من از این level کومودو خوشم میاد،خیلی خاصه و خداروشکر هنوز خز نشده و تمامی یوزراش پروفشنال هستن!!!
در ضمن سرتیفیس هایی که کومودو می گیره روش مانور نمی ده،کومودو در عمل همه چی رو نشون می ده،نه این که بیاد گواهینامه هاشو به رخ همه بکشه....
من از این level کومودو خوشم میاد،خیلی خاصه و خداروشکر هنوز خز نشده و تمامی یوزراش پروفشنال هستن!!!
در ضمن سرتیفیس هایی که کومودو می گیره روش مانور نمی ده،کومودو در عمل همه چی رو نشون می ده،نه این که بیاد گواهینامه هاشو به رخ همه بکشه....
ای رفقا این جا.
جای داداش مهران خالیه
ارزو دارم هرکجا هست سالم وتندرست و موفق باشید.
آره واقعا بنیان گذار این تاپیک و مستر این تاپیک ایشون بودن.....
دوستان کم کم داره از این کومودو خوشم میاد !!!!-از امروز تا حالا تموم تنظیمات مورد نظرشو انجام دادم . و یه جا دیدم که نوشته بود که اگه انتی ویروس دیگه ای کنارش نصب باشه باعث تداخل میشه و منم فعلا نود 32 عزیزمو از اتارت اپ برداشتم و فقط الان این کومودو داره امنیت بر قرار میکنه - حالا خیلی بهتر شده و سرعت سیستم خوب شده ! اما چند دقیقه پیش یهو سیستم هنگ کرد ! (سابقه نداشت) بعد یهو خوب شد و کومودو شروع کرد به اخطار دادن !! : اینا چیه که یهو اومد؟!
یه توضیح بدید لطفا !! نود 32 اپدیت بود بعد این اتو اشغال داشتن ول میچرخیدن
؟!!! خوبه که هنوز اینو اپدیت نکردم !! اپدیت کنم چی میشه !!!
تا اینجا دمش گرم !!
! میزان استفاده از رمش هم کم شد از وقتی که تنهاش گذاشتم با سیستم
! : فقط اگه میشه یه توضیح در مورد این عکسی که گذاشتم بدید و اینکه اینا چین ؟! و من بایستی چیکارشون کنم ؟!
![]()
بله سیستم شما آلودس
فقط دقت کن کومودو به کرک ها هم خیلی گیر میده اونایی که می دونی کرک برنامه هاته تیکشو بردار بعد کلین رو بزن![]()
ببینید،این کومودو یه طوری هست که در نگاه اول ازش خوشش نمی باد(ولی من همون بار اول عاشقش شدم)،مشکل شما هم اینه که باید یه بار از اطلاعاتتون بکاپ بگیرین،و سپس به صورت کاملا" تمیز ویندزتون رو عوض کنید و سپس تمامی برنامه هاتون رو نصب کنید و در لحظه آخر کومودو رو نصب کنید(این خیلی مهمه)چون بعد نصب کومودو دیگه به سختی می تونید برنامه های کرک شده و آن سایند و باگ دار رو نصب کنید....
بعدشم کانفیگش کنید و یه فول آپدیت و یه فول اسکن!!!
اگه این طوری نکنید،کومودو اذیتتون می کنه؛در ضمن یادتون باشه فایروال ویندوزو هم خاموش کنید،
یک نکته هم این که سعی کنید از ویندوزهای oem استفاده کنید،چون من کومودو رو روی یک ویندوز نصب کردم خوب ستاپ نشد،چون ویندوز دستکاری شده بود،کومودو نتونست مچ بشه،
الان روی سیستمی که ماله 7 ساله پیش هست،کومودو نصب کردم،4مگ از رم می گیره و نزدیکه10ماهه یه پیام هم نداده و کار خودشه می کنه!!!سرعت اینترنتم یک اپسیلون درصد اثر نداره،اینارو بعضیا می گن تا کومودو رو تخریب کنه،
با outpost پیغام های خیلی زیادی داشتم در مورد attack block حالا که outpst ندارم
کمودو هم بلاک میکنه ای اتکارو؟
اگه میکنه ریپورتاش کجاست؟
کدوم اتک هارو؟؟؟
کمی بیشتر توضیح بدین؟؟؟
البته می شه با 2 کلیک سند باکس و دفینیس رو خاموش کرد
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
کومودو رو می تونی طوری تنظیم کنی که پیغام های خیلی کمی بده ولی مزش به همین پیغاماشه البته برای کاربر های حرفه ای![]()
جالبه.
با وجوده اینکه بحثهای زیادی در اواخر تاپیک شد و کلی این کمودورو تخریب کردن طرفدارانش بیشتر شدن.
شاید من هم به جمع کمودو دارن بپیوندم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)