ديروز scada into the blue رو تست كزدم اول بوي تندي داره بعد ملايم ميشه خنك هست موندگاري بدك نيست نه زياد
ديروز scada into the blue رو تست كزدم اول بوي تندي داره بعد ملايم ميشه خنك هست موندگاري بدك نيست نه زياد
من امروز خونه دوستم بودم. و کمی عطرهای موجود در اونجا رو بررسی کردم. نکته جالب توجه این بودکه تمام عطرها بجز دوتا زیر شیشه برچسب خورده بود. بین اینا عطرهایی بود که سوغات امریکا کانادا اروپا بود (یا حداقل اینطور میگفتن)یا خودش اورده بود کارهایی مثل فارنهایت 32 ، هوگو باس هوگو، هوگو باس intense ، دانهیل قهوه ای ، دولچه گابانا شماره 6، بولگاری زنانه(که با کیفیت ترین برچسب رو داشت )، کنزو پاور، lancom ، ویکتوریا سکرت
بین اینا فقط کریستین دیور dune زنانه و ازارو tween مردانه بدون برچسب بودن و مستقیم روی شیشه نوشته بودن.
منطورم اینه که صرف برچسب هم نمیتونه دال بر جعلی بودن اون عطر باشه...
من لالیک دارم به هیچ وجه ازش خوشم نمیاد.اگه برام هدیه ناورده بودن مینداختمش دور.بوی تلخ و خنک که خوشم نمیاد.میخوام وان میلیون بخرم یا Allure Sport by Chanel.
بنظرتون کدومشون بهتره؟
منظور از لالیک همون encre noire ه؟ آنقه نوازیر شیشه عطر شما چطوریه؟ببخشید اون دوتا رو تست نکردم
اگه واقعا مطمئنی که نمایندگی درست درمون برندی توی ایران هست حتما آمارشو در بیار به مام خبر بده..
من نمیگم مردم ایران مردم نازنینی نیستند چرا هستند..فقط نمیدونم چرا حاضر نیستند یه کم سطح زندگی و دانش و آگاهیشونو بالا ببرند
اتفاقا جناب POUR HOMME در مورد عطر شیک تقلبی معیار شفاف بودن درب شیشه نیست..درب شیشه عطر شیک من خیلی کدر و مشکیه و یه اپسیلون نور هم ازش رد نمیشه اصلا این مورد درباره اون مصداق نداره اما از روی شیشه شفاف و خیلی روشنش میشه فهمید که تقلبیه.و همینطور از لوله سیاه اسپری..عطر شیک اصل شیشه اش کدر و نیمه خاکستریه اما این تقلبیا که 90 درصد بازارو برداشته همه شیشه هاشون شفاف عین آینه است و سیاهی دور قسمت پایین شیشه رو هم ندارند..در ضمن اگه شیک باز باشید و بوی اصلش رو استفاده کرده باشید کاملا تشخیص میدید که این محصول تقلبی مزخرف چقدر با محصول اصل فرق داره..
یه چیزی تعریف کنم همه تون شاد بشید و یه کم هم گریه کنید..
امروز رفته بودم پاساژ گلدیس آریا شهر 3 تا مغازه عطر فروشی معروفش که طبقه اوله سر زدم و آمار عطر شیک رو ازشون گرفتم....اولا هر 3 تاشون تست نداشتند و فقط جعبه آکبندو میفروختند بدون این که معلوم باشه چه شیشه ای توی جعبه است...بعدش این که از اولی که همون اولین مغازه بعد از ورود به گلدیس بود قیمت گرفتم 100 میل 73 تومن...بعد گیر دادم بهش اول یه دستی زدم گفتم این شیشه اش چه شکلیه؟گفت چارگوش...گفتم شفافه؟گفت آره دیگه شفافه پس چی باشه؟ گفتم آخه یه سری شیک تقلبی که خیلی کیفیت شیشه و بسته بندیش خوبه تو بازار ریخته شده که اون کدری شیشه اوریجینال رو ندارن..آقا ما تا اینو گفتیم طرف برق از 3 فازش پریدیهو ترش کرد و گفت: نه عزیزم شما ناآگاهی خودتو به پای تقلبی بودن نذار...عطر شیک دو تا ورژن داره که ورژن شفافش نسخه اصلاح شده همون کدره است..گفتم چجوری آخه؟؟اون مدل اسمش چیه؟جعبه اش فرق میکنه؟گفت آره عزیزم اون مدل رو جعبه شو ببینی چون نسخه اولیه بوده جعبه اش با اینا فرق داره!!!!!!!!!!
رفتیم مغازه دوم همین آمارو درباره شیک اون گرفتم اون با کلی ادعا که 20 ساله تو کار فروش عطره و مثل طلافروش اصل رو از قلابی تشخیص میده گفت که اون شیک که شیشه اش تیره است نسخه اینتنسه!!!!!!!!!فکر کنید کاشف به عمل اومده که شیک اینتنس داره!!
بعد نظرشو راجع به کد حک شده زیر جعبه که مطابقت با زیر شیشه داره پرسیدم گفت عزیزم اولا این کد نیست تاریخ انقضاشه!!!!!!!
دوما اینکه این تاریخ انقضا رو محصولات تقلبی هم که خودم دیدم دارند و تو برا اینکه بتونی عطر اصل بگیری باید از یه مغازه معتمد و کاردرست که مثل من 20 سال تجربه داشته باشه خرید کنی!!!
گفتم تا قیامت همینجا بشین تا بیام ازت خرید کنم...
افت تاپیکه ولی 35 درصد ملت ما مریض روانی هستند. تو اتوبوس واستادم. بینشو میچسبونه به ساعدم بو میکشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون خارج که شما میگید آمریکا و اروپا نیست...یه سری سایت فروش مربوط به کشورای در پیت و نیمه در پیت دنیا مثل هند و لهستان و مالزی و اندونزی و فیلیپین و ونزوئلا و باقی رفقاشونه...ولی از طرفی خب باید به این برادران متقلب حق داد...میدونید چرا؟چون اون کارولینا هررا ی بدبخت مگه چقدر دم و دستگاه داره که 192 تا کشور که هیچ حداقل 100 تا کشور دنیا رو از درپیت و نیمه در پیت و پیشرفته پوشش بده...اونجوری باشه باید خط تولیدش مثل پفک نمکی عطر تولید کنه...برا همین وقتی برادران متقلبی هستند که کار خوب ارائه میدند که از طرفی هم خلاء هایی که شرکت نمیتونه ازشون بربیاد رو تو کشورای درپیت دنیا برطرف میکنند و هم مجانی براش تبلیغ میکنند چرا برای فعالیت به اونها میدون داده نشه...فوقش اونایی که پایه هستند یه بار تقلبی استفاده میکنند و بعد برای این که مشتری کار اصل بشن زحمت میکشند میان دم در خونه کارولینا هررا ازش کار اصل خرید میکنند.
کلا روغن ها یا عطرهای خالص گرون هستند...مثلا روغنی که ادکلنش 50 دلاره برای 20 میلش باید 300 دلار بدی...
نمیدونم حتما تولیدش سخته دیگه...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)