اخه تو سیستم جدید نمی تونم فایل اتچ کنم !مثلا یه فایل 8 مگابایتی رو می خوام اچ کنم اتچ نمیشه و بعد از نیم ساعت هم روی همون 0 کیلو بایت می مونه!مشکل از چیه؟
اخه تو سیستم جدید نمی تونم فایل اتچ کنم !مثلا یه فایل 8 مگابایتی رو می خوام اچ کنم اتچ نمیشه و بعد از نیم ساعت هم روی همون 0 کیلو بایت می مونه!مشکل از چیه؟
خوب شد خودش.
مشکل همون کش و کوکی ها بودن.
مشکل کلا سیستم دانلود و آپلود بدرد نخور یاهو هست. جی میل از این لحاظ مثل اینکه بهتره.
من خودم همیشه فایل هام رو توی سایتی که تو امضام هست آپلود می کنم و لینکش رو ایمیل می کنم برای دیگران.
سلام
آیا امکانش هست که این قالب جدید و نچندان جالب یاهو میل که دیروز نصب شده رو به حالت قبلیش برگردونم ؟
بعد از افتضاح بستن چت روم ها ، تغییر محیط میل یاهو نقطه ی مثبتی بوده ! قشنگ شده
در هر زمانی، میتونید با استفاده از این لینک، از یاهو کلاسیک استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
به نظر چنین امکانی وجود نداره : (
بسیار قابل بی روح و کسل کننده ای شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اعتراض به بستن روم ها توسط یاهو این لینک رو امضا کنید و شیر ش هم بکنید دوستان ، شیر کردن اندازه امضا مهمه ! تو فیسبوک هر جا که میتونید ...
سلام
یاهو جدید ایمیلها رو تو یک صفحه نشون نمیده و اونها رو به تعداد در چند صفحه نشون میده
ایا امکان یا تنطیمی وجود داره که همه ایمیلها تو یک صفحه نشون داده بشه و next page نداشته باشه
ممنون
(اقا محتوی ایملها در اسپام هست به موضوعات توجه نکنید)
لطفا" پاک شود
به تازگی پسورد عوض کردم
وقتی پسورد ذخيره شده در ياهو ميزنم از من ميخواد که سؤال امنيتی رو جواب بدم که نميدونم
اما وقتی پسورد های ديگه رو ميزنم سؤالی چيزی نميپرسه فقط ميگه پسورد اشتباه هست!
يعنی چی؟
با اين اوصاف اميدی به ورود به ميل هست يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)