کجا پخش شده؟راستی بچه ها امروز یه سریال جدید پخش شده به نام The Borgias بی ربط به داستان بازی نیست . خیلی قشنگه از همین قسمت یکش
کجا پخش شده؟راستی بچه ها امروز یه سریال جدید پخش شده به نام The Borgias بی ربط به داستان بازی نیست . خیلی قشنگه از همین قسمت یکش
می تونید بوسیلهی آموزش زیر تمام آهنگهای بازی رو از استخراج کنید:مرسی.میتونی بقیه آهنگهاشم برام بگذاری؟؟یا حداقل قشنگهاشو...
راستی این یارو چرا آخر بازی دختره رو کشت؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میشه یکی لطف کنه بهم بگه این dlc چی هست؟ آپدیته؟ راجع به Uplay هم مشیه بگین!
لطفا کمکم کنید، چطور میتونم dlc رو دانلود کنم؟؟؟؟
من بازی رو تموم کردم، خیلی جالب تموم شد، راستی تو تیتراژ پایانی همون اولا یه اسم ایرانی هم دیدم، بابک خواجه میرکی!
عزیز من فقط توی 2 قسمتش -kill streak- نتونستم مدال طلا رو بگیرم ولی چیزی واسم باز نشده؟![]()
دوستان من یه سوال دارم.
این آبتمهای پراکنده مثل پر و پرچم و ... رو در تمام مراحل میشه گرفت ؟
مثلا وقتی وارد یه جای خاصی میشیم و اونجا پرچم هست ، اگه نگیریمش ، بعدا می تونیم بگیریمش ؟
آره!
بعدا می تونی اون مموری رو از قسمت DNA دوباره بازی کنی و بری دنبال چیز هایی که بار اول نگرفتی.
نمیدونم از کدوم شبکه است . من تو نت دیدم . امروز قسمت اولش بوده . تو IMDB هم امتیاز خوبی گرفته . حتما بگیرید .
شبکه Showtime
لینک دانلودش توی اینترنت هست
خلاصه داستان : محوریت داستان حول یه خانواده ی جنایتکاره اشرافیه که در ایتالیا زندگی میکنن و در سال 1492 هستش...
ولی به نظر من نباید ربطی به این بازی داشته باشه
عکسش:
![]()
آقا من نتونستم این فایلهای wave استخراج شده رو به ogg تبدیل کنم.اجرا نمیشند...میشه راهنمایی کنید؟؟
من هم این بازی بسیار زیبا را گرفتم. خیلی با شماره 2 فرقی نکرده چون اضافه شدن بخش های جذابی مثل اسب سواری توش شهر و کمک گرفتن از بقیه اسسین ها . داستان بازی 2 به نظرم جالب تر بود . یجورایی همش تو رم هستیم خسته کننده میشه.
یه سوال داشتم اون تمرین های مجازی که تو منو هست و میشه انجامش داد به توانایی های اتزیو اضافه می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)