این ایکونها مثله ایکون 2.1 سامسونگه
این ایکونها مثله ایکون 2.1 سامسونگه
این هم بازی های جدید
Tom Clancy's H.A.W.X. 3.4.3 for HVGA + SD Card cache
Modern Combat: Sandstorm 3.1.5 for HVGA + SD Card cacheکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Brothers In Arms® 2: Global Front HD 3.1.6 for HVGA + SD Card cacheکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید دوستان sms من بی صدا شده فقط ویبره میزنه از کجا درست اش کنم؟؟؟
![]()
صفحه اول اس ام اس دکمه چپی(دکمه های پایین!) رو بزن Setting انتخاب کن تنظیماتشو میبینی...
سلام
گمون کنم مشکلتون همون مرحله ی 2 بازی باشه
اگه اونجا باشه و کلا تو چنین مواردی باید اینکار روبکنید
اول به سمت اون دیوار که قبلش 1 شکاف هست بدوید بعد حدود 1.5 متر مونده(مقیاس کاراکتر بازی رو در نظر بگیرید)
جهت بالا رو برنید می پره بالا,امیدوارم جواب بگیرید
بله درسته
تم گوشیه galaxy s ورژن 2.1 هستش
آیا این تم برای X8 اومده دوستان ؟
Last edited by smallfrank; 29-04-2011 at 22:16.
سلام دوستان عزیز.
طی چند روز اینده میخوام 1 گوشی بگیرم که سیستم عامل اندروید داشته باشه. خیلی گشتم و دیدم که x8 میتونه برام یه گذینه باشه. کلا هدفم از پست دادن تو اینجا اینه که در مورد x8 بهم اطلاعاتی بدید. برام سیستم عامل اندروید مهمه و تا حالا هم باهاش کار نکردم. از دوستانی که اینجا این گوشی رو دارن ، در مورد چند و چون قدرت نرم افزاری این گوشی و اینکه تا چه حد براش ورژن های بالاتر میاد تا بشه اپدیتش کرد یا اینکه ساپورت نرم افزاریش چطوره اطلاعات میخواستم.
ممنون.![]()
این گوشی باقابلیت ترین گوشی اندروید با این رنج قیمتی است
ساختار سخت افزاریه مناسبی داره
در عین حال ساپورت نرم افزار و گیم خوبی هم داره
یکی از ایراداتش نیومدن ورژن رام های جدید براشه
و آخرین ورژن رسمی رام 2.1 هستش
اما این هم به کمک رام های کاستوم قابل رفع هستش
و قابلیت over clock در سی پی یو هم داره
ساپورت تمام نرم افزار ها و گیم ها با رام های کاستوم تقریبا قطعی است
سلام دوستان برا من رام اصلي خراب شد مجبور شدم رام behradgh رو دانلود كنم ولي تو اين اصلا زنگ گوشي و اس ام اس نداره چه جوري ميشه بهش اضافه كرد؟
من با این گوشی خیلی کار کردم به نسبت قیمت این گوشی فوق العادست یکی از قبلیت های جالبش برای من استفاده از جی پی اس آفلاین بود. برای کسایی که انگشت های پهنی دارند تایپ کردن باهاش به خاطر صفحه گرمایشش سخت میشه.
اما برای بازی کردن خیلی خوبه
در کل گوشی خیلی خوبیه
فقط کسی که این گوشی رو می خره یا باید بده کسی براش نرم افزار نصب کنه یا اینکه خودش بتونه از پس نصب کردن نرم افزار بربیاد تا بتونه از این گوشی لذت ببره چون آندروید هست و خام خام
اگر هم گوشی تون گارانتی پارس کامتل رو داشته باشه به صورت رایگان آپدیت و فارسی میشه هم منو ها هم مرورگر و هم مسیج
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)