تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 145 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واقعا حیف که صحنه های تاثیر گذار مربوط به حضرت عباس (ع) رو نشون ندادن.مسلما اگر نشون میدن خیلی حال خوبی بهمون دست میداد.منکه وقتی تا لب آب رفتن و ننوشیدن ایشون رو تصور میکنم اشک تو چشمام جمع میشه.

2. 2 کاربر از ejbaree بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

شخصا فکر میکنم به خاطر اینکه شأن محمد حنفیه حفظ بشه (احترام به امام فرقه کیسانیه)،
    حسین جان فرقه ی کیسانیه تقریباً از بین رفته و فکر نکنم پیروان زیادی داشته باشه.
    ضمناً قیام مختار رسماً از این هفته شروع میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

دوستان من این هفته رو کلا خونه نبودم و و مسافرت بودم ...

قسمتی که جمعه نشون داد ، قشنگ هست برم دانلودش کنم ؟
    +
    میدونید قسمت چند بود ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من این هفته رو کلا خونه نبودم و و مسافرت بودم ...

قسمتی که جمعه نشون داد ، قشنگ هست برم دانلودش کنم ؟
    +
    میدونید قسمت چند بود ؟

خلاصه قسمت 22 سریال مختارنامه

جمعه این هفته با پخش قسمت بیست و دوم سریال “مختارنامه”، مرحله اول آغاز قیام مختار شکل خواهد گرفت.
    در این مرحله مختار پس از قول و قرار با یارانش، خود را آماده قیام می‌کنند. نشانه آغاز قیام آنها روشن کردن آتش بر روی پشت‌بام‌های خانه‌های کوفه است تا از این راه، دوستان و همفکران خود را برای قیام مطلع کنند. اما در شرایطی که شهر در قرق نظامیان زبیری است و نوعی حکومت نظامی در کوفه برقرار شده، برخورد “ابراهیم اشتر” با شرطه‌های کوفه و کشته شدن ناگهانی “ایاس بن مضارب” رئیس شرطه های کوفه به دست ابراهیم، باعث می‌شود تا قیام دو روز زودتر از موعد مقرر آغاز شود.
    بر اساس این گزارش، بخش عمده‌ای از این قسمت در شب اتفاق می‌افتد و در هفته آینده و قسمت ۲۳ نیز مخاطبان این سریال شاهد ادامه وقایع مرتبط با قیام مختار خواهند بود.

ضمن اینکه 5 شنبه ساعتای 8 شب شبکه قرآن تکرارشو نشون میده.میتونی نگاه کنی.

6. 2 کاربر از ejbaree بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خلاصه قسمت 22 سریال مختارنامه

جمعه این هفته با پخش قسمت بیست و دوم سریال “مختارنامه”، مرحله اول آغاز قیام مختار شکل خواهد گرفت.
    در این مرحله مختار پس از قول و قرار با یارانش، خود را آماده قیام می‌کنند. نشانه آغاز قیام آنها روشن کردن آتش بر روی پشت‌بام‌های خانه‌های کوفه است تا از این راه، دوستان و همفکران خود را برای قیام مطلع کنند. اما در شرایطی که شهر در قرق نظامیان زبیری است و نوعی حکومت نظامی در کوفه برقرار شده، برخورد “ابراهیم اشتر” با شرطه‌های کوفه و کشته شدن ناگهانی “ایاس بن مضارب” رئیس شرطه های کوفه به دست ابراهیم، باعث می‌شود تا قیام دو روز زودتر از موعد مقرر آغاز شود.
    بر اساس این گزارش، بخش عمده‌ای از این قسمت در شب اتفاق می‌افتد و در هفته آینده و قسمت ۲۳ نیز مخاطبان این سریال شاهد ادامه وقایع مرتبط با قیام مختار خواهند بود.

ضمن اینکه 5 شنبه ساعتای 8 شب شبکه قرآن تکرارشو نشون میده.میتونی نگاه کنی.
    + اگه ماهواره یا گیرنده دیجیتال داری شنبه هفته دیگه ساعت 21:45 جام جم پخش میکنه

8. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چالش‌هاي نمايش چهره حضرت عباس(ع) در مختارنامه/
    عليرضا سجادپور:
    سريال امام حسين(ع) هم به دليل همين چالش‌ها نيمه تمام ماند

مديركل اداره ارزشيابي و نظارت بر سينماي حرفه‌يي معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: با اشاره به اينكه يكي از چالش‌هاي جدي كه در سينما و تلويزيون ما در مورد فيلم‌هاي ديني مطرح است، نشان دادن يا ندادن چهره ائمه اطهار و بزرگان ديني است، افزود: اين موضوع تا به حال حل نشده، طوري كه همين حالا هم در مورد نشان دادن چهره حضرت عباس(ع) مسايل مختلفي در جامعه ما مطرح شده است.

به گزارش سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، سيدعليرضا سجادپور ادامه داد: در حالي كه به لحاظ فقهي نشان دادن چهره حضرت ابوالفضل(ع) حرمتي ندارد، اما برخي از علماي ما با فتواهايشان، در اين زمينه موضع‌گيري كرده‌اند كه در روند نمايش چهره آن حضرت نگراني‌هايي را ايجاد كرده است؛ قبلا نيز سريال امام حسين(ع) به دليل همين چالش‌ها نيمه تمام ماند.

اين تهيه‌كننده سينما با بيان اينكه سريال «مختارنامه» در جايي ساخته شده كه اين سازمان زير نظر رهبر معظم انقلاب قرار دارد، تصريح كرد: به همين دليل من معتقدم علماي ما بهتر است در اين زمينه تابع ديدگاه‌هاي ولي فقيه باشند و نظرات ايشان را در اين مسايل فصل‌الخطاب بدانند؛ بخصوص اينكه در چنين موضوعاتي امكان اينكه نظرات و سلايق همه افراد لحاظ شود وجود ندارد.

وي ادامه داد: فيلم‌هاي ديني به خصوص آثاري كه به امام حسين(ع) مربوط مي‌شود با چالش‌هاي جدي روبرو است كه علماي حوزه بايد وارد اين ميدان شده و با رفع موانع موجود، زمينه ساخت اين آثار را فراهم كنند.

مديركل اداره ارزشيابي و نظارت بر سينماي حرفه‌اي معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با تاكيد بر اينكه امام حسين(ع) و مسايل پيرامون ايشان آن قدر ظرفيت دارند كه در سطح جهان و براي مخاطبان جهاني مطرح شوند، يادآور شد: فيلمسازان ما توان لازم را براي ساخت آثار فاخر با مخاطبان جهاني دارند چنان كه سريال‌هايي مثل «يوسف پيامبر(ع)» و «مختارنامه» با مخاطبان غيرايراني هم توانستند ارتباط برقرار كنند.

سجادپور اظهار كرد: در هر اثر هنري بايد درصدي را براي خطاي هنرمند قايل بود كه فيلم‌هاي عاشورايي هم از اين قاعده مستثنا نيست و بايد در اين موضوعات نيز مثل هر سوژه ديگر به فيلمساز اجازه آزمون و خطا داد همان طور كه همين آزمون و خطاها ما را به اين نقطه رسانده است. البته فيلمسازان ما بايد بدانند مردم نسبت به امام حسين(ع) حساسيت ويژه دارند و در اين ميدان هر خطايي را نمي توان مرتكب شد.

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

نخستین تصویر از حضرت ابوالفضل(ع) در مختارنامه/عکسی را که سریعا در سایت مختارنامه جایگزین شد
    سایت مختارنامه طبق روال معمول بعد از پخش قسمت بیست و یکم این سریال عکس های آن را در اختیار عموم قرار داد. اما ظاهرا یک ناهماهنگی باعث شد سرانجام چهره حضرت عباس(ع) در این سریال دیده شود. این سایت ابتدا عکس اول را که نمایش دهنده چهره کامل آن حضرت در این سریال است روی سایت گذاشت که به سرعت با عکس نورانی شده جایگزین شد هر دو عکس را می توانید در این پست ببینید.
    عکس1:

عکس2:

11. 9 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

ابوالفضل رو نمیخوان اصلا نشون بدن ... ؟

من این قسمت 22 رو دانلود کردم و دیدم ، انگار مختارنامه از اون حالت عشقی آمیخته با ترس در اومده ... هیچ رویداد جالبی نداشت این قسمت !
    +
    وقتی منع آمد و شد بود ، چیجوری همه ی اصحاب اومدن پیش مختار ، بعدش رفتن توی خونه هاشون به این راحتی آتیش روشن کردن ؟!
    تا جایی که توی یکی 2 تا از تصاویر دیدم ، شرطه ها قدم به قدم توی کوچه ها بودن ! مسخره نیست ؟!

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

پس صحنه های حضرت عباس(ع) به کل حذف شد؟ یا این که هنوز امکان پخشش هست؟

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس صحنه های حضرت عباس(ع) به کل حذف شد؟ یا این که هنوز امکان پخشش هست؟
    نه بابا
    میاد حالا...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •