تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 120 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پس تیما توی پلی آف سید بندی نمیشن
    البته فکر کنم اگه به سیتی بخوریم و حذفشون بکنیم یه لطفی به همه طرفدارای فوتبال کردیم که نزاشتیم تیم پول پرستای سیتی بیان بالا
    چرا بر اساس همون سیستم امتیاز بندی یوفا سید بندی میشن...
    بصورت: Unseeded teams & Seeded teams
    مطمعنا بایرن به تیم های ویارئال،بنفیکا،لیون،آرسنال و ... در صورت صعود نمیخوره(Seeded teams)!
    یکی از اون 5 تیمی که حضورشون تو Unseeded teams قطعی شده و احتمال برخوردش با بایرن هست توئنته هلنده...
    براساس همون امتیاز بندی یوفا سیتی در صورت چهارمی میره پبش توئنته و احتمال برخوردش با بایرن هست!
    پ ن: یه نکته در مورد لورکوزن و دورتموند،این دو تیم تو قرعه کشی به ترتیب تو پات 3 و 4 قرار میگیرن که خب کارشون برای صعود سخت میشه مخصوصا دورتموند...
    +
    بازی دوستانه زنیت - بایرن (2-4) با گل های کلوزه،مولر(2)،روبن به سود بایرن تموم شد.
    Last edited by jingool; 18-05-2011 at 22:10.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بابت اطلاعات
    طبیعیه که دورتموند و لورکوزن چون سالها تو لیگ قهرمانان نبودن سید 3و4 باشن ولی امیدوارم کارشون به تیمای بزرگ نخوره.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نویر: من خائن نیستم

دروازه بان آلمانی در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش را دوست دارد و به این نکته اشاره کرد که با انتخاب بایرن به شالکه خیانت نکرده است

سایت گل- مانوئل نویر دروازه بان شالکه معتقد است که با انتخاب بایرن به عنوان تیم آتی اش به شالکه خیانت نکرده است
    انتظار می رود که دروازه بان آلمانی بعد از آنکه با سران شالکه برای تمدید قراردادش که در سال 2012 به اتمام می رسد، به توافق نرسیده، در آستانه جدایی از این تیم است. هواداران شالکه از نویر انتقاد می کنند و معقتدند که او به آبی ها وفادار نبوده ولی این دروازه بان 25 ساله با جدیت این صحبت را رد می کند:«من به هیچ کسی خیانت نکرده ام.تنها کاری که انجام داده ام این است که به سران شالکه گفتم که قراردادم که در سال 2012 تمام می شود را تمدید نمی کنم.من به کسی دروغ نگفته ام یا پای روی قولی نگذاشته ام.من هیچ وقت چنین کاری نمی کنم چون شالکه را دوست دارم.»
    دروازه بان جوان شالکه ادامه داد:« من همیشه با تمام وجود در خدمت باشگاه بوده ام. شالکه مثل یک خانه برای من است و همین طور هم خواهد بود. می دانم که بعضی ها به من لقب خائن را می دهند ولی برخی دیگر تصمیم من را می پذیرند و دست کم به آن احترام می گذارند.»

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

ماگات خطاب به دیگو: یا از تیم می روی یا در تیم پایه ای بازی می کنی

دیگو بعد از آنکه فهمید که در ترکیب تیمش به عنوان بازیکن ثابت به میدان نخواهد رفت، روانه برزیل شد

سایت گل- فلیکس ماگات، مربی وولفسبورگ تصمیم گرفته تا دیگو، بازیکن برزیلی تیمش را جریمه کند. مربی آلمان اکنون تنها دو راه را پیش روی خودش می بیند؛ یا ترک این باشگاه یا بازی در تیم پایه ای وولفسبورگ که در حال حاضر در دسته چهارم لیگ آلمان بازی می کند
    روزنامه بیلد در گزارش روز چهارشنبه خود به این نکته اشاره کرد که بعد از یاغی گری دیگو در اردوی وولفسبورگ، ماگات تصمیم گرفته تا با شدت نسبت به این رفتار واکنش نشان دهد. ماگات بعد از مشورت با سران باشگاه چنین تصمیمی را گرفته.
    این تصمیم دوشنبه شب و بعد از جلسه ای که ماگات با فرانسیسکو خاویر گارسیا سانس، رئیس مشاور کنترل باشگاه داشت اتخاذ شد و سانس هم چراغ سبز را به ماگات نشان داد.
    دیگو بعد از آنکه در جلسه تمرینی تیمش برای دیدار مقابل هوفنهایم که متوجه شد که در ترکیب تیم جایی ندارد، حتی در ورزشگاه حاضر نشد و اردوی وولفسبورگ را به قصد سفر به برزیل ترک کرد وهنوز هم برای سپری کردن تعطیلات در برزیل است و در این راستا هیچ صحبت یا مشورتی با سران باشگاه نکرده است.. وولفسبورگ در آن بازی با نتیجه 1-3 به پیروزی رسید و ادامه حضورش در رقابتهای دسته اول بوندس لیگا را قطعی کرد.
    در این میان ماگات تصمیم گرفته تا یا این بازیکن جنجالی را با قیمت 10 میلیون یورو به فروش برساند و در صورتی که مشتری ای برای دیگو پیدا نشود، دیگو را به تیم ناحیه ای شمال که تیم پایه ایی وولفسبورگ است و در دسته چهارم آلمان توپ می زند، خواهد فرستاد ؛ این جریمه ای است که ماگات برای دیگو درنظر گرفته.در این میان هنوز تیمی برای به خدمت گرفتن دیگو به صورت مستقیم وارد عمل نشده ؛ البته به نظر می رسد که دو باشگاه برزیلی بوتافوگو و سانتوس به دنبال جذب او باشند

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگو بهتره برگرده برمن،جایی که توش حتی جزو بازیکنای برتر سال برای کسب توپ طلا هم شده بود البته اگه برمن بعد خرید مهمت اکیچی بخوادش

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

درسته که دوبی اسپورت از فصل بعد دیگه بوندسلیگا رو پخش نمی کنه ؟
    اگه اینجوری باشه باید فکری به حال دیدن بازی ها بکنیم .
    الجزیره هم لامصب نمی زاره!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته که دوبی اسپورت از فصل بعد دیگه بوندسلیگا رو پخش نمی کنه ؟
    اگه اینجوری باشه باید فکری به حال دیدن بازی ها بکنیم .
    الجزیره هم لامصب نمی زاره!
    از قرار معلوم حق پخش بوندسلیگا گرونتر شده و شبکه فری مثل دوبی اسپورت دیگه قادر به خریدش نیست و میخوان لیگ1 فرانسه رو پخش کنن از فصل بعد
    منم الان در حال بررسی گزینه ها هستم و فعلا گزینم گرفتن سی سی کم هستش هرچند اطلاعاتم کامل نیست ازش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پترسون امروز وارد مونیخ شد (بیلد)...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بایرن و پیشنهاد تمدید قرارداد به کلوزه

میروسلاو کلوزه تابستان جاری با اتمام قرارداد مواجه خواهد شد اما گزارشات رسیده حاکی از آن است که بایرن قرارداد جدید به مدت یکسال به وی پیشنهاد کرده است

سایت گل- به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،کارل هاینز رومنیگه امیدوار است که بایرن بتواند بر سر قرارداد جدید با میروسلاو کلوزه به توافق برسد اما پذیرفت که شرایط سختی برای این کار وجود دارد.
    میروسلاو کلوزه تابستان جاری با اتمام قرارداد مواجه خواهد شد اما گزارشات رسیده حاکی از آن است که بایرن قرارداد جدید به مدت یکسال به وی پیشنهاد کرده است. این در در حالی است که کلوزه که ماه آینده 33 ساله می شود گفته است که خواهان قرارداد دوساله است و در این ارتباط هم میلان و والنسیا با وی تماسهایی برقرار کرده اند.
    رومنیگه رییس بایرن به روزنامه مانشنر مرکور گفته است : قرارداد کلوزه در این تابستان تمام می شود و من واقعا نمی توانم پیش بینی کنم به چه نتیجه ای خواهیم رسید. وی افزود : این خیلی روشن است که مدت قرارداد جدید چقدر خواهد بود. خیلی خوب خواهد شد اگر که به توافق برسیم. من از این نتیجه شادمان خواهم شد.
    با این حال بایرن به دنبال نیل پترسن آقای گل بوندسلیگای 2 نیز است که در انرژی کوتبوس بازی می کند. رومنیگه ابراز امیدواری کرده است که مراحل پایانی قرارداد با این بازیکن نیز در هفته جاری انجام شود.رومنیگه گفت : من خیلی خوشبین هستم که اعلام کنیم امضای قرارداد با پترسن در همین هفته انجام می شود.

کد:
    کد:

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

انگشت پای شواینی شکسته است

ما این مساله را فاش نکردیم، چون امکان داشت حریفان ما از این مساله سو استفاده کنند و به پای شواین اشتایگر، فشار زیادی وارد کنند

سایت گل- به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، شواین اشتایگر، نتوانست در بازی مقابل زنیت به میدان برود و برای تیمش بازی کند.
    شواین اشتایگر، هفته سی و یکم رقابتهای بوندسلیگا در فرانکفورت دچار مصدومیت شد که روز بعد کادر فنی باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که انگشت پای او شکسته است.
    این مساله بین کادر فنی و مدیران باشگاه، فاش نشد و علت اینکار، امکان سو استفاده حریفان از این مساله بوده است. مارکوس هورویک، یکی از مدیران باشگاه بایرن مونیخ در اینباره گفت : " ما این مساله را فاش نکردیم، چون امکان داشت حریفان ما از این مساله سو استفاده کنند و به پای شواین اشتایگر، فشار زیادی وارد کنند. "
    در روزهای آخر فصل، باستین شواین اشتایگر، تمرینات زیادی را از دست داد و دلایل زیادی به خاطر غیبت او در تمرینات توسط کادر فنی باشگاه و مدیران باشگاه ارائه شد اما این مساله فقط به خاطر، انگشت شکسته شده او بود.
    شاید بازی باستین شواین اشتایگر در هفته های آخر، بسیاری از هواداران را نا امید کرده بود اما او برای کسب مکان سوم در جدول بوندسلیگا، مجبور بود در ترکیب اصلی بایرن قرار بگیرد و برای این تیم بازی کند. هنوز مشخص نیست که او میتواند در بازیهای تیم ملی فوتبال آلمان حضور یابد یا خیر.

کد:

کد:

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

فیلیپ لام: در ابتدای فصل اشتباهات زیادی مرتکب شدیم

لام اشتباهات زیاد و دریافت گل های زیاد در ابتدای فصل را دلیل اصلی ناکامی تیمش در این فصل دانست

By Behnam Jafarzadeh

سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ، در گفتگو با بخش آلمانی سایت گل در مورد فصل 11-2010 و دلایل عدم رسیدن باواریایی به رتبه ای بهتر از سوم صحبت کرد.
    لام اشتباهات زیاد و دریافت گل های زیاد در ابتدای فصل را دلیل اصلی ناکامی تیمش در این فصل دانست.
    "تیم همیشه به سختی کار می کند اماما در برنامه ریزی بازی های مان اشتباهات زیادی مرتکب شدیم و به همین دلیل گل های زیادی در ابتدای فصل دریافت کردیم و امتیازات زیادی از دست دادیم."
    او همچنین در مورد حضور بایرن در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان صحبت کرد. اومعتقد است فرقی ندارد که چه تیمی در مقابل بایرن قرار بگیرد زیرا در هر صورت می توانند به مرحله گروهی برسند.
    " مطمئنا دیدار آسانی نخواهد بود اما ما بایرن مونیخ هستیم. ما خود را برای ابتدای فصل آماده خواهیم کرد و آنگاه نتیجه اش را خواهیم دید."
    او همچنین در مورد گلزنی های ماریو گومز در رقابت های این فصل گفت:" فکر می کنم او پیشرفت زیادی کرده است. او اکنون نقش مهمتری در بازی های ما پیدا کرده است.او به خوبی توپ را پخش می کند و به خوبی با هر دو پا شوتزنی می کند."

کد:

کد:

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Bayern Munich confirm Nils Petersen visit; Energie Cottbus star set to complete transfer

وب سایت رسمی باشگاه بایرن تایید کرده که نیل پیترسن در مونیخ هست و تا ساعاتی دیگه قراردادش رو با
    باواریایی ها امضا میکنه. طبق گزارشات مبلغ قرارداد ۲.۸ میلیون یورو هست و امضای قرارداد در مراحل پایانیش
    هست . کریستین نرلینگر در جواب خبرنگاران گفته: "پیترسن الآن در مونیخ هست و ما فردا گزارش کامل انتقالش
    به مونیخ رو اعلام میکنیم. من فکر میکنم ظرف ۲ تا ۳ هفته ی دیگه ما یک یا چند تا بازیکن دیگه هم به خدمت
    میگیریم. تا اون موقع ما باید کمی بیشتر کار کنیم"."ما میخوایم بعضی پست ها رو تقویت کنیم. اولویتمون هم خط
    دفاعی هست. بنابر این ما میتونیم دوباره قهرمان آلمان و مدعی اروپا باشیم." گفته میشه قرارداد پیترسن با بایرن
    ۳ ساله خواهد بود . پیترسن فصل خیلی خوبی در کوتبوس داشت و ۲۵ گل برای این تیم به ثمر رسوند و ۷ پاس
    گل داد و تونست آقای گل بوندس لیگای ۲ بشه .
    کد:

.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

حمیت آلتین‌توپ به رئال مادرید پیوست

این بازیکن بایرن مونیخ قراردادی چهارساله امضا کرده است.

سایت گل – رئال مادرید خبر خرید حمیت آلتین‌توپ با قراردادی بلندمدت را تایید کرد.
    در بیانیه‌ای در باشگاه رئال آمده است: «رئال مادرید و حمیت آلتین‌توپ، بازیکن سابق بایرن مونیخ به توافق رسیده‌اند تا او برای چهار سال آینده به رئال بپیوندد.
    این هافبک جدید سفیدپوشان که می‌تواند در کناره‌ها هم بازی کند افتخارات بسیاری کسب کرد و از جمله قهرمان بوندس‌لیگا، جام حذفی آلمان، سوپرجام آلمان و جام اتحادیه آلمان شد. او همچنین جوایز فردی مانند جایزه فرانس پوشکاش برای زدن گل سال 2010 را از آن خود کرد.»
    این هافبک 28 ساله ترکیه‌ای چهار فصل را در بایرن مونیخ گذرانده بود.
    جدایی او از بایرن هنگامی قطعی شد که پیش از بازی با اشتوتگارت اعلام کرد که از این تیم می‌رود. قرارداد او با بایرن رو به پایان بود و او به صورت آزاد راهی رئال می‌شود.
    آلتین‌توپ 55 بازی ملی و شش گل ملی دارد و در 99 بازی برای بایرن در تمامی رقابت‌ها 11 گل زده است.
    او در این فصل تنها سه بار 90 دقیقه کامل بازی کرد و در کمتر از نیمی از بازی‌های بایرن در لیگ به میدان رفت.
    این سومین انتقال به رئال مادرید است که زیر نظر رضا فاضلی، ایجنت ایرانی انجام می‌شود. فاضلی که مدیر برنامه‌های آلتین‌توپ، مسعود اوزیل و نوری شاهین است دو بازیکن دیگر را هم به رئال مادرید برده است.

کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •