تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 492 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام 2 تا سوال هست که می خواستم بهم در حلشون کمک کنید ( یا با حلش یا با راهنمایی در حلش ) ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض سوال

با سلام کسی هست این سوال را حل کنه ؟

مثلث Abc را که دارای زاوایای حاده است در نضر میگیریم نیمساز داخلی زاویه ی ش را رسم می کنیم تا ضلع Bc را د نقطه ی L و دایره ی محیطی مثلث را در نقطه ی N قطع کند . از L عمود هایی بر اضلاع Ab و Ac رسم میکنیم و پای دو عمود راk و M می نامیم . ثابت کنید مساحت چهارضلعی Aknm با مساحت مثلث Abc برابر است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض سوال

با سلام کسی هست این سوال را حل کنه ؟

مثلث Abc را که دارای زاوایای حاده است در نضر میگیریم نیمساز داخلی زاویه ی ش را رسم می کنیم تا ضلع Bc را د نقطه ی L و دایره ی محیطی مثلث را در نقطه ی N قطع کند . از L عمود هایی بر اضلاع Ab و Ac رسم میکنیم و پای دو عمود راk و M می نامیم . ثابت کنید مساحت چهارضلعی Aknm با مساحت مثلث Abc برابر است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی جوابی برای پست 1125 پیدا نکرد

داره خودمونی میشه the dead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آيا كسي ميتواند كه اين انتگرال را حل كند؟

Polylogarithm
    The polylogarithm (also known as de Jonquière's function) is a special function Lis(z) that is defined by the sum

It is in general not an elementary function, unlike the related logarithm function. The above definition is valid for all complex numbers s and z where |z|< 1. The polylogarithm is defined over a larger range of z than the above definition allows by the process of analytic continuation.
    The special case s = 1 involves the ordinary natural logarithm (Li1(z)=-ln(1-z)) while the special cases s = 2 and s = 3 are called the dilogarithm (also referred to as Spence's function) and trilogarithm respectively. The name of the function comes from the fact that it may alternatively be defined as the repeated integral of itself, namely that
    دیدی که میشه
    Last edited by the dead; 24-12-2007 at 22:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sherlockholmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    دنياي قبل از مرگ

پيش فرض

Polylogarithm
    The polylogarithm (also known as de Jonquière's function) is a special function Lis(z) that is defined by the sum

It is in general not an elementary function, unlike the related logarithm function. The above definition is valid for all complex numbers s and z where |z|< 1. The polylogarithm is defined over a larger range of z than the above definition allows by the process of analytic continuation.
    The special case s = 1 involves the ordinary natural logarithm (Li1(z)=-ln(1-z)) while the special cases s = 2 and s = 3 are called the dilogarithm (also referred to as Spence's function) and trilogarithm respectively. The name of the function comes from the fact that it may alternatively be defined as the repeated integral of itself, namely that
    دیدی که میشه
    باسلام و تشكر،
    ممنون از پستت اما...(اين اماش كاررا خراب مي كند)
    نكته مهم اينست كه آيا اين انتگرال در محدوده اعداد حقيقي جواب دارد يا خير؟
    با اين حساب و بدست آوردن اين جواب خفن، پس جواب حقيقي ندارد؟ok؟
    حال يك سوال ديگر:

آيااين انتگرال قابل حل است؟
    ممنون

داره خودمونی میشه the dead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

10

سلام 2 تا سوال هست که می خواستم بهم در حلشون کمک کنید ( یا با حلش یا با راهنمایی در حلش ) ...
    يک چيز مشخصی است که انتگرال اولی در محدوده اعداد حقيقی قابل حل نيست و بايد در COMPLEX حل شود
    حل اين نوع انتگرالها در کتاب رياضيات مهندسی توضيح داده شده
    Last edited by the dead; 26-12-2007 at 10:12.

داره خودمونی میشه 2n.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام والا یه سوال المپیادی داشتم که نمیدونم که دارم تو جای مناسبی مطرحش ممی کنم یا نه اگه نه ببخشید چون من به این قسمت اشنایی ندارم
    سوال=چند نقطه داریم که روی یک خط راست واقع نیستند وروی هریک از انان عددی نوشته شده است اگر خطی راست ازنقاط عبور کند تمامی انان حاصلی برابر صفر دارند ثابت کنید که همه ی نقاط مساوی صفر هستند؟

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام والا یه سوال المپیادی داشتم که نمیدونم که دارم تو جای مناسبی مطرحش ممی کنم یا نه اگه نه ببخشید چون من به این قسمت اشنایی ندارم
    سوال=چند نقطه داریم که روی یک خط راست واقع نیستند وروی هریک از انان عددی نوشته شده است اگر خطی راست ازنقاط عبور کند تمامی انان حاصلی برابر صفر دارند ثابت کنید که همه ی نقاط مساوی صفر هستند؟
    باور کن اصلا منظور سوال را نفهمیدم برای همین ممکنه جواب اشتباه باشه

اگه درست فهمیده باشم تعدادی نقطه داریم که روی همه انها تعدادی عدد نوشته شده است و هر خط راستی که بکشیم مجموع دو عدد صفر می شود.

بین هر دو نقطه ، حتما یک خط راست می توان کشید. اگر عدد روی نقطه انتخابی اول x باشد باید روی نقطه انتخابی دوم x- باشد تا حاصل صفر شود. چون ممکن است دو نقطه ای که انتخاب می شوند هر دو x باشند پس حاصل 2x می شود که حاصل باید صفر باشد یعنی x=0 پس x- هم صفر است

اصلا فکر نمی کنم که منظور را درست گرفته باشم چون این سوال شبیه المپیادی ها نیست..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فکر کنم جوابش این باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •