خب عزیزم مدل لپ تاپتو هم میگفتی؟ دور هاردت؟ تنکس
خب عزیزم مدل لپ تاپتو هم میگفتی؟ دور هاردت؟ تنکس
سلام
مطمئن هستی حداکثر دما تو بازی 70 بوده ؟ احیانا زیر کولر گازی که نبودی !! دمای محیط چند بوده ؟
من تو این بازی با دما محیط 19 درجه تست کردم که نتیجه این بود البته بعد از 2 ساعت بازی : cpu:91 gpu:89
اگه اینطوری هست پس مال من مشکل داره .
البته مثل اینکه فقط من این مشکلو ندارم.
اما وقتی رفتم گارانتی گفتن چون corei7 هست دماش میره بالا .
وقتی گفتم چیکار کنم که دماش بیاد پایین گفتن که باهاش کارای سنگین مخصوصا بازی نکن لپ تاپ که مال بازی نیست !!!!!!!!!!!
خوب اگه اینطوری هست کاش Eee PC میگرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
ما کلا کولر گازی نداریم
دمای محیط هم 25-6 درجه بود
راستی تو رزولوشن فول اچ دی بعد 2 ساعت بازی شد 87 درجه
چرت گفته بابا وقتی تو کارای سبک 67 هست طبیعیه که میشه 87 مطمعن باش مشکلی پیش نمیاد . میخواسته یک چیزی گفته باشه!
Last edited by hasanoooooooo; 10-08-2010 at 05:42.
سلام دوست عزیز بگیر الماس شرکت معتبری هست مال من با هارد 640 رمش کینگستون هست فکر نکنم مال دوستان این طور باشه من 1400 گرفتم دو سه روز پیش بگیر حالشو ببر گیر اوردی شک نکن
عزیز دل؛ برای من مدل N61Jq-JX061V هست که هارد 640 با دور 5400 هست.
سوال دیگه ای باشه در خدمتم.![]()
دوستان من به جای اینکه انقدر دنبال پسوند و اینا باشم رفتم کانفیگی رو که میخواستم به فروشنده گفتم اونم گفت دارم همون لحظه هم تو مغازه داشت...hdd 640gb 5400-Ram 4gb ddr3 1333
اوایل شهریور منتظر یک بررسی کامل از این مدل باشید!
N61JQ-JX014V
مبارکت باشه والا من هم دنبال مدل نیستم از شانس من همه تو شیراز میگن که رمی با باس 1333 اصلا روی اینها نیست. و بعدشم میگفتن کم شده و خلاصه همه اوضاعشون خراب بود . قیمت هم 1.450 بود میگفتن کم شده اگه وایسی 10 روز شاید کم شد و گفتن تا 1.390 هم فروختن
راستی تا الان این دستگاه رو چجوریا میبینی؟ بازی برنامه ای روش وصل کردی؟ ااز 10 بهش چه نمره ای میدی؟ مممنون
۱۰/۱۰ میدم دوست عزیز...! از چیزی که فکر میکردمم بهتره...
دوست عزیز من آخر ماه میخوام این مدل رو بخرم ولی الان که دارم با این لپ تاپ کار میکنم مال دوستمه ۲ روزی دستمه که ببینم چجوریاست! فوق العاده عالیه!
من دیگه تو خریدش شکی ندارم!
شما کلا راضی هستی؟ از چه گارانتیه گرفتی؟
بازیارو مشکل نداشتی که
؟
من موندم چیکار کنم
تا مهر ماه وا میسم
g51 میخوام اگه بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)