دوستان با برنامه mobile tv و داشتن --- usb های مثلا مادیران میشه تلویزیون دید؟
دوستان با برنامه mobile tv و داشتن --- usb های مثلا مادیران میشه تلویزیون دید؟
قابل تعویض توسط کاربر نیست
یعنی باید گوشی کلا باز شه تا باتری رو عوض کنن
سلام
عجب بحثي راه انداختما
1-اقاي عرفان الان شما با گوشيت ميتوني كانالهاي ماهواره رو ببيني؟
2-اگه جواب بالا مثبته چيا رو ميگيره هاتبرد يوتل .......فارسي وان
3- يه توضيح كامل از اول تا اخر كارت بگو ......وصل شد خودش دانلئد كرد بعد گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4- ميشه خودت كانالا رو تنظيم كني؟
اگه بشه عجب چيزي ميشه
دوستدار شما ياشار
نه براحتی تعویض میشه
گرانتی پارسه با بی گارانتی هیچ تفاوتی نداره و کلا یه اسمه
اگه گوشی گارانتی دار میخواین فقط با گارانتی خود نوکیا بخرید
هیچ ماهواذه ای رو نمیگیره فقط شبکه های ایران که بوردکست دی وی بی دارند
اگه پیچ گوشتی اش باشه
با باز کردن اون دو تا پیچ کناری میشه براحتی باتری رو عوض کرد و لازم نیست گوشی کلا باز بشه
1. نه امکان نداره
و به طبع اون سوالای دیگه هم منتفی هستند
با سلام . دوست عزیز اینها که مگویند امده دانگل ----T است و خیلی وقت است در بازار است چیز جدیدی نیست . یعنی همین شبکه های دیجیتال صدا و سیما را میگیرد و من دارم . فقط هم به PC میخورد نه به موبایل ! بهترین مدل USB ان هم KWORLD PLUS TV ----T 323U USB است . در انجمن سخت افزار معرفی شده .
حالا این بحث ----T کارت چه ربطی به تاپیک N8 دارد از پرتقال فروش سر کوچه باید پرسید
![]()
این چیزی که شما میگی بحث اینجا نیست
یه سری ----- به شکل فلش اومده که کانال های ما*واره رو میگیره
حالا بحث اینجا اینه که رو ان 8 هم میگیره یا نه چون رو تلویزیون کار میکنه (که دوستان میگن کار میکنه)
پس از پرتقال فروش نپرسین
-------------------------------------------------------
بالاخره ان 8 گرفتم
ساخت فنلاند به سفارش ودافون انگلیس بدون گارانتی 590 گرفتم
عریض تر از اون چیزیه که تو عکس هاش دیده بودم
بازتاب های لرزشی هم خیلی باحاله![]()
فکر میکنم دوستان این را توی بازار دیدند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by meshkiposh2200; 28-01-2011 at 00:40.
اون زمانی که گوشی هنوز عرضه نشده بود، یکی از بچه ها توی همین تاپیک یه حرفی گفته بود که اون زمان ما خیلی کفیدیم.
الان گشتم پست رو پیدا نکردم اما همون موقع هم گفته میشد که یک مدل هندزفری برای N8 وجودداره که --- هم هست.
الان با این حرفهای دوستان کم کم دارم به این نتیجه میرسم که راستی راستی با غول بزرگی رو به رو هستیم...
اینکه بشه با این گوشی برنامه های ماهـواره رو گرفت که دیگه خیلی آخرشه.
راستی بچه ها، به جز N8 گوشی دیگه ای هم هست که این ویژگی USB وصل کردن رو داشته باشه؟ توی پلتفرم آنرویید؟
یکی میگفت Desire HD هم همچین قابلیتی داره.
دیزایر hd نداره.ولی hd2 رو اگه روش لینوکس بریزی فکر کنم بشه.
فکر کنم همین باشه:
"
تماشای ویدئو در دستگاه های تلفن همراه برای مردم تبدیل به یک دید نسبتا معمول شده است و تماشای تلویزیون از حداقل این موارد میباشد.
هنوز مردم درباره دادهها دل نگران هستند تا مکانی را برای استفاده از WiFi رایگان یا سیگنال 3G پایدار بیابند.
شما در حقیقت نیازمند یک گیرنده تلویزیون برای موبایلتان هستید و خوش شانسید که نوکیا برای اولین بار دستگاهی را برای همه عرضه کردهاست.
"موبایل تلویزیون هدست"
نوکیا موبایل تلویزیون هدست، وسیلهای قابل حمل برای تماشای تلویزیون از طریق ----H میباشد.شما به راحتی در هرجا بدون نیاز به اینترنت قادر به تماشای برنامه های ورزشی، اخبار و ... خواهید بود. قابل ذکر است این وسیله نسبت به Web TV در مصرف باتری نیز صرفهجویی میکند.
شما توسط این هدست به راحتی قادر به برقراری تماسهایتان بدون از دست دادن دیدن صحنه تلویزیون خواهید بود. همچنین کلیدی برای تغییر کانال و کنترل موسیقی بر روی دستگاه شما را دارا است.
موبایل تلویزیون هدست بر روی گوشی N8 و سایر محصولات با سیستم عامل Symbian^3 کار میکند.
قیمت این محصول قبل از مالیات 40 یورو و تاریخ عرضهاش فصل چهارم سال میلادی خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)