خواهش میکنم قربان.. در قرن دوم تبلیغ بودیم که یهویی خدا نعمت پیوست کردن به ما عطا کرد : دیببخشید پست شما رو ندیدم
چطوری عکس پیوست کردی؟
به هر حال ممنون
اختیار داری قربان شما سرور مایی این سیکل ها مال دیگرونه شما که پارتی داری لازم نیست این دوره رو بگذرونی. شما آخر وقت تشریف بیارید زیر سیبیلی ردتون میکنم.![]()
نفرمایید !! شما شوالیه تاریکی هستین !! پس خوشحال شدم من حوصله ی این دوره ها رو ندارم میام خدمت خودتون : دی !!
عرض کنم که نه هنوز نخریدم اصن وایسا بابا !!! این قسمتشو نمیدونستم که باید باکتری دار باشه و خوبه !!از شوخی گذشته تازه یعنی چند وقت؟ ماهی هم توش دارید؟ چند روزه توش ماهی دارید.
همه اکواریوم ها باید این سیکل رو داشته باشن یعنی باکتری های مفید رو داشته باشن. آکواریوم های جدید هم باید به روش هایی که گفتم باکتری دار بشن.
اووه چه جالب پسر اینطوری که دهنم ...... میشه نمیدونستم !! مراحله سیفون رو چه با دقت توضیح دادیها : دی اصن کیفیدم !!!سیفون هم عبارت است از خارج کردن آب کثیف از اکواریوم و جایگزین کردن با آب تازه و تمیز و کلر در رفته
برای این کار یه وسیله شیلنگ مانندی هست که یه طرفش که وارد اک میشه دهنه قطور تری داره مثل لیوان میمونه یه طرف دیگه اش هم پمپ دستی داره. اون قسمت لیوان مانند رو داخل شن میکنی با پمپ دستی جریان آب رو راه می اندازی. (بعدش جریان اب خودش ادامه پیدا میکنه به دلیل اختلاف سطح). این طوری هم آب خارج میشه هم کثافات از لای شن ها خارج میشه. یه قسمت که که تموم شد، سرش رو از لای شن ها خارج میکنی و یکم اون ور تر دوباره میکنی تو شنا و به همین ترتیب همه شن ها رو تمیز میکنی.
باید حداقل 20-30 درصد آب به طور هفتگی عوض بشه.
میخوام خیلی گنده باشه دیگه : دی هرچی گنده تر بهتر تاجایی که چش مهمونا دراد : دی!! مخصوصه ارتفاعش دوست دارم زیاد باشه !! جا هم تا دلت بخواد داریم !! ماهی هم دوست دارم سیکلیده و گروهی ریز و پنگوسی داشته باشم کلا با تموم تجهیزات و ماهی و اینا ازین 200 تومن بالاتر میشه ؟!با 150 تا 200 تومن خیلی کارا میشه من خودم با 50 تومن شروع کردم البته سال 89. اون موقع ها 50 تومن خیلی پولی بود.
اول بفرمایید با چه سایزی میخواید شروع کنید.