تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 125 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من اول که بازی کردم تو ذوغم خورده بود و فکر کردم گیم اسپات امتیاز 9 که داده برای این بازی زیاده. ولی حالا که به انتهای بازی نزدیک میشم باید بگم بازی محشر با داستانی محشر بود و امتیاز 9 برای این بازی زیاد نیست. برای من مثل دیدن یک سریال بود. با داستان ها و پرونده های فوق العاده. تنها ایرادایی که داشت به نظرم تکراری شدن روند بازجویی ها و حل پرونده ها، کنترل مصنوعی ماشین ها بود و اگه یکم اکشن بازی بیشتر بود بهتر میشد که خوب سبک بازی خیلی به اکشن نمیخورد

2. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب بچه ها یکیتون که بازی رو تموم کرده یا در مراحل بالاتره سیوش رو بذاره دیگه !!!

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من اول که بازی کردم تو ذوغم خورده بود و فکر کردم گیم اسپات امتیاز 9 که داده برای این بازی زیاده. ولی حالا که به انتهای بازی نزدیک میشم باید بگم بازی محشر با داستانی محشر بود و امتیاز 9 برای این بازی زیاد نیست. برای من مثل دیدن یک سریال بود. با داستان ها و پرونده های فوق العاده. تنها ایرادایی که داشت به نظرم تکراری شدن روند بازجویی ها و حل پرونده ها، کنترل مصنوعی ماشین ها بود و اگه یکم اکشن بازی بیشتر بود بهتر میشد که خوب سبک بازی خیلی به اکشن نمیخورد
    بازی شاهکاری هست برای خودش ... خیلی عمیق تر از این حرفهاست ... گیم اسپات به امتیاز 9 و به بالا خیلی حساسه و امتیاز 9 الکی نمیده ... این تکراری شدن هم اگه نیای کامنت های عجیب ملت رو نخونی ، اصلا حس نمیکنی و به فکرش نمیری ... من خودم 3 بار کامل بازی رو رفتم ... و هنوز هم علاقه به بازی کردن دارم ...
    Last edited by Abolfazl3007; 18-02-2012 at 19:05.

5. 2 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها این بازی سیستم خفنی می خواد ، من الدر اسکرول و خیلی از بازی های امثال بدون مشکل ران کردم، ولی این بازی ور پایین ترین کیفیت هم واسم گیر می زنه ، می خوام ببینم از نسخه ای که دارم ؟ آپدیت اسکیدرو هم رو هم از سایت p30day گرفتم ولی کار نمی کنه و ارور یه فایل dll میده

7. این کاربر از papillon11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب بازی تموم شد!! به قول دوستمون شاهکار بود.

محتوای مخفی: لو رفتن داستان بازی 
    آخرش حسابی شوکه کننده بود. خیلی ناگهانی و دور از انتظار کول فلپس کشته شد. با اینکه با خیانت به همسرش و کاراش اشتباهی که تو جنگ انجام داده بود خیلی شخصیت دوست داشتنی نبود ولی یک نابغه بود ، فوق العاده باهوش بود. حیف شد که کشته شد

بازی دو بخش جداگونه داشت به نظرم، تو پرونده های homicide حسابی درگیر معمای یک قتل زنجیره ای میشیم و بیکباره از پرونده های Vice و Arson یجورایی داستان اصلی بازی شروع میشه و کلا روند تغییر می کنه.
    الان دارم ادامه ی streets crimes و میرم ،این مراحلش هم خیلی جالبه، کمبود اکشن بازی و جبران می کنه.
    در کل لذتی که بازی داد تو مایه های لذتی بود که وقتی مافیا 1 اومده بود داشتم. در کل نمره ی 9 میدم به بازی

9. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها من همون اول بازی گیر کردم..... اوله بازی که میریم جلوی دره که خون روشه جلوی درم خون ریخته..... دفترچرو که در میارم باید چیکار کنم؟؟؟؟ چجوری یادداشت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. بچه ها من همون اول بازی گیر کردم..... اوله بازی که میریم جلوی دره که خون روشه جلوی درم خون ریخته..... دفترچرو که در میارم باید چیکار کنم؟؟؟؟ چجوری یادداشت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هیچی دفترچه رو بذار تو جیبت بهد برو کوچه بغلش یکم جلو رفتی کلیک چپ کن عکس تفنگ میاد بعدش دیگه معلومه...

12. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بعد از مدت ها از یه بازی واقعا لذت بردم داستان و شیوه ی روایتش هم خیلی خوب بود
    به قول دوست بالایی همون لذت مافیا 1 رو برای منم زنده کرد

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    من 1.5 ما پیش بازی رو به خاطر اینکه روی synchronizing گیر میکرد ول کردم.
    میخواستم بدونم آیا الان راه حل قطعی برای رفع اون مشکل پیدا شده؟

داره خودمونی میشه فرشاد $'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شهر غربت

پيش فرض

سلام. من الان توی یه پرونده هستم که توی راهنمایی های که توی اینترنت هست اون پرونده نیست. اسم پرونده هم consuls car یا کنسول ماشین هستش؟ اگه میشه به من یه کمکی بکنید تا این مرحله رو رد کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •