تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 449 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

درود بر شرف کومودو
    حال کردم باهاش قسمت چت آنلاین برین هر مشکلی که داشته باشین براتون حل می کنن
    دلیل نتیجه این تست رو از این یارو پرسیدم جالب اینجا بود که جواب به این بخش مربوط نمی شد ولی به طور کامل راهنمایی کرد یارو اسمش گوردون بود
    Gordon: Sorry I am from SSL support. Please send a request to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , you will get the reply
    در ضمن خبر جدید کومودو گواهی نامه ICSA Labs Certification رو گرفته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من از این level کومودو خوشم میاد،خیلی خاصه و خداروشکر هنوز خز نشده و تمامی یوزراش پروفشنال هستن!!!

در ضمن سرتیفیس هایی که کومودو می گیره روش مانور نمی ده،کومودو در عمل همه چی رو نشون می ده،نه این که بیاد گواهینامه هاشو به رخ همه بکشه....

2. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

ای رفقا این جا.
    جای داداش مهران خالیه

ارزو دارم هرکجا هست سالم وتندرست و موفق باشید.

4. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آره واقعا بنیان گذار این تاپیک و مستر این تاپیک ایشون بودن.....

6. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان کم کم داره از این کومودو خوشم میاد !!!!-از امروز تا حالا تموم تنظیمات مورد نظرشو انجام دادم . و یه جا دیدم که نوشته بود که اگه انتی ویروس دیگه ای کنارش نصب باشه باعث تداخل میشه و منم فعلا نود 32 عزیزمو از اتارت اپ برداشتم و فقط الان این کومودو داره امنیت بر قرار میکنه - حالا خیلی بهتر شده و سرعت سیستم خوب شده ! اما چند دقیقه پیش یهو سیستم هنگ کرد ! (سابقه نداشت) بعد یهو خوب شد و کومودو شروع کرد به اخطار دادن !! : اینا چیه که یهو اومد؟!یه توضیح بدید لطفا !! نود 32 اپدیت بود بعد این اتو اشغال داشتن ول میچرخیدن ؟!!! خوبه که هنوز اینو اپدیت نکردم !! اپدیت کنم چی میشه !!!تا اینجا دمش گرم !!! میزان استفاده از رمش هم کم شد از وقتی که تنهاش گذاشتم با سیستم ! : فقط اگه میشه یه توضیح در مورد این عکسی که گذاشتم بدید و اینکه اینا چین ؟! و من بایستی چیکارشون کنم ؟!

8. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان کم کم داره از این کومودو خوشم میاد !!!!-از امروز تا حالا تموم تنظیمات مورد نظرشو انجام دادم . و یه جا دیدم که نوشته بود که اگه انتی ویروس دیگه ای کنارش نصب باشه باعث تداخل میشه و منم فعلا نود 32 عزیزمو از اتارت اپ برداشتم و فقط الان این کومودو داره امنیت بر قرار میکنه - حالا خیلی بهتر شده و سرعت سیستم خوب شده ! اما چند دقیقه پیش یهو سیستم هنگ کرد ! (سابقه نداشت) بعد یهو خوب شد و کومودو شروع کرد به اخطار دادن !! : اینا چیه که یهو اومد؟!یه توضیح بدید لطفا !! نود 32 اپدیت بود بعد این اتو اشغال داشتن ول میچرخیدن ؟!!! خوبه که هنوز اینو اپدیت نکردم !! اپدیت کنم چی میشه !!!تا اینجا دمش گرم !!! میزان استفاده از رمش هم کم شد از وقتی که تنهاش گذاشتم با سیستم ! : فقط اگه میشه یه توضیح در مورد این عکسی که گذاشتم بدید و اینکه اینا چین ؟! و من بایستی چیکارشون کنم ؟!

بله سیستم شما آلودس
    فقط دقت کن کومودو به کرک ها هم خیلی گیر میده اونایی که می دونی کرک برنامه هاته تیکشو بردار بعد کلین رو بزن

10. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ببینید،این کومودو یه طوری هست که در نگاه اول ازش خوشش نمی باد(ولی من همون بار اول عاشقش شدم)،مشکل شما هم اینه که باید یه بار از اطلاعاتتون بکاپ بگیرین،و سپس به صورت کاملا" تمیز ویندزتون رو عوض کنید و سپس تمامی برنامه هاتون رو نصب کنید و در لحظه آخر کومودو رو نصب کنید(این خیلی مهمه)چون بعد نصب کومودو دیگه به سختی می تونید برنامه های کرک شده و آن سایند و باگ دار رو نصب کنید....
    بعدشم کانفیگش کنید و یه فول آپدیت و یه فول اسکن!!!

اگه این طوری نکنید،کومودو اذیتتون می کنه؛در ضمن یادتون باشه فایروال ویندوزو هم خاموش کنید،

یک نکته هم این که سعی کنید از ویندوزهای oem استفاده کنید،چون من کومودو رو روی یک ویندوز نصب کردم خوب ستاپ نشد،چون ویندوز دستکاری شده بود،کومودو نتونست مچ بشه،

الان روی سیستمی که ماله 7 ساله پیش هست،کومودو نصب کردم،4مگ از رم می گیره و نزدیکه10ماهه یه پیام هم نداده و کار خودشه می کنه!!!سرعت اینترنتم یک اپسیلون درصد اثر نداره،اینارو بعضیا می گن تا کومودو رو تخریب کنه،

12. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با outpost پیغام های خیلی زیادی داشتم در مورد attack block حالا که outpst ندارم
    کمودو هم بلاک میکنه ای اتکارو؟
    اگه میکنه ریپورتاش کجاست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کدوم اتک هارو؟؟؟
    کمی بیشتر توضیح بدین؟؟؟

15. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببینید،این کومودو یه طوری هست که در نگاه اول ازش خوشش نمی باد(ولی من همون بار اول عاشقش شدم)،مشکل شما هم اینه که باید یه بار از اطلاعاتتون بکاپ بگیرین،و سپس به صورت کاملا" تمیز ویندزتون رو عوض کنید و سپس تمامی برنامه هاتون رو نصب کنید و در لحظه آخر کومودو رو نصب کنید(این خیلی مهمه)چون بعد نصب کومودو دیگه به سختی می تونید برنامه های کرک شده و آن سایند و باگ دار رو نصب کنید....
    بعدشم کانفیگش کنید و یه فول آپدیت و یه فول اسکن!!!

اگه این طوری نکنید،کومودو اذیتتون می کنه؛در ضمن یادتون باشه فایروال ویندوزو هم خاموش کنید،

یک نکته هم این که سعی کنید از ویندوزهای oem استفاده کنید،چون من کومودو رو روی یک ویندوز نصب کردم خوب ستاپ نشد،چون ویندوز دستکاری شده بود،کومودو نتونست مچ بشه،

الان روی سیستمی که ماله 7 ساله پیش هست،کومودو نصب کردم،4مگ از رم می گیره و نزدیکه10ماهه یه پیام هم نداده و کار خودشه می کنه!!!سرعت اینترنتم یک اپسیلون درصد اثر نداره،اینارو بعضیا می گن تا کومودو رو تخریب کنه،
    البته می شه با 2 کلیک سند باکس و دفینیس رو خاموش کرد

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

کومودو رو می تونی طوری تنظیم کنی که پیغام های خیلی کمی بده ولی مزش به همین پیغاماشه البته برای کاربر های حرفه ای

17. 4 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه.
    با وجوده اینکه بحثهای زیادی در اواخر تاپیک شد و کلی این کمودورو تخریب کردن طرفدارانش بیشتر شدن.
    شاید من هم به جمع کمودو دارن بپیوندم.

19. 2 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •