ببخشید دوستان تو چپتر 14 بعد از اینکه میری تو بندر و اون یارو رو میکشی و میریم تو دفترش کلی پول برمیداریم بعد از اون باید چیکار کنیم هیچ چیزی روی نقشه مشخص نیست
ببخشید دوستان تو چپتر 14 بعد از اینکه میری تو بندر و اون یارو رو میکشی و میریم تو دفترش کلی پول برمیداریم بعد از اون باید چیکار کنیم هیچ چیزی روی نقشه مشخص نیست
سلام
دوستان بازی برای من تو چپتر 7 کرش میکنه و میاد بیرون .الان دارم این کرک 22 مگی رو دانلود میکنم. راستش من با این تاپیک نبودم بنابراین ببخشید که سوالاتم ممکنه تکراری باشه . یکی اینکه این کرک کاملا درسته و میشه تا آخر رفت ؟ و دیگه اینکه چطوری میتونم سیو هامو بک اپ بگیرم که نخوام از اول بازی کنم.؟ اصلا میشه با عوض کردن کرک از ادامه رفت یا باید از اول بازی کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
2 سوال :
این بازی 2 مرحله نصب داره یا 1 مرحله ؟
بعد از نصب چقدر فضای خالی می خواد ؟
هیچی مشکل حل شد..........................................
Last edited by *hamedkhatar*; 30-08-2010 at 12:08.
باید پول جمع کنی تا به 27500 تا (فکر کنم، Tab رو بزن، گوشه سمت چپ بالا نوشته!) برسی، بعد دیگه روی نقشه بهت میگه کجا بری!
برای پول جمع کردن یا باید ماشین ببری برای اون یارو بروسلی بود، چی بود!(B توی نقشه!) یا مغازه بزنی که اولی ساده تر و پرپول تره!
خوب شما از جی تی ای خوشت نمیاد و دقت نکردی به حرکات مردم دلیل نمیشه که بدون اگاهی صحبت کنی.ایده ماشین درست کردن ماله خوده جی تی ای بود.درسته شما با کاراکتر خودتون نمیتونید موتور ماشین خودتون رو درست کنین ولی من بارها افرادی رو دیدم که کاپوت ماشین رو دادن بالا دارن درستش میکنن و البته همه رو هم.........
![]()
مست ؟ تو جی تی ای هم مست بود و هم گدا. در ضمن جی تی ای در حالت مستی رانندگی میکردی پلیس میافتاد دنبالت ولی اینجا اصلا مستی نداره.
در ضمن زمان مافیا هنوز شنا کردن اختراع نشده بوده![]()
![]()
![]()
دوستان واقعا شرمنده.
هیچ راهی نداره روی پایین ترین گرافیکم بازی بکنم با این سیستم.
کلی منتظر این بازی بودم.
دیدم سیستم مورد نیاز رو اما گفتم شاید راهی داشته باشه,اگه نداره که آب پاکی رو بریزید رو دست ما![]()
نسخه های متفاوتی واسه بازی اومده. با استیم. بی استیم.
واسه من بی استیم بود. یه مرحله نصب داشت و نزدیک 6 گیگ جا گرفت.
سلام
دوستان یه نفر یه لینک مطمئن از کرک درست و سالم و اصلی بازی میذاره ؟ لطفا. صفحه قبل یه کرک بود 22 مگ دانلود که کردم ریختم اصلا اسم فایل با اسم اجرا بازی فرق داره اونی که دان کردم mafiaII.exe بود ولی برای خودم launcher.exe . الانم که ریختم اصلا اجرا نمیشه . اومدم rename کردم بعد ریختم زد فایل خودمم خراب کرد. حالا دوستان کسی میتونه لینک سالم و درست و اصلی کرک بازی رو بذاره .
با تشکر فراوان.
خیلی ممنون .
حالا کسی که استیم داره بگه که چنر مرحله نصب داره و چقدر حجم می خواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)