دمه همه گرم
دمه همه گرم
حالم از بازیهای racing که توی مسابقات اون ماشینهای هم قطار بلکه ضعیف تر هم سرعت و هم شتابشون از ما بیشتر باشه و آدم به هزار جور بدبختی و میانبر و نیترو بخواد خودش رو به زور به اونها برسونه به هم میخوره(چیزی که همیشه توی سری NFS وجود داشته بر خلاف بازیهایی نظیر grid و dirt که واقعا نسبت سرعتها reality بود) ,دیگه بعضی از ریسهای این بازی بدجور داره روی اعصابم راهم میره....
این افت فریمش هم شده قوز بالا قوزمن موندم چرا همیشه این سازنده ها توی حق پلتفرم pc اینقدر اجحاف میکنند,آخه سیستمی که فقط تعداد ترانزیستور GPU و پهنای باند رم گرافیک اون از مجموع ترانزیستور ها و پهنای باند CPU و GPU _ی هر کدوم از کنسولهای کنونی بیشتر هست چرا باید توی اجرای این بازی توی رزولوشنی حتی ضعیفتر ار کنسولها اونم بازی با این گرافیک و فیزیک قوطی کبریتی(به قول یکی از بچه ها) بمونه!!!!!
Last edited by mehdy.z; 01-12-2010 at 22:21.
اگه قرار باشه که کسی که بازی میکنه از قبل برنده باشه که خیلی مسخره میشه بازی. من تو مسیری که مکلارن رو تو کوهستان میده ورکورد 4:08 کامپیوتر رو باید بزنی خیلی ناامید بودم ولی 5 ثانیه زیر این رکورد زدم .بدن هیچ گونه ترینیرو چیزی والانم دارم کلی حال میکنم.بازی فوقالعادس.
افک برف :
وقتی که بارون میاد برید به کوهستان برف میباره ( مرحله Duel بوگاتی و koenigsegg )
محتوای مخفی: افکت برف
افکت بارون خیلی شدید :
محتوای مخفی: افکت بارون شدید
چندتا تصویر از منظره های بازی :
قشنگه
محتوای مخفی: منظره طبیعت
من که تو مرحله دوئل بوگاتی و کونیگسس برف ندارم .حتی بارونم ندارم .ولی تو بعضی جاها بارون به شدن میباره نمیدونم چرا اینجا برف رو برام نشون نمیده
سلام
من كركم پاك شد .يعني آنتي ويروسم پاكش كرد
حالا كسي داره بزاره برا ما؟
میشه یه لینک از بهترین کرک این بازی بدین؟
سلام
مسیر سیو بازی تو ویندوز 7 کجاست؟
دوستان این پچ رو از کجا دانلود کنم ؟
اصلآ نیازی به نصب داره یا نمیخواد ؟
توی My Document یه فولدر هست به نام Criterion Games که سیو بازی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)