راستی دوستانی که 131SEدارن صدای موتور همه انقدر بالاست واقعا رو دور موتور 2/5به بالا گوش آدم کر میشه علتش چیه ؟
راستی دوستانی که 131SEدارن صدای موتور همه انقدر بالاست واقعا رو دور موتور 2/5به بالا گوش آدم کر میشه علتش چیه ؟
کر نمیشه ولی شما یه فیلر بزن
اگه صدای اگزوز هم تو بیاد که منبع خوب پیدا نمیشه باید کنار بیای![]()
نه صدای موتور خیلی نرم و معمولیه . تو پراید های قدیمی که میشینم انگار سوار پیکان شدم اما SE خودم خیلی نرم و بیصداست حتی تا دور 4.5 عادیه .
امکان نداره یعنی فقط مال من انقدر صداش زیاده مگه میشه من از دوسه نفر دیگه هم پرسیدم اونا هم گفتن صداش زیاد
صداي موتور ممكنه به دليل بسته بودن فيلرها و نو بودن ماشين باشه. در سرويس اوليه معمولا نمايندگي ها فيلر گيري سوپاپ انجام ميدن و موتور كم صداتر ميشه و صداش اون خشكي و بم بودنش كم ميشه. اما در كل پرايد ماشينيه كه صداي موتور زياد تو اتاق مياد. مثلا شما با سمند يا تندر مقايسه كني صدا خيلي زياده. متاسفانه من خودم مهمترين مشكلي كه با پرايد دارم و خيلي آزارم ميده سو صداي زياد موتور در مقايسه با ماشينهاي ديگه و صداهاي اضافيه داخل اتاق و داشبورده. حتي سوال كرده بودم از دوستان اگه جايي ميشناسن كه صداگيري انجام ميده معرفي كنن. اما جوابي دريافت نشد.
درست بعد اینکه تو نمایندگی دیسک و صفحه کلاج رو تعویض کردم دنده هام سفت شدن و دنده عقب بدجامیره! همچنین یه صدایی از جلو میاد ک وقتی کم گاز حرکت میکنم صدا بیشتر میشه و وقتی پرگاز میرم و کلاج رو میگیرم قطع میشه... لطفا بگید بایس چیکار کنم و فکر میکنید مشکل بدی باشه؟؟ 4800 کیلومتر کار کرده ماشینم...
کلا همه پرایدهای جدید دنده عقبشون مشکل داره مال من که بیست بار خلاص میکنم دوباره میرم عقب تا جا میره.
4800تا تعویض صفحه مگه خراب بود
درب روی موتور که روغن توش میریزند سبزه؟
اگر اینطوره با فیلرگیری و این مسائل صدا کم نمیشه
کلا این موتور ها اگر دقت کرده باشید یه چق چق میکنند
شما همون لحظه که فیلرمیشه هم ماشین رو روشن کنید میبینید باز هم صدا میاد
تقریبا همه ماشین ها به همین صورت هستن ، من پشت سوناتا دستی نشستم همین بوده جیلی هم همین بوده سمند و انواع پژو . حتی اتومات ها هم یه تقه کوچیک به گیرباکس میزنن .
همیشه یه دنده یک بدید و بزنید عقب که خلا تو گیرباکس بوجود بیاد و دنده راحت جا بره .
من ماشینم نمد کاپوت داشت فابریک اما تاحالا ندیدم پرایدا نمد داشته باشن . شاید یکم توی صدا تاثیر بزاره .
در کل تا دور موتور 3 کاملا بی صداست و تا 4.5 یکم صداش بلند میشه که طبیعیه .
فیلم میگیرم میزارم .
آره متاسفانه دیسک و صفحه عوض کردم، درست بعدش کلی عیب افتاد خدابراشون نسازه :( رگلاژ رو خوب تنظیم نکرده بودن ک خودم محکمش کردم و دنده ها بهتر جامیرن ولی باز یه صدایی از جلو میاد مث قیژ قیژ ک البته آرومه ولی خب قبلا همچین چیزی نداش....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)