خیر دوست گرامی .با گرفتن امریه حداکثر کسری که میتونین بگیرین 3 ماه هست !
ارگان های مختلف با هم تفاوت دارند . من همین حالا امریه هستم توی بنیاد مسکن و 4 ماه دیگه هم خدمتم تموم میشه . پدرم حدود 8 ماه جبهه داره که برای من 4.5 ماه تقریبا کسری میشه که همش رو گرفتم و بنیاد مسکن و ارتش و نظام وظیفه هم تایید کردند .
بعضی دوستان مثلا برای جهاد کشاورزی بودند یا برای شورای نگهبان که در جریانشون هستم فقط 3 ماه تایید شد .
در جواب سایر دوستان ... امریه فقط و فقط آشنای مناسب نیاز داره . زیر لیسانس هم اقدام نکنید که با آشنا هم سخت ممکنه باشه . رشته های فنی هم شانس بیشتر و بهتری دارند مثلا رشته عمران که خودم هم هستم نسبت به بقیه امریه بیشتری داره .
هر چی هم قصدتون ارگان بهتری باشه باید آشنای موثرتری داشته باشید ... مثلا برای ارگان های استانداری ، بنیاد مسکن ، مسکن و شهرسازی و راه و ترابری تقریبا به ترتیبی که گفتم آشناهای موثرتری نیاز هستش . برای جهاد کشاورزی و ارگان های وابسته به سپاه یا مواردی مثل اینها هم که ساده تر میشه امریه گرفت ولی اصلا قابل مقایسه نیستند با امریه ارگان هایی که قبلش ذکر کردم .
مثلا برای جهاد کشاورزی ، فرد امریه حتما می بایست لباس با تم رنگی و شکلی خاصی بپوشه هرچند نظامی نمی پوشه ولی نظارت میشه روی اینها . اما برای بنیاد مسکن که خودم هم هستم اصلا محدودیت لباس وجود نداره و به لطف فنی و مهندسی محض بودن ارگان من بیشتر اوقات با جین یا . . . هم سر کار میرم . در ضمن حقوق پرداختی هم بسیار متفاوت هستش ... جهاد کشاورزی یا شواری نگهبان یا . . . حدود 60 تا 80 هزار تومن . استانداری ها حدود 110 و بنیاد مسکن حدود 240 که من دارم 240 می گیرم .
نگهبانی که نیست ... لباس نظامی که نیست ... امر و نهی کردن که نیست ... تجربه کار مربوط به رشته هم که هست ... دیر و زود رفتن و مرخصی های جورواجور گرفتن هم که هست ... حق ماموریت هم که هست ( من ماهانه 5 - 6 بار حداقل ماموریت دارم که هر ماموریت با توجه به مسافت تعیین میشه که حداقل 15 هزار تومن هستش برای هر ماموریت ) . آشنایی با کلی همکار هم صنف هم که هست ... ساعت 2 خونه بودن هم که هست و کلی مزایای دیگه .
در خوبی های بنیاد مسکن دیگه اینکه یک قرارداد یکساله هم می بندن با بعضی ها ( منجمله بنده ) که بعد از پایان دوره استخدام هم بشویم .
سوالی هستش کلا در خدمتم .