اینم یه تروجان ترو تازه
تا این لحظه 9 انتی ویروس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه تروجان ترو تازه
تا این لحظه 9 انتی ویروس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهران جان من همون موقع که توی برنامه Comodo دقت کردم دیدم 2 تا فایل EXE ایجاد شده بودند که هر دو رفتم به مسیرشون و اجراشون کردمولی Comodo باز جلوشون رو گرفت و توی سندباکس اجرا شدند و فکر کنم باز اتفاق دیگه ای نیفتاد
من هر دو فایل رو پاک کردم
اینم اسم و مسیر اون دو فایل:
این حماقتهایی که من با ویروس ها روی کامپیوترم انجام میدم رو شما انجام نمیدید؟
ممنون
نه Allow اولی که زدم برای اجرا کردن برنامه بود
بعد پیغام داد با اون آی پی میخواد وصل بشه که من بلوکش کردم
لذت اجرا کردن این ویروس ها با داشتن یک بسته امنیتی قوی مثل کمودو مثل بودن در میدان جنگ با یه تانک قدرتمند رو میمونه![]()
اینم یه تروجان
تا این لحظه 27 انتی ویروس
رمزش:1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لینک اپدیت افلاین Malwarebytes Anti-Malware است.باید نصب شود.---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من این را از یک سایت خرجی گرفتم تست کنید اگر درست است بگید تا دیگران هم دانلود کنند.با تشکر از شما
Last edited by Karkas20; 12-10-2010 at 20:32.
دوستان خودم تست کردم.درست است اپدیت افلاین مالواربیت است.خوش وخرم باشید
این یه تروجان
تا این لحظه 9 آنتی ویروس
کسپر نشناخت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رمز:1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه تر و تازش از نوع تروجان
تا این لحظه 4 تا انتی ویروس
کومودو هم از روی defense شناخت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رمزش:1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسپر سریع شناخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)