سلام.
من بازی رو نصب کردم.
این لینکی که به اسم Update 1 گذاشته بودند (پست 1138) رو هم ریختم.
اما هنوز تو بازی تیک داره ... سیستم هم بالا هست. رم 4، گرافیک 1، ویندوز 7.
چه کار کنم؟؟؟؟؟
سلام.
من بازی رو نصب کردم.
این لینکی که به اسم Update 1 گذاشته بودند (پست 1138) رو هم ریختم.
اما هنوز تو بازی تیک داره ... سیستم هم بالا هست. رم 4، گرافیک 1، ویندوز 7.
چه کار کنم؟؟؟؟؟
خوب، دوباره میزارم که همه ببینن.:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام ببخشید من بازی ام بدون کرک هست بازم باید برای بر طرف شدن لگ کرک بریزم؟
بازیه قشنگیه واقعا...
ولی همونطور که بعضی از دوستان هم گفتن به modern warfare 2 نمیرسه....
چقدر توقع دوستان بالا رفته.....همه هم یه چیز رو میگن:
آخه شما بر چه اساسی میگی نمیرسه...به mw2 نمیرسه![]()
توقع بالا رفته چیه؟؟؟
خوب داداش وقتی بازیه بعدی رو میدن بیرون باید کلی تغییر و تحول جدید توش بدن و کلی قشنگ ترش کنن.ولی این نسخه بازم مثل mw2.داستان ... صحنه ها ....
تموم کردم ولی لذت زیادی نبردم
دلیل لذت نبردنمو نمی دونم چیه، شاید بخاطر اینه که با هیلو ریچ خیلی خیلی حال کردم، شاید بخاطر اینه که اینم یه تقلیدیه از MW2 مثل کارای قبلی تری ارک که تقلیدی بودن، شاید بخاطر داستان و نوع روایت اونه که یک تقلید کورکورانه از فیلم Fight Club هست، شاید بخاطر میان پرده های مسخره بود که هیچ هدفی نداشت و فقط یه سری تصاویر تاریخی رو به خورد گیمر می داد، شاید بخاطر گیم پلی تکراری و ضعیف تر از MW2 و مراحلی که کاملا بوی تقلید رو می داد، شاید بخاطر هوش مصنوعی مسخره ای که توی WaW بود و تو درجه ی Veteran بازی سختیه مسخره ای به خودش می گیره در حالی که چالش این درجه توی MW2 خیلی لذت بخش بود، شاید بخاطر شات آخر بازی که ناو های آمریکایی اومدن....
در کل من لذتی که انتظارشو داشتم از این بازی نبردم، حالا دلیلش می تونه یکی از موارد بالا باشه یا همش
فقط دوست دارم بدونم کی قراره یه تغییر تحول اساسی توی سری CoD بدن، فعلا که چهار ساله یه بازی رو با مراحل مختلف دارن بیرون میدن و فوق العاده هم از نظر فروش موفقند
دوستان در حق بازی خیلی کم لطفی می کنین.واقعا بازی اونقدرها هم که می گین بد نیست.
بازی قشنگی بود ولی اصلا به پای MW2 نمیرسید.
کسی نیست؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)