارن (به عنوان مثال Dell Latitude E6400)؟
سلام ! یه سوال نسبتا مضحک اما جدی !!! ... سی دی رو وقتی میزاری توی لپ تاپ vostro 1510 چجوری میتونی دستی درش بیاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟! یعنی دکمه ای چیزی ؟! نداره چرا ؟!
Last edited by wh_ghost; 14-09-2008 at 00:51. دليل: حل شد ! دیدم دکمرو !
آقایون اگر میشه جوابمو درستو حسابی بدید .لطف میکنید.فرق ویندوز 32 بیت با 64 بیت چیه؟کدومش بهتره؟و بهتره کدومش رو سیستم باشه
سلام
من کامپک دارم
توی خوندن سی دی ها درایور خرت خرت میکنه(وقتی اولش میزاری)
از اول ...طبیعیه؟
سلام،
اكثر پردازنده هاي رايج جديد 64 بيتي هستند، اگر بخوام تفاوت پردازنده هاي 64 بيتي و 32 بيتي را توضيح بدم بحث طولاني و تخصصي ميشه، فقط در همين حد بدونيد كه پردازنده هاي 64 بيتي از حافظه هاي بيشتر از 4GB هم پشتيباني ميكنند و اصطلاحا محاسبات 64 بيتي انجام ميدهند. لازمه استفاده از قابليت هاي يه پردازنده 64 بيتي در درجه اول يه سيستم عامل 64 بيتي هست و بعد هم نرم افزار هاي 64 بيتي. خوشبختانه سيستم عامل هاي 64 بيتي زيادي وجود دارن كه ويندوز 64 بيتي هم يكي از اوناست ولي نرم افزاري 64 بيتي كم گير ميان. خلاصه اينكه در صورتي كه پردازنده شما 64 بيتي هست و دارين از سيستم عامل يا نرم افزارهاي 32 بيتي استفاده مي كنيد در واقع داريد يكي از مهمترين قابليت هاي پردازندتون را به هدر ميديد. در صورتي كه پردازنده 64 بيتي داريد، اگر ويندوز 64 بيتي نصب كنيد و سعي كنيد نرم افزاري كه باهاش كار داريدو نسخه 64 بيتيش را گير بياريد (مثل 3DS Max 64 bit) به مراتب از سرعت بالاتري برخوردار ميشيد.
ممكنه لطفا يكي Resolution لپتاپشو بياره پايين و جواب سوال منو در پست 1144 بده؟
لپتاپ من dell inspiron 6400 هست که چند روز پیش مجبور شدم ویندوز دستگاهمو عوض کنم و بعد از نصب ویندوز جدید بطور عجیبی دیدم جای درایو c با درایو RECOVERY عوض شده یعنی RECOVERY اومده شده C درایو و خود درایو C هم شده الان درایو E . اصلا این مشکل مهمی هست و چرا ایجاد شده و چکار کنم درست شه .
سلام دوستان. من یک لپتاپ سونی NR -190 دارم . کارت گرافیکش intel و onboard است. من از شفافیت و refresh rate اوم راضی نیستم. (حداکثر 60hz ) است . آیا راهی هست که بتونم کیفیت LCD اون را بالاتر ببرم؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)