تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 1185 اولاول ... 15651051111121131141151161171181191251652156151115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ديروز scada into the blue رو تست كزدم اول بوي تندي داره بعد ملايم ميشه خنك هست موندگاري بدك نيست نه زياد

2. این کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خوب بابا من دیروز این لالیک رو که گرفتم موندگاریش خوب بود از موندگاریش راضی بودم اما با کمک بچه ها متوجه شدم اصل نیست رفتن پسش دادم به خدا من یکی که ناراحتم از اینکه تو ایران زندگی میکنم یعنی چی هیچ جنسی رو نمیشه با خیال راحت گرفت این از عطر اون از مکمل های بدنسازی که جرات نمیکنم هیچی بگیرم اون از ... هرچی بخوای بگیری اصلش گیرمون نمیاد باید همون پول اصلو بدیم و جنس درجه 3 استفاده کنیم اه
    من امروز خونه دوستم بودم. و کمی عطرهای موجود در اونجا رو بررسی کردم. نکته جالب توجه این بودکه تمام عطرها بجز دوتا زیر شیشه برچسب خورده بود. بین اینا عطرهایی بود که سوغات امریکا کانادا اروپا بود (یا حداقل اینطور میگفتن)یا خودش اورده بود کارهایی مثل فارنهایت 32 ، هوگو باس هوگو، هوگو باس intense ، دانهیل قهوه ای ، دولچه گابانا شماره 6، بولگاری زنانه(که با کیفیت ترین برچسب رو داشت )، کنزو پاور، lancom ، ویکتوریا سکرت
    بین اینا فقط کریستین دیور dune زنانه و ازارو tween مردانه بدون برچسب بودن و مستقیم روی شیشه نوشته بودن.
    منطورم اینه که صرف برچسب هم نمیتونه دال بر جعلی بودن اون عطر باشه...

4. 6 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

خوب بابا من دیروز این لالیک رو که گرفتم موندگاریش خوب بود از موندگاریش راضی بودم اما با کمک بچه ها متوجه شدم اصل نیست رفتن پسش دادم به خدا من یکی که ناراحتم از اینکه تو ایران زندگی میکنم یعنی چی هیچ جنسی رو نمیشه با خیال راحت گرفت این از عطر اون از مکمل های بدنسازی که جرات نمیکنم هیچی بگیرم اون از ... هرچی بخوای بگیری اصلش گیرمون نمیاد باید همون پول اصلو بدیم و جنس درجه 3 استفاده کنیم اه
    من لالیک دارم به هیچ وجه ازش خوشم نمیاد.اگه برام هدیه ناورده بودن مینداختمش دور.بوی تلخ و خنک که خوشم نمیاد.میخوام وان میلیون بخرم یا Allure Sport by Chanel.
    بنظرتون کدومشون بهتره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من لالیک دارم به هیچ وجه ازش خوشم نمیاد.اگه برام هدیه ناورده بودن مینداختمش دور.بوی تلخ و خنک که خوشم نمیاد.میخوام وان میلیون بخرم یا Allure Sport by Chanel.
    بنظرتون کدومشون بهتره؟
    منظور از لالیک همون encre noire ه؟ آنقه نوا زیر شیشه عطر شما چطوریه؟ببخشید اون دوتا رو تست نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بابا علی جون غصه نخور عطر و ادکلن یک چیزیه که وحشتناک تقلبی داره فکر نکنی فقط تو ایرانا تو خارج هم زیاده لذا دوستان فکر نکنن آنلاین از خارج بخرن حتما اصله حتی فروشنده های سایتهای معروفی مثل ای بای و آمازون هم عطر تقلبی دارن تنها راه خرید از نمایندگی معتبر اونهاست که در کشورهای اطراف موجوده به نظرم یک دوستی آشنایی که میره خارج میره مکه دبی بگیم از نمایندگی اصلی برامون عطر رو بیاره این فعلا مطمئن ترین راهه البته اگه اشتباه نکنم یکی دوتا از برندهای معتبر تو ایران نمایندگی دارن ولی نمیدونم کدوما
    در هر صورت چون من هم عطر تقلبی تو پاچم رفته درکت میکنم ولی انصافا اینقدر این کشور و مردمش نازنینن که که هیچ هیچ وقت آرزو نکردم کاش یک جای دیگه به دنیا میومدم
    راستی من انگلیسی نمیدونم مختصرا میگی که طرف چطور تشخیص داده که کدوم چیک اصله کدوم فیک؟
    اگه واقعا مطمئنی که نمایندگی درست درمون برندی توی ایران هست حتما آمارشو در بیار به مام خبر بده..

من نمیگم مردم ایران مردم نازنینی نیستند چرا هستند..فقط نمیدونم چرا حاضر نیستند یه کم سطح زندگی و دانش و آگاهیشونو بالا ببرند

8. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این صحبتی که شما میکنید که تو خط تولید دچار مشکل بشه مگه خط تولید محصولات ایرانخودرو هستش اولا که قبل از ورود به بازار چک میشن ( تیراژ تولید زیاد هست ولی انبوه نیست)نهایتا چند تا این شکلی باشه نه اغلب جنس هایی که شما تو بازار میبینید دوما این در مورد برند های لوکس صدق نمیکنه (عطر بیک که نیست)

خیلی هم نباید حساس بود فکر نمیکنم به این سادگی ها هم که میگید باشه(شاید باشه)

اگر تو گوگل هم سرچ کنید اغلب عکس ها با نمونه تقلبی که ما میبینیم یکسان هست خصوصا در مورد عطر شیک که مربوط به سایت های فروش هست اغلب ، که معلوم میشه نمونه تقلبی این عطر در جاهای دیگه هم زیاد هستش .
    من از top note این عطر خیلی خوشم میاد ولی تمام فروشگاه های که من رفتم دقیقا همین شکل بوده درشون .
    اگر اشتباه نکنم در عطر شما هم باید درش نازک باشه و نامرغوب باشه به طوری که داخلش پیداست زمانی که در عطر را میزارید درسته؟

با حرف این دوستمون هم که میگه اگر از خارج تهیه کنید ممکنه تقلبی باشه موافقم( مثال زدم در مورد همین عطر شیک)

اتفاقا جناب POUR HOMME در مورد عطر شیک تقلبی معیار شفاف بودن درب شیشه نیست..درب شیشه عطر شیک من خیلی کدر و مشکیه و یه اپسیلون نور هم ازش رد نمیشه اصلا این مورد درباره اون مصداق نداره اما از روی شیشه شفاف و خیلی روشنش میشه فهمید که تقلبیه.و همینطور از لوله سیاه اسپری..عطر شیک اصل شیشه اش کدر و نیمه خاکستریه اما این تقلبیا که 90 درصد بازارو برداشته همه شیشه هاشون شفاف عین آینه است و سیاهی دور قسمت پایین شیشه رو هم ندارند..در ضمن اگه شیک باز باشید و بوی اصلش رو استفاده کرده باشید کاملا تشخیص میدید که این محصول تقلبی مزخرف چقدر با محصول اصل فرق داره..

10. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه چیزی تعریف کنم همه تون شاد بشید و یه کم هم گریه کنید..
    امروز رفته بودم پاساژ گلدیس آریا شهر 3 تا مغازه عطر فروشی معروفش که طبقه اوله سر زدم و آمار عطر شیک رو ازشون گرفتم....اولا هر 3 تاشون تست نداشتند و فقط جعبه آکبندو میفروختند بدون این که معلوم باشه چه شیشه ای توی جعبه است...بعدش این که از اولی که همون اولین مغازه بعد از ورود به گلدیس بود قیمت گرفتم 100 میل 73 تومن...بعد گیر دادم بهش اول یه دستی زدم گفتم این شیشه اش چه شکلیه؟گفت چارگوش...گفتم شفافه؟گفت آره دیگه شفافه پس چی باشه؟ گفتم آخه یه سری شیک تقلبی که خیلی کیفیت شیشه و بسته بندیش خوبه تو بازار ریخته شده که اون کدری شیشه اوریجینال رو ندارن..آقا ما تا اینو گفتیم طرف برق از 3 فازش پریدیهو ترش کرد و گفت: نه عزیزم شما ناآگاهی خودتو به پای تقلبی بودن نذار...عطر شیک دو تا ورژن داره که ورژن شفافش نسخه اصلاح شده همون کدره است..گفتم چجوری آخه؟؟اون مدل اسمش چیه؟جعبه اش فرق میکنه؟گفت آره عزیزم اون مدل رو جعبه شو ببینی چون نسخه اولیه بوده جعبه اش با اینا فرق داره!!!!!!!!!!

رفتیم مغازه دوم همین آمارو درباره شیک اون گرفتم اون با کلی ادعا که 20 ساله تو کار فروش عطره و مثل طلافروش اصل رو از قلابی تشخیص میده گفت که اون شیک که شیشه اش تیره است نسخه اینتنسه!!!!!!!!! فکر کنید کاشف به عمل اومده که شیک اینتنس داره!!

بعد نظرشو راجع به کد حک شده زیر جعبه که مطابقت با زیر شیشه داره پرسیدم گفت عزیزم اولا این کد نیست تاریخ انقضاشه!!!!!!!
    دوما اینکه این تاریخ انقضا رو محصولات تقلبی هم که خودم دیدم دارند و تو برا اینکه بتونی عطر اصل بگیری باید از یه مغازه معتمد و کاردرست که مثل من 20 سال تجربه داشته باشه خرید کنی!!!

گفتم تا قیامت همینجا بشین تا بیام ازت خرید کنم...

12. 5 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من نمیگم مردم ایران مردم نازنینی نیستند چرا هستند..فقط نمیدونم چرا حاضر نیستند یه کم سطح زندگی و دانش و آگاهیشونو بالا ببرند
    افت تاپیکه ولی 35 درصد ملت ما مریض روانی هستند. تو اتوبوس واستادم. بینشو میچسبونه به ساعدم بو میکشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این صحبتی که شما میکنید که تو خط تولید دچار مشکل بشه مگه خط تولید محصولات ایرانخودرو هستش اولا که قبل از ورود به بازار چک میشن ( تیراژ تولید زیاد هست ولی انبوه نیست)نهایتا چند تا این شکلی باشه نه اغلب جنس هایی که شما تو بازار میبینید دوما این در مورد برند های لوکس صدق نمیکنه (عطر بیک که نیست)

خیلی هم نباید حساس بود فکر نمیکنم به این سادگی ها هم که میگید باشه(شاید باشه)

اگر تو گوگل هم سرچ کنید اغلب عکس ها با نمونه تقلبی که ما میبینیم یکسان هست خصوصا در مورد عطر شیک که مربوط به سایت های فروش هست اغلب ، که معلوم میشه نمونه تقلبی این عطر در جاهای دیگه هم زیاد هستش .
    من از top note این عطر خیلی خوشم میاد ولی تمام فروشگاه های که من رفتم دقیقا همین شکل بوده درشون .
    اگر اشتباه نکنم در عطر شما هم باید درش نازک باشه و نامرغوب باشه به طوری که داخلش پیداست زمانی که در عطر را میزارید درسته؟

با حرف این دوستمون هم که میگه اگر از خارج تهیه کنید ممکنه تقلبی باشه موافقم( مثال زدم در مورد همین عطر شیک)
    اون خارج که شما میگید آمریکا و اروپا نیست...یه سری سایت فروش مربوط به کشورای در پیت و نیمه در پیت دنیا مثل هند و لهستان و مالزی و اندونزی و فیلیپین و ونزوئلا و باقی رفقاشونه...ولی از طرفی خب باید به این برادران متقلب حق داد...میدونید چرا؟چون اون کارولینا هررا ی بدبخت مگه چقدر دم و دستگاه داره که 192 تا کشور که هیچ حداقل 100 تا کشور دنیا رو از درپیت و نیمه در پیت و پیشرفته پوشش بده...اونجوری باشه باید خط تولیدش مثل پفک نمکی عطر تولید کنه...برا همین وقتی برادران متقلبی هستند که کار خوب ارائه میدند که از طرفی هم خلاء هایی که شرکت نمیتونه ازشون بربیاد رو تو کشورای درپیت دنیا برطرف میکنند و هم مجانی براش تبلیغ میکنند چرا برای فعالیت به اونها میدون داده نشه...فوقش اونایی که پایه هستند یه بار تقلبی استفاده میکنند و بعد برای این که مشتری کار اصل بشن زحمت میکشند میان دم در خونه کارولینا هررا ازش کار اصل خرید میکنند.

16. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واقعاً چرا اینقدر گرونه؟

خیلی سخته تولیدش؟

این جور که شما گفتی، خیلی هوس کردم بو کنم! باید بوی بکری داشته باشه
    کلا روغن ها یا عطرهای خالص گرون هستند...مثلا روغنی که ادکلنش 50 دلاره برای 20 میلش باید 300 دلار بدی...
    نمیدونم حتما تولیدش سخته دیگه...

18. این کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •