تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 148 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

1

علیک سلام شب شما هم خوش
    ببخشید پست شما رو ندیدم

چطوری عکس پیوست کردی؟
    به هر حال ممنون
    خواهش میکنم قربان.. در قرن دوم تبلیغ بودیم که یهویی خدا نعمت پیوست کردن به ما عطا کرد : دی

اختیار داری قربان شما سرور مایی این سیکل ها مال دیگرونه شما که پارتی داری لازم نیست این دوره رو بگذرونی. شما آخر وقت تشریف بیارید زیر سیبیلی ردتون میکنم.
    نفرمایید !! شما شوالیه تاریکی هستین !! پس خوشحال شدم من حوصله ی این دوره ها رو ندارم میام خدمت خودتون : دی !!
    از شوخی گذشته تازه یعنی چند وقت؟ ماهی هم توش دارید؟ چند روزه توش ماهی دارید.
    همه اکواریوم ها باید این سیکل رو داشته باشن یعنی باکتری های مفید رو داشته باشن. آکواریوم های جدید هم باید به روش هایی که گفتم باکتری دار بشن.
    عرض کنم که نه هنوز نخریدم اصن وایسا بابا !!! این قسمتشو نمیدونستم که باید باکتری دار باشه و خوبه !!

سیفون هم عبارت است از خارج کردن آب کثیف از اکواریوم و جایگزین کردن با آب تازه و تمیز و کلر در رفته
    برای این کار یه وسیله شیلنگ مانندی هست که یه طرفش که وارد اک میشه دهنه قطور تری داره مثل لیوان میمونه یه طرف دیگه اش هم پمپ دستی داره. اون قسمت لیوان مانند رو داخل شن میکنی با پمپ دستی جریان آب رو راه می اندازی. (بعدش جریان اب خودش ادامه پیدا میکنه به دلیل اختلاف سطح). این طوری هم آب خارج میشه هم کثافات از لای شن ها خارج میشه. یه قسمت که که تموم شد، سرش رو از لای شن ها خارج میکنی و یکم اون ور تر دوباره میکنی تو شنا و به همین ترتیب همه شن ها رو تمیز میکنی.
    باید حداقل 20-30 درصد آب به طور هفتگی عوض بشه.
    اووه چه جالب پسر اینطوری که دهنم ...... میشه نمیدونستم !! مراحله سیفون رو چه با دقت توضیح دادیها : دی اصن کیفیدم !!!

با 150 تا 200 تومن خیلی کارا میشه من خودم با 50 تومن شروع کردم البته سال 89. اون موقع ها 50 تومن خیلی پولی بود.
    اول بفرمایید با چه سایزی میخواید شروع کنید.
    میخوام خیلی گنده باشه دیگه : دی هرچی گنده تر بهتر تاجایی که چش مهمونا دراد : دی!! مخصوصه ارتفاعش دوست دارم زیاد باشه !! جا هم تا دلت بخواد داریم !! ماهی هم دوست دارم سیکلیده و گروهی ریز و پنگوسی داشته باشم کلا با تموم تجهیزات و ماهی و اینا ازین 200 تومن بالاتر میشه ؟!
    Last edited by A M ! N; 09-04-2012 at 03:29.

2. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان اینجا کسی آکواریوم آب شور داره یا نداره؟

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

این دقیقا همون چیزیه که من دوس دارم
    البته میدونم خعلی بزرگه
    و فعلا امکانش نیست
    ایشالله باشه برای دوران تاهل !
    ویدئو از سایت آپارات هست
    با حجم 1 مگابایت
    پنگوسی های قول پیکر در ایران(:
    من که کفففف کردم
    اگه --- گذاشت بجای --- کلمه آپارات aparat رو بذارید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چرا اینها با اینکه گوشتخوارن کامل مشکی نیستن؟ من شنیده بودم پنگوسی های گوشت خوار و خشن فقط مشکی اند
    ولی اینها مثل کوسه مشکی و نقره ای هستند

اما سوالی که تو ذهنم هست اینکه فایتر ها با گوپی ها و پاروت ها میسازن؟ یا دعوا میشه سر یه کیلو مربا
    فیلم شما رو نتونستم ببینم فوربیدن داد
    ولی اگه از پنگوسی به اندازه ایکه عکسش رو گذاشتم دوست دارید شما نیاز به یک استخر دارید

هیچ کدوم از ماهی هایی که گفتید رو نمیشه با هم نگه داشت. فایتر دم گپی ها رو میزنه پرت هم فایتر و گوپی رو میخوره

خواهش میکنم قربان.. در قرن دوم تبلیغ بودیم که یهویی خدا نعمت پیوست کردن به ما عطا کرد : دی

نفرمایید !! شما شوالیه تاریکی هستین !! پس خوشحال شدم من حوصله ی این دوره ها رو ندارم میام خدمت خودتون : دی !!
    عرض کنم که نه هنوز نخریدم اصن وایسا بابا !!! این قسمتشو نمیدونستم که باید باکتری دار باشه و خوبه !!

اووه چه جالب پسر اینطوری که دهنم ...... میشه نمیدونستم !! مراحله سیفون رو چه با دقت توضیح دادیها : دی اصن کیفیدم !!!

میخوام خیلی گنده باشه دیگه : دی هرچی گنده تر بهتر تاجایی که چش مهمونا دراد : دی!! مخصوصه ارتفاعش دوست دارم زیاد باشه !! جا هم تا دلت بخواد داریم !! ماهی هم دوست دارم سیکلیده و گروهی ریز و پنگوسی داشته باشم کلا با تموم تجهیزات و ماهی و اینا ازین 200 تومن بالاتر میشه ؟!
    اگه دویست تومن بخوای خرج کنی و یه چیزی بشه چشم مهمونا رو در بیاره یه تانک 150*40*60 بگیر. ارتفاع بیشتر از 60 نگیر که پشیمون میشی.
    داداشم همین سایز رو تازه ساخته. اگه عارفی نکبت (ساوه خیابون کارون ) شیشه ها رو به موقع تحویل میداد تو عید آماده میشد و چشم همه مهمونا رو منفجر میکرد
    2.88 متر شیشه میبره که از قرار متری 20 تومن میشه 60 هزار تومن (اگه خواستی این سایز رو بزنی بگو تا بگم چطوری پل بزنی)
    خونه پرش 4 تا چسب میبره. ما از این چسب گرفتیم دونه ای شش تومن
    50 تومن هم نهایتا پول بخاری و پمپ هوا میشه
    یه تاپ فیلتر هم فعلا بگیر تا بعدا پول دستت اومد یه فیلتر اکسترنال ایهایم 2217 یا 2215 میخری
    پس زمینه ابی کمرنگ برچسبی گرفتیم 5 تومن. نوار هنوز نگرفتیم
    شن رو هم هر طور شده برو کوهی بیابونی جایی پیدا کن بیار چون خیلی گرون میشه. اینجا لیوانی 500 تومن میدن
    از رودخونه بخوای شن بیاری حتی ماشین کرایه کنی ارزون تر میشه
    تو این سایز اگه فیلتر ایهایم رو در نظر نگیری حول و هوش 200 پول تجهیزات میشه. ولی توصیه میکنم مضاف بر این 100 تومن هم بغل خواب داشته باشی.

پول تزئینات هم نده سنگ و چوب از همون جایی که شن میگیری پیدا کن بیار از تمام پلی استر های دنیا قشنگ تر میشه

دوستان اینجا کسی آکواریوم آب شور داره یا نداره؟
    من از صفحه 27 به بعد به جز یه دوره چند ماهه تمام پست های این تاپیک رو خوندم اینجا کسی آب شور نداره.
    شما تشریف ببرید فروم پی هالز اون آخراش یه تالار خیلی خوب مربوط به آب شور داره. شاید آخرین پستش مال دو ماه پیش باشه ولی هر سوالی دارید بپرسید به سرعت جواب میگیرید. گرچه اگه تاپیک های اونجا رو بخونید شک دارم سوالی براتون بمونه

5. 2 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام.
    دوباره آک رو آب ریختم. یه هفته میشه. اما نمیدونم ماهی چی بگیرم. هر ماهی که میبینم قبلا داشتم. دیگه خیلی تکراری شده. شما چی پیشنهاد میدین؟
    فعلا 2تا مولی با یه کت فیش همینطوری انداختم توش.
    تاپ فیلتر هم فقط اسفنج ریختم. یه فیلتر ازاین آبشاری ها(نمیدونم اسمش همینه یا نه) هم گرفتم فقط توش سرامیک پر کردم.

7. این کاربر از mesi_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

بدون دونستن سایز تانک که نمیشه چیزی گفت.
    قبلا چیا داشتی؟
    حتما باید جدید باشه؟
    اخه همیشه یه سری ماهی های خاص وارد ایران میشه اون هم از نوع اشغالش. ازادی انتخاب زیادی نداری.
    این سوال رو تو بلاد کفر میپرسن که طرف بعد یه عمر ماهی داری وقتی میره اکواریوم فروشی یه ماهی جدید میبینه

9. 4 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

بدون دونستن سایز تانک که نمیشه چیزی گفت.
    قبلا چیا داشتی؟
    حتما باید جدید باشه؟
    اخه همیشه یه سری ماهی های خاص وارد ایران میشه اون هم از نوع اشغالش. ازادی انتخاب زیادی نداری.
    این سوال رو تو بلاد کفر میپرسن که طرف بعد یه عمر ماهی داری وقتی میره اکواریوم فروشی یه ماهی جدید میبینه
    100*30*50
    همه ماهیا
    نه جدید که دیگه نمیشه به قول شما.
    به نظرت با اینا دیگه چی میشه گرفت؟ سورم-آنجل مونو؟

11. 2 کاربر از mesi_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

12

فیلم شما رو نتونستم ببینم فوربیدن داد
    ولی اگه از پنگوسی به اندازه ایکه عکسش رو گذاشتم دوست دارید شما نیاز به یک استخر دارید

هیچ کدوم از ماهی هایی که گفتید رو نمیشه با هم نگه داشت. فایتر دم گپی ها رو میزنه پرت هم فایتر و گوپی رو میخوره

تا ما اومدیم این گوگولی مگولی رو بریم بگیریم پی سی ورلد ترکید
    داداش اونا که شما گذاشتی گودزیلان
    اینا یک سوم اونان
    نزدیک 70 -80سانتن یا اندکی بیشتر

اینم لینک سالم فایل چشه شیطون کر!!
    اگه یه آکواریومه خفن ترتیب بدم این کوچولوارو میشه انداخت توش یا نه؟!!
    البته یکی
    چون واسه هرکدوم باس اندازه نصفه آکواریوم خرج کرد..
    من رفتم پلاسکو پنگوسی بین 3.5 تا 5 تومن بود
    ولی اندازه ی شو...ه فرنود بود)))):
    خعلی کوچیک بودن و همه یک اندازه
    من یه چی میخام که خشن باشه و شبیه کوسه
    چون کارم خشنه و خون و.. اینجوری بهتره...

اونروز که پلاسکو بودم خواستم قیمت همه ماهیا رو بذارم ولی پی سی ورلد مریض شده بود..
    قیمت ها به نظرم خوب بود
    و مغازه ها با هم قیمتشون یکی بود
    گیاهای آکواریومی خعلی خوشگلی هم آورده بودن
    سفره ماهیای خوشگلی هم بودن 16 تومن
    Last edited by AbKhiar; 15-04-2012 at 21:01.

13. 2 کاربر از AbKhiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

100*30*50
    همه ماهیا
    نه جدید که دیگه نمیشه به قول شما.
    به نظرت با اینا دیگه چی میشه گرفت؟ سورم-آنجل مونو؟
    سورم؟ انجل مونو؟ با مولی؟ حتما شوخی میکنید
    تو عرض سی من بودم فقط افریقایی نگه میداشتم تنوع زیادی داره و خیلی هم خوشکله. ماهی عشقش به اینه که بگی من این ماهی رو پنج ساله دارم ده ساله دارم. به نظرم افریقایی بگیر و نگه شون دار
    با مولی فقط گیاه خوار نگه میدارن که من تاحالا نداشتم تجربه ای هم در این زمینه ندارم

اگه می خوای سورم نگه داری که خودم عاشقش هستم می تونی باهاش اسکار پرت فرانتوزا اسکات و احتمالا انجل مونو نگه داری بیشتر از این هم تانکت جا نداره. این ترکیبی که گفتم می تونه آکواریوم سالیان دراز باشه

تا ما اومدیم این گوگولی مگولی رو بریم بگیریم پی سی ورلد ترکید
    داداش اونا که شما گذاشتی گودزیلان
    اینا یک سوم اونان
    نزدیک 70 -80سانتن یا اندکی بیشتر

اینم لینک سالم فایل چشه شیطون کر!!
    اگه یه آکواریومه خفن ترتیب بدم این کوچولوارو میشه انداخت توش یا نه؟!!
    البته یکی
    چون واسه هرکدوم باس اندازه نصفه آکواریوم خرج کرد..
    من رفتم پلاسکو پنگوسی بین 3.5 تا 5 تومن بود
    ولی اندازه ی شو...ه فرنود بود)))):
    خعلی کوچیک بودن و همه یک اندازه
    من یه چی میخام که خشن باشه و شبیه کوسه
    چون کارم خشنه و خون و.. اینجوری بهتره...

اونروز که پلاسکو بودم خواستم قیمت همه ماهیا رو بذارم ولی پی سی ورلد مریض شده بود..
    قیمت ها به نظرم خوب بود
    و مغازه ها با هم قیمتشون یکی بود
    گیاهای آکواریومی خعلی خوشگلی هم آورده بودن
    سفره ماهیای خوشگلی هم بودن 16 تومن
    برای 70-80 سانت عرض تانک حداقل یک متر باشه. اون ماهی بیچاره باید بتونی اون تو دور بزنه یانه؟
    کوچک ترین اندازه ای که من مناسب ماهی 70-80 سانتی مناسب میدونم 100*100*60 هست که شش صد لیتر حجمش هست.
    یعنی یه فیلتر 300 تومنی
    بخاری 600-700 واتی
    تعویض هفتگی حدود 200 لیتر آب
    ....
    می تونید از پس هزینه ها و زحمتش بر بیاید؟
    حتی اگر می تونید من توصیه میکنم اگه اولین تانکتون هست این کار رو نکنید. چون من کسی رو ندیدم که تو سال اول ماهی داری سلیقه اش نسبت به ماهی ها عوض نشده باشه

همه پنگوسی هایی تو بازار هستن سایز کوچیک هستن چون فقط این سایز هست که میشه فروخت اگه جایی بزرگ ببینید حتما از دست خریده.
    شما نگران اندازه اش نباشید خیلی سریع رشد میکنه

اگه ماهی خشن میخواید بحثش فرق میکنه پنگوسی بیچاره خشن نیست
    خشن میخوای اروانا ولی خیلی خشن نیست ولی قیافه با هیبتی داره
    بد تر از اون فلاور که با هیچ ماهی ای نمیشه نگهش داشت.
    من فلاور رو پیشنهاد میدم کوچیکش اگه خوب باشه از 50 تومن تا 150 تومن بسته به انصاف فروشنده و اینکه چقدر خوب باشه قیمت داره
    دو سه سال اول هم باید غذاهای گرون خارجی تهیه کنید بدید بهش که یه ماهی ارزش مند بشه. این ماهی ای هست که ازش پشیمون نمیشید.

یکی از دوستام یه فلاور اشغال داره که با تمام اشغال بودن و زشت بودنش خونواده اش عاشقش هستن با بد بختی یه مشتری پیدا کرد که سه هزار تومن می خواست بخره که خواهراش نذاشتن.

من نداشتم ولی اون طور که تعریف میکنن ماهی ای هست که باهات رفیق میشه

خشن تر میخوای پیرانا
    البته اگه بتونی گیر بیاری. باید یه قفل گنده بزنی به در اکواریوم چون اگه دست بره تو اکواریوم استخون میاد بیرون
    یه ماهی دیگه هست که خیلی شبیه پیرانا هست فکر کنم اسمش پاکو باشه اگه اشتباه نکنم. تو ایران بیشتر پاکو هست. خشونتش کمتر از پیرانا هست و یک متر و ده سانت رشد میکنه پیرانا سی سانت میشه

پیرانا ماهی خطرناکی هست.

15. 4 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

14

می تونید از پس هزینه ها و زحمتش بر بیاید؟
    حتی اگر می تونید من توصیه میکنم اگه اولین تانکتون هست این کار رو نکنید. چون من کسی رو ندیدم که تو سال اول ماهی داری سلیقه اش نسبت به ماهی ها عوض نشده باشه

همه پنگوسی هایی تو بازار هستن سایز کوچیک هستن چون فقط این سایز هست که میشه فروخت اگه جایی بزرگ ببینید حتما از دست خریده.
    شما نگران اندازه اش نباشید خیلی سریع رشد میکنه

خشن تر میخوای پیرانا
    البته اگه بتونی گیر بیاری. باید یه قفل گنده بزنی به در اکواریوم چون اگه دست بره تو اکواریوم استخون میاد بیرون
    یه ماهی دیگه هست که خیلی شبیه پیرانا هست فکر کنم اسمش پاکو باشه اگه اشتباه نکنم. تو ایران بیشتر پاکو هست. خشونتش کمتر از پیرانا هست و یک متر و ده سانت رشد میکنه پیرانا سی سانت میشه

پیرانا ماهی خطرناکی هست.

ضمن تشکر
    از پس هزینه و زحمتش تا قسمته خرید ماهی و آکواریومو تجهیزات برمیام ولی با این اوصاف نگهداریش باید خعلی سخت و پرهزینه باشه
    من هم آدمه منظمی نیستم متاسفانه
    البته فکر کردم با این هیبت پنگوسی باید ماهی چغری باشه و پر تحمل
    مخصوصا تو بخشه سیفون که مثلا من دوست دارم هر سه هفته 15%ه آب و عوض کنم
    این مشکل ایجاد میکنه؟
    راجبه بزرگ کردن پنگوسی هم
    خوب خعلی دوس دارم خودم بزرگش کنم
    ولی معلوم نیست اون هیبت و باله های بلند و مخصوصا رنگی که به توسی بزنه رو پیدا کنه
    شما اینو ببین بزرگ نیست ولی خعلی منشه پهلوانی داره
    (کلمه وطن دانلود رو بجای --- بنویسید)

البته من ظاهر ه خشمگین ماهی و دوست دارم
    اونم تو تیپه پنگوسی
    راجع به پیرانا هم یکم باید اطلاعات بگیرم
    کاش از اونم خوشم بیاد
    -----
    ویرایش:
    داداش این چی میگه؟؟؟!!
    یک پیرانا بزرگ در حدود 30 سانتیمتر می تواند یک زنجیر آهنی را با آرواره قوی خود پاره کند.
    در صورتی که این ماهی را در آکواریوم خود دارید، به هیچ وجه دست خود را داخل آکواریوم نبرید

حداکثر 2 تا از این ماهی را در آکواریوم خود نگهداری کنید چون در صورت زیاد بودن تعداد آنها نمیتوانید به آسانی در آکواریوم خود کاری انجام دهید. ب
    ا اکثر ماهیهای گوشتخوار هم سایز خود سازگاری دارد. نحوه غذا خوردن پیرانا بسیار جالب است. هنگام ریختن غذا روی آب به کف آکواریوم میرود و ناگهانی به سطح آب می آید و غذا را میدزد

-- اصلا کسی این و جرات میکنه بذاره تو آکواریوم ؟!
    Last edited by AbKhiar; 15-04-2012 at 23:42.

17. 2 کاربر از AbKhiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سورم؟ انجل مونو؟ با مولی؟ حتما شوخی میکنید
    تو عرض سی من بودم فقط افریقایی نگه میداشتم تنوع زیادی داره و خیلی هم خوشکله. ماهی عشقش به اینه که بگی من این ماهی رو پنج ساله دارم ده ساله دارم. به نظرم افریقایی بگیر و نگه شون دار
    با مولی فقط گیاه خوار نگه میدارن که من تاحالا نداشتم تجربه ای هم در این زمینه ندارم

اگه می خوای سورم نگه داری که خودم عاشقش هستم می تونی باهاش اسکار پرت فرانتوزا اسکات و احتمالا انجل مونو نگه داری بیشتر از این هم تانکت جا نداره. این ترکیبی که گفتم می تونه آکواریوم سالیان دراز باشه

.
    مولی رو که همینطوری برای سیکل گرفتم. اما آکواریومی میگفت میمونه با سورم و مونو. خودشم پیش هم گذاشته بود!!!
    اما اینکه گفتین خوبه: سورم- مونو-پرت-فرانتوزا-اسکات(سیلورش نه)-
    دبوسی و دیمانسونی و ماکرو هم میشه به لیست بالا اضافه کرد؟
    سورم و پرت داشتم اما همدیگه رو میزدن. کدوم رو بزرگتر بگیرم تا نزنن؟

19. این کاربر از mesi_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •