تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 1124 اولاول ... 15651051111121131141151161171181191251652156151115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان مخابراتی خیلی از دست ISPها عصبانی هستینمثل اینکه خیلی اذیتتون کردن
    Last edited by holyboy; 24-08-2011 at 22:28.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

قانون شکنی مخابرات استان کرمانشاه و ایجاد انحصار/جلوگیری از توسعه خدمات شرکت های PAP
    در شرایطی که برخی از شرکت­های مخابرات استانی همچون مخابرات کرمانشاه وارد عرصه ی واگذاری خدمات اینترنت پرسرعت شده اند، مشکلات شرکت­های ندا (PAP) برای استفاده از امکانات مخابراتی برای واگذاری خدمات اینترنت پرسرعت رو به فزونی نهاده است.

حسن شانه ساز زاده، رییس هیات مدیره شرکت شاتل در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) و در خصوص اینکه چرا این شرکت خدمات خود را در استان کرمانشاه به سرعت توسعه نمی­دهد، گفت: "با وجود آن که این شرکت بیش­ترین تعداد کاربر اینترنت پرسرعت را در سراسر ایران دارد، اما در برخی استانها مانند کرمانشاه با معضلات و مشکلات اساسی رو به رو هستیم. از آن هنگام که شرکت مخابرات استان کرمانشاه خود وارد بازار ADSL شده است، همه­ی درخواست­های ما برای افزایش امکانات متوقف مانده است. تا جایی که این شرکت بیش از یک سال است برای افزایش ظرفیت تجهیزات خود، افزایش پهنای باند و سایر درخواست­های خود معطل مانده است.

وی تصریح کرد: این مشکل تنها به شرکت مخابرات استان کرمانشاه خلاصه نمی شود و در چند استان دیگر هم مشکلات مشابه داریم."

مدیرعامل شرکت شاتل گفت: " ما با ۱۹ نامه­ی بی پاسخ به مخابرات استان کرمانشاه روبرو هستیم به طوریکه این دوستان حتی آداب حرفه­ای کسب و کار را رعایت نمی­کنند.

وی تصریح کرد: اگر لازم باشد، همه­ی نامه­ها و درخواست­ها را می­توانیم در اختیار رسانه ها قرار دهیم.

به گفته شانه ساز زاده: از مدیر عامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه نیز بارها درخواست جلسه کردیم اما ایشان موافقت نکرده­اند، این موضوع در شرایطی رخ می­دهد که شرکت مخابرات استان کرمانشاه در جایگاه انحصار نشسته است و از این موضوع به نفع خود استفاده می­کند و سرویس اینترنت پرسرعت را غیر رقابتی و با حذف غیر حرفه­ای رقیب عرضه می­کند.

وی یادآور شد: نکته­ی دردآور این جاست مخابرات استان در شرایطی دست به این اقدامات می­زند که 30 تا 40 درصد از درآمد شرکت­های PAP به خود مخابرات استان پرداخت می­شود و طبق پروانه­ی PAP، شرکت­ مخابرات موظف است این امکانات را در اختیار شرکت­های PAP قرار دهد و حتی اگر نمی­تواند، باید اجازه دهد شرکت PAP خود این امکانات را فراهم کند."

شانه ساز زاده در پاسخ به این که دستگاه­های نظارتی همچون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چه اقدامی در این زمینه انجام می دهند، گفته است: " ما برای حل این معضل به سراغ شرکت مخابرات ایران رفتیم اما هیچ اقدامی صورت نگرفت. با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم بارها مکاتبه و صحبت کرده­ایم، اما نتیجه­ای در پی نداشته است. جالب است که با اداره­ی تنظیم مقررات غرب استان گفت و گو کرده ایم، اما این دوستان ضمن تصدیق مشکلاتی که مخابرات استان کرمانشاه دارد، غیر مستقیم گفته اند که کار خاصی از دست­شان ساخته نیست و تنها قول پی گیری داده اند."

رییس هیات مدیره شاتل در پایان اشاره کرده است: " بی­تردید بازنده­ی اصلی این رفتار غیر رقابتی مخابرات استان کرمانشاه، در درجه­ی اول مردم استان و در درجه­ی دوم بخش خصوصی کشور است و ما انتظار داریم سازمان­های نظارتی همچون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شورای رقابت با این موضوع برخورد کنند. از شرکت مخابرات ایران نیز انتظار می­رود افزون بر وظایف قانونی خود طبق پروانه، با نگاه مشتری مداری به این موضوع بنگرد. امور مشترکین مراکز مخابراتی پاسخ گوی شکایت یک مشتری معمولی خط تلفن هستند، اما کسی در شرکت مخابرات ایران پاسخ­گوی این شرکت به عنوان یکی از بزرگ­ترین مشتریان شرکت مخابرات با پرداخت ماهانه نزدیک به یک میلیارد تومان هزینه نیست."

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

لینک خبر در سایت خبرگزاری ایستنا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دست مخابرات درد نکنه بالاخره یکی بایدحال این شرکت های pop رو بگیره
    یادم نمی ره رفتم شاتل سرویس بگیرم گفتن 15 تومن هزینه نصب می شه گفتم خودم خونه رو وصل می کنم در جواب گفتن به ما ربطی نداره 15 تومن باید بدین!!!!!!!!!

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

512

3. 5 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

الان در هر سی ثانیه یه بار دیسکانکت میشم.با تمام کسانی که توسط آی اس پی ها گزیده شدن همدردی میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه awed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واقعا مخابرات عالیه قیمت گران اینترنت هم دست مخابرات نیست که ارزون کنه جالب اینه که پهنای باند با قیمت جهانی به همون ارزونی میاد تا دم مرز ایران وقتی میارنش تو گرونش میکنن مشکل از خود ماست که میخوان اینجوری درآمد کسب کنند دیگه به پیشرفت ملت کاری ندارند حالا دست مخابرات رو باید فشرد که به این شرکتهای بی محتوا اجازه فعالیت نده پهنای باندی رو که میخواد به اونا بده خودش استفاده کنه یکی مثل اون حسابگر (کرانی) و همه isp ها همه دزدن من وقتی حسابگر داشتم یه آلبوم موسیقی رو وقتی تک تک دان میکردم مثلا 46 مگ میشد ولی همون آلبوم رو یه جا دان میکردم 40 مگ میشد از مقدار ماهیانه من کم میشد در حالی که حجم هر دو مساوی بود صد بار اینو با حسابگر در میون گذاشتم ولی طرف میگفت نه امکان نداره گفتم آقا فیلم میگیرم میارم براتون گفت اااااا هههههااااا نننن نمیدونم شاید خراب شده سرور یه چک میکنم

6. این کاربر از awed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

واقعا مخابرات عالیه قیمت گران اینترنت هم دست مخابرات نیست که ارزون کنه جالب اینه که پهنای باند با قیمت جهانی به همون ارزونی میاد تا دم مرز ایران وقتی میارنش تو گرونش میکنن مشکل از خود ماست که میخوان اینجوری درآمد کسب کنند دیگه به پیشرفت ملت کاری ندارند حالا دست مخابرات رو باید فشرد که به این شرکتهای بی محتوا اجازه فعالیت نده پهنای باندی رو که میخواد به اونا بده خودش استفاده کنه یکی مثل اون حسابگر (کرانی) و همه isp ها همه دزدن من وقتی حسابگر داشتم یه آلبوم موسیقی رو وقتی تک تک دان میکردم مثلا 46 مگ میشد ولی همون آلبوم رو یه جا دان میکردم 40 مگ میشد از مقدار ماهیانه من کم میشد در حالی که حجم هر دو مساوی بود صد بار اینو با حسابگر در میون گذاشتم ولی طرف میگفت نه امکان نداره گفتم آقا فیلم میگیرم میارم براتون گفت اااااا هههههااااا نننن نمیدونم شاید خراب شده سرور یه چک میکنم
    عزیزم الان که میگی مخابرات عالیه
    بزار چند وقت دیگه که سرویس های مخابرات هم حجمی شد
    اون وقت بازم نظرتون واسم جالبه

8. این کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه awed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فدات اون وقت هم میشه همین isp تو خالی های شما دیگه تازه بدون 700 بار dc تو روز

پروفشنال Mohammad.7225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میگم فایلی که میگرفتی زیپ نشده بود
    شاید همون حجمشو کم کرده بوده

11. این کاربر از Mohammad.7225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوست من بعید میدونم حجمی شه قانون جدید اینه که هیچ شرکتی از این به بعد حق ارائه سرویس حجمی نداره برای اطلاعات بیشتر به پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by holyboy; 25-08-2011 at 10:38.

13. 2 کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

بچه ها مرکز بعثت پر شده ؟!

الان رفتم گقتن دیگه ثبت نمیکنیم ! 3هفتس که تموم شده !!!!!

چی بگیرم ؟! صبانت سرعتش خوبه حجمش اذیت میکنه !

پار آنلاین چجوریه ؟!

15. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

مرکز فجرم پر شده؟کسی خبر داره؟اگه پر شده که از حسابگر انصراف ندیم بی اینترنت بمونیم
    Last edited by holyboy; 25-08-2011 at 12:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •