تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 115 از 515 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

>>سوالات کنکور 89 <<

کنکور سراسری سال 1389 رشته ی ریاضی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کنکور سراسری سال 1389 رشته ی هنر:

کد:
    کد:
    کد:
    کنکور سراسری سال 1389 رشته ی تجربی:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کنکور سراسری سال 1389 رشته ی زبان:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کنکور سراسری سال 1389 رشته ی انسانی:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

ممنون که اینارو گذاشتین‌ یه بار دیگه نشون داد چقدر کنکور در مقابل مغز انسان سوسک هست به شرطی که سرگرمی‌هایی‌ که برای ما درست کردن بزارن این مغز یکمی کار کنه. البته رسیدن به مدارج بالای اجتماعی سرگرمیه بزرگتریه تا تماشای فیلم و سریال
    Last edited by aristocrat; 27-09-2010 at 19:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال از دوستانی که پشت کنکوری هستن دارم(چه امسال چه پارسال)
    شده بی انگیزه شده باشین؟چیکار کردین؟
    صبح شروع میکنم درس رو میخونم به وسطای راه که میرسم(ساعت 11 اینا) دیگه یه جورایی بی حوصله میشم!
    باز ظهر بعد از استراحت که حدود 3 شروع میکنم همین طوره به 5 نرسیده یه جورایی دلزده میشم
    هدف دارمااا
    اگه هدف نداشتم و برام رشته ودانشگاه مهم نبود مکانیک آزاد رو میرفتم!اما خوب برام مهمه که تو رشته ای باشم که علاقه داشته باشم

مثلا کتاب جلومه ولی خودم نیستم!!!هر از گاهی یه پاراگراف میخونم و بعدش یه دفعه ذهنم میره سمت چیز دیگه ای و میبینم وقت رفته ومثلا من سر هون پاراگرافم .خیلی درسا رو دارم رو بی حوصلگی میخونم.

انگیزه نیست متاسفانه!راهی چیزی؟؟

راستش برادر من یه آرشیو داشت از نشریه پیک سنجش ، مال سالهایه 79-80 که من شانسی پیداش کردم. تو اون یه سری مطالب مشاوره ای بود که توسط کارشناسایه مختلف رو بحث روانشناسی کنکور ، برنامه ریزی ، مشکلات حین تحصیل و ... بخث کرده بود. احتمالا اگه این راهنمایی ها رو مشاورای الان بخوان بدن یه 2-3 ملیونی می گیرن.

یکی هم که الان با خوندن این حرف شما یادم اومد بحثی بود که رو مساله هدف و انگیزه داشت و دقیقا همین مورد شما بود. اینکه ما هدف داریم ولی انگیزه نداریم. اونجا اومده بود بحث کرده بود که انگیزه زیاد با هدف ارتباط نداره یعنی ممکنه که شما بهترین و متعالی ترین هدف دنیا رو داشته باشی ولی انگیزه و تلاش کافی برایه رسیدن به اون نداشته باشی.

یه چیز جالبی که تو اونجانوشته بود این بود که این بی انگیزگی در اغلب موارد چیزی نیست جز حس تنبلی که ما اسم

بی انگیزگی رو روش می ذاریم که بار منفی کمتری داره ولی در اصل همونه. و تنها راه هم برای غلبه بر اون اینه که شما اون کاری رو که می خوای انجام بدی حتی با وجود بی حوصلگی و بی حالی هم خودتو مجبور کنی که اونو انجام بدی. هیچ وقت نباید منتظر بشیم که انگیزه کاری رو پیدا کنیم بعد اونو شروع کنیم بلکه باید کار رو شروع کرد و انگیزه کم کم ضمن پیشرفت به وجود میاد. در کنار اون شما باید هی سعی کنی که خودت رو تشویق کنی و دلایلی که داری زحمت می کشی رو به خودت یاد آوری کنی. در کنارش وجود برنامه ریزی و عمل به برنامه هم باعث میشه که حالت تنبلی و بی انگیزگی یواش یواش از بین بره.

در مورد حواس پرتی در حین درس خوندن هم یه راه کار خوب داشت : اونم این بود که هر فکر غیر مرتبط با درس رو هرچقدر هم که چرت باشه بیایم و تو یه کاغذ یادداشت کنیم. همون لحظه و با خودمون قرار بذاریم که الان بهش فکر نکنیم .
    به محض اینکه وارد تایم استراحت شدیم بریم سراغ اون دفتر و یکی یکی افکار مزاحم رو برسی کنیم. خیلی هاش که بی مورد هست و نیازی به بررسی نداره. اونایی هم که جدی تر هست رو تو اون تایم استراحت بررسی می کنیم و سعی می کنیم که براشون یه راه حل پیدا کنیم. همین که مغز ما یه بار موضوع رو برسی کرد و مثلا قرار براین شد که بعد از ظهر اون رو پی گیری کنه دیگه تا مدتی اون فکر به صورت مرتب به ذهن ما نمیاد.

اولاش سخته ولی بعد از یه مدت با توجه به فرآیند شرطی شدن پاولوف دقیقا مغز ما یاد می گیره که در حین درس ، افکار و تمر کز خودشو کنترل کنه. برای من این روش عالی جواب داد.

راستش من نمیدونم که این نشریه هنوز حاوی این مطالب هست یا نه، ولی به نظر من اون رو اگر بخرید خیلی بهتون کمک می کنه. همین بحث هایی که مشاور های کانون یا امثال دیبارز میان و با کلی کلاس گذاشتن و پول گرفتن، مثلا در مورد برنامه ریزی مطرح می کنن من تو اون نشریه دیدم. خیلی از توصیه هایی که من تو این تاپیک ها هم به بچه ها کردم از رو مطالب همون نشریه بود.

3. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سريال هاي جديد آمريكايي و كره اي گرفتم و دارم تمشا ميكنم
    چند روز مونده به آزمون هم شروع ميكنم درس ميخونم . گور باباي خر خوني
    با اين حال شرط ميبندم پزشكي قبول ميشم
    بابا اعتماد به نفس...
    جدی چه جوری به این حد از اعتماد به نفس رسیدی؟
    .
    نوعی اعتماد به نفس کاذب که انگار داریم خودمون رو گول می زنیم ! بهتره با خودمون روراست باشیم !

5. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M3lody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اقای علیرضا شما اصلا کی میخونی

من هر وقت اومدم انلاین بودی

هه هه اینجوری حتما پزشکی میاری

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در انجمن ها افراد زیادی از این قبیل هستند
    سعی کنید زیاد درگیر مشاجره و بحث با چنین افرادی نشوید و تحت تاثیر قرار نگیرید و به درس خواندن خود ادامه دهید
    و كمربند خود را بسته و به علامت نكشيدن سيگار توجه فرماييد
    البته به من ربطی نداره ... ولی شما تا همین چند وقت پیش میگفتی که از مهر میخونم ! ... الان میگی بعد از عید ... و ... !
    اتفاقا به شما ربط داره چون اين حرفا رو اينجا نوشتم پس نظر بقيه برام مهمه
    حق با شماست ولي بعد از عيد ديگه نميتونم موكولش كنم براي بعد پس حتما بعد از عيد درس ميخونم
    زبان به كار كنكورت نميادا !! من خودم زبانم خيلي خوبه اما تو كنكور زياد به دردم نخورد...ا تو كنكور اختصاصيا تاثيرشون چند برابر عموميا هست اونم زبان كه ضريبش 2 هست و تاثير زيادي نداره...
    نكن برادر..اينده تو خراب نكن!
    زبان رو براي تماشاي فيلم و سريال با زيرنويس انگليسي ميخوام ياد بگيرم نه واسه درس و مشق و كنكور

نوعی اعتماد به نفس کاذب که انگار داریم خودمون رو گول می زنیم ! بهتره با خودمون روراست باشیم !
    حالا كه اينجوري شد من نفر اول تجربي و زبان ميشم
    هنر و فني حرفه اي هم شركت ميكنم و اونجا هم تك رقمي ميارم

اقای علیرضا شما اصلا کی میخونی

من هر وقت اومدم انلاین بودی

هه هه اینجوری حتما پزشکی میاری
    من شبا با لياس مبدل ميرم دم در كتابخونه ميشينم درس ميخونم كه كسي نشناسه منو
    Last edited by Alireza SM; 27-09-2010 at 21:45.

داره خودمونی میشه aydiN73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با اجازه

من تا حالا 2 بار کنکور ریاضی دادم 88و89
    یه تجربه ی تقریبا" 3 ساله دارم و با بهترین مشاورها به خصوص خانم احمدی کار کردم(یادش بخیر الان رفته لیورپول)
    خیلی هم کتاب خریدم . منم با نظرات دوستان موافقم یه چند نکته هم می خوام اضافه کنم.

1.شاید به نظر برخی ها 10-14 ساعت مطالعه به خ... خوانی مشهور باشه ولی اگه بتونی از اول با تایم بالا از 10 ساعت شروع کنی تا 14 ساعت تاثیرش رو تو خرداد ماه و به خصوص جلسه کنکور احساس می کنی.
    2.کتاب ها می تونن مفید باشن در صورتی که واقعا"به مطالب تسلط داشته باشی.
    3.آموزشگاه کنکور به نظرمن از باند قاچاقچی ها هم بیشتر پول می زنه به خصوص آموزشگاهه ع..ی که من به شخصه رفتن به این نوع کلاس هارو تلف کردن وقت می دونم.
    4.از یه مبحث مثلا" ریاضیات و فیزیک سعی کنید چند نوع جزوه تهیه کنید وهنگام مطالعه خیلی تاثیر گذاره.
    5.به نظر من درس خوندن قبل از عید یه طرف و بعد از عید هم یه طرف یعنی باید بعد عید هم ساعات مطالعه رو بیشتر کنید و هم سعی کنید هرچه زود تر آزمون های استاندارد وجامع و کنکورهای ساله قبل وشبیه سازی کنکور رو شروع کنید .
    5.کنکور های آزمایشی خوبه ولی بعضی وقتها برنامه شون نه مثل گزینه2 پس به انتخاب بر عهده خودتون.
    6.می تونین از یه مشاور خوب یا یه دوست که دانشجوی رشته مورد علاقه تونه کمک بگیرید و می تونید حتی اونو یه الگو واسه خودتون قرار بدین.
    7.حتما" مصاحبه با نفرات برتر کنکور رو از یه جایی تهیه کنید و همیشه هفته ای یه بار مطالعه کنید
    8.مطالعه در کتابخونه خوبه ولی بازدهش از مطالعه در خونه کمتره.(تجربه من وخیلی از دوستام)
    9.همیشه نماز و عبادت نیروی غیر قابل وصفی به آدم می ده پس بعضی گناه ها رو حتما" ترک کنید. خداوند بهترین حامی و پشتیبانه
    10.نکته خیلی مهم :حتما" هنگام مطالعه نکته برداری و خلاصه نویسی یادتون نره در ماه اردیبهشت و خرداد می فهمید تاثیرشو.
    11.یه کتاب خوب برای نکته های طلایی کنکور وجود داره که بعد عید بهتون معرفی می کنم الان وقتش نیس

9. 3 کاربر از aydiN73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

12

بعد از عيد جبران ميكنم نگران نباش رتبه دو رقمي ميارم حتما
    دادا نمیخوام اشتباه 2 ساله ما رو تکرار کنی..این کاری که میخوای بکنی..اصلا جواب نمیده..
    پس بی خود از این توجیهات واسه خودت نیار..من خودم استاد این حرفا بودم..بهتره از این وقت استفاده بکنی
    سبک و آروم شروع بکنی خیلی بهتره از اینکه کاری نکنی..
    این نت اومدن و پست دادن هم میشه یه جور جایزه یا زنگ تفریح برای درس خوندنت.

من امیدوارم با همه بچه های کنکوری امسال یه تیم متحد بشیم و به هم کمک بکنیم.

اینجوری میشه موفق شد.

11. 3 کاربر از princeofpersia_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خوب بخونین!
    من پارسال نخونده رفتم 23000 شدم، (منطقه 2)
    شما ها که دیگه واویلا!!!
    من مثلا پایم قوی بود

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دادا نمیخوام اشتباه 2 ساله ما رو تکرار کنی..این کاری که میخوای بکنی..اصلا جواب نمیده..
    پس بی خود از این توجیهات واسه خودت نیار..من خودم استاد این حرفا بودم..بهتره از این وقت استفاده بکنی

اینجوری میشه موفق شد.
    منم موافقم !فکر دوستمون رو می کردم بعد از عید که شد مدرسه ها تعطیل شد و من کسل تر و کمتر خوندم اینقدر که می گفتم از فردا یه جرقه () می خوره و من درس می خونم!اما رسید شب کنکور و...!!!حالا هم یه سال موندم پشتش و این اشتباه رو تا به الان تکرار نکردم !به قول معروف آدم از یه سوراخ دو بار نیش نمی خوره

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینجوری میشه موفق شد.
    اشتباه كدومه ؟ بهترين كاره اين روش
    تا عيد تفريح ميكني و با روحيه بهتر درس ميخوني كه موفق بشي

منم موافقم !فکر دوستمون رو می کردم بعد از عید که شد مدرسه ها تعطیل شد و من کسل تر و کمتر خوندم اینقدر که می گفتم از فردا یه جرقه () می خوره و من درس می خونم!اما رسید شب کنکور و...!!!حالا هم یه سال موندم پشتش و این اشتباه رو تا به الان تکرار نکردم !به قول معروف آدم از یه سوراخ دو بار نیش نمی خوره
    من اراده قوي و استعداد زياد دارم و اگه بخوام از عيد شروع كنم درس خوندن حتما رتبه دو رقمي رو ميارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •