تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 4105 اولاول ... 15651051111121131141151161171181191251652156151115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

با گرفتن امریه حداکثر کسری که میتونین بگیرین 3 ماه هست !
    خیر دوست گرامی .

ارگان های مختلف با هم تفاوت دارند . من همین حالا امریه هستم توی بنیاد مسکن و 4 ماه دیگه هم خدمتم تموم میشه . پدرم حدود 8 ماه جبهه داره که برای من 4.5 ماه تقریبا کسری میشه که همش رو گرفتم و بنیاد مسکن و ارتش و نظام وظیفه هم تایید کردند .

بعضی دوستان مثلا برای جهاد کشاورزی بودند یا برای شورای نگهبان که در جریانشون هستم فقط 3 ماه تایید شد .

در جواب سایر دوستان ... امریه فقط و فقط آشنای مناسب نیاز داره . زیر لیسانس هم اقدام نکنید که با آشنا هم سخت ممکنه باشه . رشته های فنی هم شانس بیشتر و بهتری دارند مثلا رشته عمران که خودم هم هستم نسبت به بقیه امریه بیشتری داره .

هر چی هم قصدتون ارگان بهتری باشه باید آشنای موثرتری داشته باشید ... مثلا برای ارگان های استانداری ، بنیاد مسکن ، مسکن و شهرسازی و راه و ترابری تقریبا به ترتیبی که گفتم آشناهای موثرتری نیاز هستش . برای جهاد کشاورزی و ارگان های وابسته به سپاه یا مواردی مثل اینها هم که ساده تر میشه امریه گرفت ولی اصلا قابل مقایسه نیستند با امریه ارگان هایی که قبلش ذکر کردم .

مثلا برای جهاد کشاورزی ، فرد امریه حتما می بایست لباس با تم رنگی و شکلی خاصی بپوشه هرچند نظامی نمی پوشه ولی نظارت میشه روی اینها . اما برای بنیاد مسکن که خودم هم هستم اصلا محدودیت لباس وجود نداره و به لطف فنی و مهندسی محض بودن ارگان من بیشتر اوقات با جین یا . . . هم سر کار میرم . در ضمن حقوق پرداختی هم بسیار متفاوت هستش ... جهاد کشاورزی یا شواری نگهبان یا . . . حدود 60 تا 80 هزار تومن . استانداری ها حدود 110 و بنیاد مسکن حدود 240 که من دارم 240 می گیرم .

نگهبانی که نیست ... لباس نظامی که نیست ... امر و نهی کردن که نیست ... تجربه کار مربوط به رشته هم که هست ... دیر و زود رفتن و مرخصی های جورواجور گرفتن هم که هست ... حق ماموریت هم که هست ( من ماهانه 5 - 6 بار حداقل ماموریت دارم که هر ماموریت با توجه به مسافت تعیین میشه که حداقل 15 هزار تومن هستش برای هر ماموریت ) . آشنایی با کلی همکار هم صنف هم که هست ... ساعت 2 خونه بودن هم که هست و کلی مزایای دیگه .

در خوبی های بنیاد مسکن دیگه اینکه یک قرارداد یکساله هم می بندن با بعضی ها ( منجمله بنده ) که بعد از پایان دوره استخدام هم بشویم .

سوالی هستش کلا در خدمتم .

2. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

ویرایش شد - داپلیکیت .
    پاک بشه لطفا .
    Last edited by masoud glx; 19-02-2011 at 18:03.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

خیر دوست گرامی .

ارگان های مختلف با هم تفاوت دارند . من همین حالا امریه هستم توی بنیاد مسکن و 4 ماه دیگه هم خدمتم تموم میشه . پدرم حدود 8 ماه جبهه داره که برای من 4.5 ماه تقریبا کسری میشه که همش رو گرفتم و بنیاد مسکن و ارتش و نظام وظیفه هم تایید کردند .

بعضی دوستان مثلا برای جهاد کشاورزی بودند یا برای شورای نگهبان که در جریانشون هستم فقط 3 ماه تایید شد .

در جواب سایر دوستان ... امریه فقط و فقط آشنای مناسب نیاز داره . زیر لیسانس هم اقدام نکنید که با آشنا هم سخت ممکنه باشه . رشته های فنی هم شانس بیشتر و بهتری دارند مثلا رشته عمران که خودم هم هستم نسبت به بقیه امریه بیشتری داره .

هر چی هم قصدتون ارگان بهتری باشه باید آشنای موثرتری داشته باشید ... مثلا برای ارگان های استانداری ، بنیاد مسکن ، مسکن و شهرسازی و راه و ترابری تقریبا به ترتیبی که گفتم آشناهای موثرتری نیاز هستش . برای جهاد کشاورزی و ارگان های وابسته به سپاه یا مواردی مثل اینها هم که ساده تر میشه امریه گرفت ولی اصلا قابل مقایسه نیستند با امریه ارگان هایی که قبلش ذکر کردم .

مثلا برای جهاد کشاورزی ، فرد امریه حتما می بایست لباس با تم رنگی و شکلی خاصی بپوشه هرچند نظامی نمی پوشه ولی نظارت میشه روی اینها . اما برای بنیاد مسکن که خودم هم هستم اصلا محدودیت لباس وجود نداره و به لطف فنی و مهندسی محض بودن ارگان من بیشتر اوقات با جین یا . . . هم سر کار میرم . در ضمن حقوق پرداختی هم بسیار متفاوت هستش ... جهاد کشاورزی یا شواری نگهبان یا . . . حدود 60 تا 80 هزار تومن . استانداری ها حدود 110 و بنیاد مسکن حدود 240 که من دارم 240 می گیرم .

نگهبانی که نیست ... لباس نظامی که نیست ... امر و نهی کردن که نیست ... تجربه کار مربوط به رشته هم که هست ... دیر و زود رفتن و مرخصی های جورواجور گرفتن هم که هست ... حق ماموریت هم که هست ( من ماهانه 5 - 6 بار حداقل ماموریت دارم که هر ماموریت با توجه به مسافت تعیین میشه که حداقل 15 هزار تومن هستش برای هر ماموریت ) . آشنایی با کلی همکار هم صنف هم که هست ... ساعت 2 خونه بودن هم که هست و کلی مزایای دیگه .

در خوبی های بنیاد مسکن دیگه اینکه یک قرارداد یکساله هم می بندن با بعضی ها ( منجمله بنده ) که بعد از پایان دوره استخدام هم بشویم .

سوالی هستش کلا در خدمتم .
    توی بنیاد مسکن یه پارتی بزرگ داشتم .

اصلا یادم نبود به اونجا سر بزنم .

واسه امریه چند جا سر زدم که جور نشد .

اصلا بنیاد مسکن هواسم نبوده . جالبه یه پارتی گنده اونجا داریم

بی خیال قسمت نبوده . هر چند واسه سپاه پذیرش گرفتم

فردا اعزام هستم . پادگان شهید مدرس کرج

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

با گرفتن امریه حداکثر کسری که میتونین بگیرین 3 ماه هست !
    سلام
    حداکثر 3 ماهی که هست برای استفاده از بسیجی فعال هست که 3 ماه فقط میتونی کسری بگیری
    در مورد کسری های دیگه چنین نیست

6. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    هست ولی کسری ها مقدارش کمتر میشه.
    منبع شما کی هست و چه قدر قابل اطمینان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

من 31 شهریور تاریخ فارغ التحصیلی ام خورده. اگه بخوام برای معافیت از رزم اقدام کنم الان دیگه دیر نشده واسه فرستادن دفترچه؟!

بهتر نیست بعد از اومدن برگه سبز برای معاف از رزم اقدام کنم؟!

کلا تا 29 اسفند فرصت دارم واسه فرستادن دفترچه یا اینکه تا اون موقع باید برگ سبز بیاد؟!

خیلی ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام راسته که میگن برای هر ماه جبهه پدر 18 روز از خدمت کم میشه؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام راسته که میگن برای هر ماه جبهه پدر 18 روز از خدمت کم میشه؟
    سلام
    درسته ولی بعد از عید این مقدار مشخص نیست همینطور بمونه یا نه
    سلام

من 31 شهریور تاریخ فارغ التحصیلی ام خورده. اگه بخوام برای معافیت از رزم اقدام کنم الان دیگه دیر نشده واسه فرستادن دفترچه؟!

بهتر نیست بعد از اومدن برگه سبز برای معاف از رزم اقدام کنم؟!

کلا تا 29 اسفند فرصت دارم واسه فرستادن دفترچه یا اینکه تا اون موقع باید برگ سبز بیاد؟!

خیلی ممنون
    شما از زمان فارغ شدن تا ارسال دفترچه 6 ماه وقت دارین و اگه انصراف داده باشین 4 ماه ولی توصیه من به شما به روزهای آخر موکول نکنید که هر اتفاقی ممکن هست پیش بیاد .
    در مورد معافیت از رزم هم میتونید آموزشی هم که رفتین اقدام کنید

منبع شما کی هست و چه قدر قابل اطمینان؟
    سلام
    منبع من سخنان سرهنگی ست که توی آموزشی توی جلسه توجیحی و تغییرات سال 90 آمد صحبت کرد
    در مورد کسی بسیجی فعال به شدت زیاد کاملا 100% مطمئن هستم که نمیدونم یک سوم میشه یا اینکه به 30% تقلیل پیدا میکنه عددش رو مطمئن نیستم ولی در مورد جبهه پدر و .... مقدار تغییر یافته رو نمیدونم
    حقوق ها هم تغییر پیدا میکنه به عنوان مثال منی که لیسانس هستم 150 تومن میگیرم و کسی که متاهل 200 تومن .

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

درسته ولی بعد از عید این مقدار مشخص نیست همینطور بمونه یا نه
    من شنیدم قوانین سربازی تا اخر سال 90 تغییر نمیکنه.
    ....
    در ضمن برای سپاه حتما باید بسیج فعال داشته باشیم یا همینطوریم میشه>؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

ظاهرا از ابتدای 90 تغییر خواهد کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •