512 نامحدود رو همون 512 میبندن 64 ریت میده .... 512 محدود رو فکر کنم رو 1 میگ میبندن ....
512 نامحدود رو همون 512 میبندن 64 ریت میده .... 512 محدود رو فکر کنم رو 1 میگ میبندن ....
منم یه 6 ماهی از مخابرات نامحدود داشتم راضی بودم ولی محدودش کمرم شکست. زیادم خوشحال نباش به اینترنت مخابرات اعتمادی نیست، ممکنه ماه دیگه بردارن ای سرویس یا گرون کنن. چون سیاستشون جذب مشتری و پس از آن فراری دادنشه.
من سرویس 256 داستم سرعتم 150 بود مودم رو خاموش میکردم وای به حال 32 همون واقعی
هزینه ها بالا هستن؟
بچه ها دمتون گرم .ابروی کرمان را خریدین .همیشه تاپیک up تو صفحه اول
نمیدونم این پارس چی با خودش فکر کرده با این سرعتش !!! جالب هم اینجاست که از همه گرونتر هم میده بازم این همه مشتری داره !!!
بچه های اسیاتکی خبری ازشون نیست ؟ اوضاع سرعت ؟ قطع وصل ؟
مخابرات همه جا باید نامحدود بده ، تو سایت اصلی مخابراتم که تعرفه زدن همشون نامحدود هستن ! این که مثلا مخابرات کرمان میاد نامحدود رو حذف میکنه کاریست سرخود و اشتباه!!! ولی خدایی اگه سرویس نامحدودش رو ادامه بده خیلی عالی میشه ... البته بزارید یه چند روزی تست کنم ببینم قطعیاش چه جوریان ...
از کجا سرویس داشتی ؟ مخابرات ؟
پارس آنلاین بد نیست
من 6 ساله دارم !!!
الان 128 نا محدودد دارم سرعت خوب باشه روی 120-130 هست ولی متاسفانه جدیدا بعضی وقتا روی 20-30 میاد
سلام این نامحدود مخابرات سرعت دانلود و پینگش چنده الان؟
من الان محدود دارم بخدا کمرم دیگه شکست 40 تومان پول وصل کردنشو دادم 60 تومان پول ترافیکش تازه دانلودم نمی کزدیم فقط بازی باورتون میشه
سلام این نامحدود مخابرات سرعت دانلود و پینگش چنده الان؟
من الان محدود دارم بخدا کمرم دیگه شکست 40 تومان پول وصل کردنشو دادم 60 تومان پول ترافیکش تازه دانلودم نمی کزدیم فقط بازی باورتون میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)