بالاخره Dragon armor رو ساختم!!!!!!!!در ضمن تا حالا شده تویWhiterun اژدها حمله کنه؟؟؟؟من تا حالا 8 تا اژدها زدم!2 تاشون توی Whiterun.....!![]()
بالاخره Dragon armor رو ساختم!!!!!!!!در ضمن تا حالا شده تویWhiterun اژدها حمله کنه؟؟؟؟من تا حالا 8 تا اژدها زدم!2 تاشون توی Whiterun.....!![]()
چجوري ميشه اين ادم اهنيا رو كشت ؟تا يكيو ميزني بقيه ميان ميكشنت .
+
اسلحه اي كه شارژش تموم شه چجوري ميشه شارژ كرد؟
کاری نداره کهیکم تلاش کن...!
برو تو Inventory ، آیتم مورد نظر رو انتخاب کن و بعد T رو بزن، Soul رو انتخاب کن و اسلحت Recharge میشه...
نامردا چیت نزنید ، گیمر های گولاخ فروم های خارجی هنوز نصف ِ اینکارایی که شما میکنید رو نکردن !
خب هی میاین تعریف میکنید آدم وسوسه میشه :(
من الان پول ندارم Conjuration بخرم :(( شماها دارید آپولو هوا میکنید ، چه وضعشه![]()
دراگون ست که کاری نداره , فقط باید اسکیل smithing 100 باشه که یه 12 ساعتی باید بری و بیای ! اگه تونستم یه چندتا عکس از هیروم با ست دراگون کامل میزارم , خیلی خوشکل شده
دوستای گلم من از rpg متنفرم. فقط یه بار fall out 3 رو بازی کردم زده شدم از هر چی rpg . ولی انگار این یکی خیلی سرو صدا کرده. به نظرتون اگه تهیه کنم خوشم میاد از بازی ؟ میشه کلا به یه آماتور تو سبک rpg بگین که چه خبره تو بازی ؟؟؟
خوب بازی رو نصبیدم...تا اینجاش عالی بود...گرافیک خوب بود به جز سایه ولی به نظرم به ویتچر نمیرسه...
دوستان تو بازی اول شخص بازی کنم یا سوم شخص؟؟؟
کدومش بهتره؟؟؟
ببین بازیش فوق العاده زیباست و برخلاف فال اوت سوم شخص هم میشه بازی کرد.
ولی لذت بازی های rpg به داستانش دیالوگ های زیاد داستان فرار و انتخاب دیالوگ تصمیم گیریه. خیلی بیشتر از بازی های دیگه حوصله میخواد.و البته زبان انگلیسی نسبتا خوب.
توی بازی های rpg شما از یک شخص معمولی به یک قهرمان تبدیل میشین با افزایش لول و همچنین افزایش لول فابلیت های مختلفی که دارین. به مثال شما در اول بازی یک شمشیر زن معموولی هستین هر چی که در بازی جلو تر میرین تجربه شمشیر زنیتون بیشتر میشه و قابلیتتون بیشتر میشه.
بهترین بازی های rpg هم یکی اینه یکی mass effect2 از روی تجربه شخصی گفتم.
اقا شما چطور درمان شدید ؟
من Drfitshade هم رفتم روح kodlak رو هم از شر گرگه خلاص کردم
حالا برای درمان خودمم باید یه سر بندازم تو اتیش ؟
یا باید از Companion ها کوئست بگیرم ؟ چون الان سه روزه برگشتم از اون سه تایی که با من اومدن Driftshade هیچ کدوم هنوز بر نگشتن !!!
من آخر مرحله yngol barrow dungeon(شرق Windhelm) گیر کردم. اون جایی که اون اسکلته رو تخت نشسته . وقتی اون اسکلته (غولشو) رو می کشم از تو صندوق winterhold Helmet رو بر می دارم کنار دروازه یه دکمه هست که میگه فشار بده ولی هرچی می زنم هیچ اتفاقی نمی افته در خروجم باز نمیشه!
چجوری باید ازون جا خارج بشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)