تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 115 از 224 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر من انرژیی که این دو تیم برای هم میزارن
    بازیکنارو تخلیه میکنه
    از طرفی بردن این بازی مثل بردن یه فیناله کوچیکه که تا حدودی بازیکنارو ارضا میکنه

مصاحبه سرمربی کره رو خوندم
    برعکس ادعاش توی واژه واژه اش میشه ترس رو دید ممکنه سه گل هم به ایران بزنن(فوتباله) ولی مشخصا اعتماد به نفسشون پایین اومده
    امیدوارم داستان لبنان تکرار نشه و دوباره از تیمی که از ما میترسه نترسیم

خدا بخواد و اتفاق خاصی نیفته(داوری یا مشکل روحی روانی) بهترین کره تاریخ آسیا رو میبریم
    این کره برای باختن مقابل ایران به این جام اومده
    دوست عزیز خیلی وقته که میخوام این پست رو بدم
    نمیدنم چرا از شما و پستات یه طور خاصی خوشم میاد
    اینو نمیدونم از زمان قهرمانی دو سال پیش استقلال یا موری دیگه بود می خواستم مخصوصا با اون اواتار قبلیت که تصویر یه شخص بود با پیراهن سبز رنگ که منو یاد ناصر خان در زمانی که پیراهن دروازه بانی رنگ سبز تیم ملی می پوشید
    در کل از نحوه پست نویسی هات.معمولا احساس کمتری توش دخیل و یه کارشناسی های بمی داره که ادم باهاش حال میکنه
    کلا باهات حال میکنم دایی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز خیلی وقته که میخوام این پست رو بدم
    نمیدنم چرا از شما و پستات یه طور خاصی خوشم میاد
    اینو نمیدونم از زمان قهرمانی دو سال پیش استقلال یا موری دیگه بود می خواستم مخصوصا با اون اواتار قبلیت که تصویر یه شخص بود با پیراهن سبز رنگ که منو یاد ناصر خان در زمانی که پیراهن دروازه بانی رنگ سبز تیم ملی می پوشید
    در کل از نحوه پست نویسی هات.معمولا احساس کمتری توش دخیل و یه کارشناسی های بمی داره که ادم باهاش حال میکنه
    کلا باهات حال میکنم دایی
    من کوچیک شمام
    مثل همه نظراتم رو میگم
    شاید پستای خوبم رو خوندین
    پستای ضایعم زیاد دارم
    اکثر دوستان اینجا یا برای خودشون کارشناسن یا داره روز به روز شناختشون از فوتبال بیشتر میشه و نحوه پست دادنشون پیشرفت میکنه
    دوستیا ، دلخوریا ، کل کلا، کری خوندنا
    همشون چون در کنار همدیگه ایم قشنگه

راستی در مورد آواتار مطمئنید؟

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ایران دوم میشه!!!

بچه ها من یه چیزی کشف کردم اگه عراق دو تا گل بزنه به کره شمالی و ایران هم یه گل از امارات بخوره ما دوم می شویم و اصلا با کره جنوبی و ژاپن رو در رو نمی شویم

هورااااااااااا
    نه عزیزم کشفت اشتباهه
    بازی های رو در رو رو درنظر میگیرن که ایران عراق رو برده پس در هر حال اولیم

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من اون موقع هم حذف تو یک چهارم را رای دادم
    الان هم همینو میگم
    قطبی کره 2006 را میشناسه نه 2011
    ما مشکل گلزنی داریم چون سبک بازی ما طوریه که موقعیت انچنانی خلق نمیشه بجز ضربات ایستگاهی و مهاجم شش دانگ میخواهیم که نداریم
    خلاصه کارمون تموم
    البته امیدوارم اشتباه بگم
    ولی میدونم یک گل تو نیم اول میخوریم
    دو تا تو نیمه دوم
    اخر بازی هم یکی اش را جبران میکنیم

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

قطبي: تيم‌هاي ديگر بايد نگران بازي با ايران باشند

سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: تيم‌هاي ديگر بايد نگران بازي با ما باشند.

افشين قطبي اظهار داشت: در زندگي کاري را شروع نکردم مگر اينکه به پيروزي فکر کنم. براي من پيروزي تفکر و عادت است و اين انگيزه هميشه در من زنده و بزرگ است. من اعتقاد به خودم دارم، گروهي را جمع کردم که انگيزه هاي بالايي دارند و به بازيکنانم اعتقاد فراواني دارم و هوش آنها را تحسين مي کنم. ما براي قهرماني آمده ايم و اصلا فرقي نمي کند مقابل کدام تيم قرار مي گيريم. تيم هاي ديگر هستند که بايد نگران بازي با ايران باشند.
    قطبي شخصيت تيمي ايران را تحسين کرد و گفت: روزي که ابوذر رحيمي را خط زدم، همه چيز را برايش توضيح دادم و او رفتار بزرگي را از خودش نشان داد و پذيرفت. محمد نصرتي مصدوم شده بود و من به نظرم رسيد محسن بنگر بهترين انتخاب است، من هميشه او را زيرنظر داشتم و هميشه جزو ليست من بود. چند بازيکن ديگر هم هميشه در ليست نهايي من وجود داشتند اما امکان حضور وجود نداشت. شما مقابل امارات خواهيد ديد که او چه کيفيتي براي بازي دارد و از چه انگيزه اي برخوردار است.
    سرمربي تيم ملي شرايط را بسيار مناسب مي داند و همه چيز را براي قهرماني هموار مي بيند و البته به نکته جالبي اشاره مي کند و مي گويد: قطر براي فوتبالش همه امکانات را مهيا مي کند، از زمين تمرين تا استاديوم و رختکن مناسب تا از اين طريق نمايش ملي از خودش داشته باشد، دولت قطر فهميده تنها از راه ورزش است که مي تواند نام کشورشان را روي زبان ها بيندازند و اين نشان مي دهد که ورزش چقدر مهم است و غرور ملي را بزرگ مي کند.

===

ايران مقابل برنده ژاپن- قطر به ميدان خواهد رفت

به گفته شاهين رحماني، رييس بخش فارسي سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا ايران در صورت صعود به مرحله نيمه نهايي با برنده ديدار تيم هاي ژاپن و قطر رقابت خواهد کرد.
    بدين ترتيب در صورت صعود ايران ، بچه هاي تيم ملي کار بسيار سختي را پيش رو خواهند داشت.رويارويي با ميزبان رقابت ها يا تيم قدرتمند ژاپن هيچ کدام ديدار راحتي نخواهد بود.

====

همیشه دوست داشتم سر مربی تیم ملی چنین طرز فکری داشته باشه و اینطوری مصاحبه کنه ! شخصیت قطبی با همگی مربیان ایرانی متفاوته !

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

[B]

همیشه دوست داشتم سر مربی تیم ملی چنین طرز فکری داشته باشه و اینطوری مصاحبه کنه ! شخصیت قطبی با همگی مربیان ایرانی متفاوته !
    من بیشتر دوست دارم مربی خوب نتیجه بگیره تا حرفهای قشنگ بزنه...البته اگه هردوش با هم شد که چه بهتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

اوسيك: دوست دارم در فينال با ايران بازي كنيم

هولگر اوسيك، سرمربي آلماني تيم فوتبال استراليا كه تيمش شب گذشته به سختي از سد بحرين صعود كرد تا به عنوان تيم اول راهي مرحله بعد جام ملت‌هاي آسيا 2011 قطر شود، پس از نشست مطبوعاتي و در حالي كه قصد داشت به سمت اتوبوس برود تا ورزشگاه را ترك كند، در ميكس زون ورزشگاه پاسخگوي سؤالات خبرنگاران ايراني بود.

*در مورد گروه سوم رقابت‌ها چه نظري داريد؟
    در گروه سختي قرار داشتيم. تمام تيم‌هاي اين گروه، حتي هند كه براي اولين بار در اين مسابقات شركت كرده بود، قصد اعاده حيثيت داشتند. بحرين تيم سرسخت و فيزيكي نشان داد كه مي‌خواست صعود كند و علاوه بر اين 2 تيم، كره‌جنوبي در گروه حضور داشت كه توانايي اين تيم بر همگام مشخص است. كره‌اي‌ها تدارك ويژه‌اي براي قهرماني دارند، به همين دليل بايد پذيرفت كه از گروه سختي صعود كرديم.

*براي صدرنشيني چه برنامه‌اي داشتيد؟
    بعد از بازي اول مقابل هند و پيروزي پر گل مقابل اين تيم، محور اصلي كار ما روي همين موضوع بود و تمركز كرديم تا به عنوان تيم اول و صدرنشين از گروه سوم صعود كنيم. از ابتدا قصد صدرنشيني داشتيم و با اين هدف و برنامه‌ريزي، ديدارهايمان را سپري كرديم.

*در مقابل بحرين بازي خوبي از استراليا نديديم.
    بازي استراليا و بحرين به دليل حساسيتي كه داشت و همچنين به خاطر توان فيزيكي بالاي 2 تيم، بسيار درگيرانه و فيزيكي دنبال شد و براي دقايقي از بازي، شرايط از فوتبال عادي خارج شد. در واقع ما براي 3 امتياز اين مسابقه، دست به هر كاري زديم.

*اما در نيمه دوم عقب نشيني كرديد؟
    طبيعي است وقتي تمركز روي 3 امتياز بازي باشد، بايد به دفاع هم فكر كرد. مي‌خواستيم 3 امتياز را از دست ندهيم، چون با از دست دادن آن، شانس صعود و علاوه بر آن صدرنشيني را هم از دست مي‌داديم.

*آيا تلاش براي صدرنشيني استراليا براي اين نبود كه با توجه به سرگروهي ايران در گروه چهارم، مي‌خواستيد با اين تيم در مرحله يك چهارم نهايي رو در رو نشويد؟
    خير؛ در چنين تورنمنت‌هايي هر تيمي مي‌خواهد قهرمان شود، نبايد به نام تيم‌هاي مقابل توجه كند. بازي با ايران يا عراق و يا هر تيم ديگر گروه در مرحله حذفي براي ما مهم نبود، بلكه مهم صعود تيم استراليا بود. به هر حال هر تيمي صعود مي‌كند، نشان از قدرتش دارد.

*براي رسيدن به قهرماني چه فاكتورهايي لازم است؟
    اول اينكه يك تيم باشيم، تيمي كه خوب بازي مي‌كند تا خوب هم نتيجه بگيرد. بايد ساختار تيمي مطلوب و مناسبي داشته باشيم و از ساختار بيروني و دروني خوبي بهره ببريم. علاوه بر آن داشتن مهره‌هاي كارآمد، بسيار مهم است. بازيكناني كه بتوانند خوب دفاع و خوب از موقعيت‌هايشان استفاده كرده و توپ‌ها را تبديل به گل كنند.

*علاقه داشتيد با ايران در مرحله يك چهارم نهايي رو در رو مي‌شديد؟
    فوتبال ايران را به خوبي مي‌شناسم و برخي بازيكنان اين تيم براي من شناخته شده هستند. 3 سال پيش در ليگ قهرمانان آسيا با سپاهان بازي كرديم كه چند بازيكن اين تيم در حال حاضر در تيم ملي ايران حاضر هستند.
    ايران بازيكنان قدرتمندي دارد كه به خوبي فوتبال بازي مي‌‌كنند و تيمي مدعي در اين دوره محسوب مي‌شود.

*نگفتيد دوست داشتيد با ايران بازي كنيد؟
    بله دوست دارم، اما بيشتر از آن دوست دارم كه رويارويي 2 تيم ايران و استراليا در فينال جام ملت‌هاي آسيا شكل بگيرد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرنگارای ایرانیم یه سوالاتی میپرسنا

خب معلومه طرف نمیاد بگه که مثلا ما از ایران میترسیم یا اینکه میخواستیم صدرنشین بشیم چون نمیخواستیم با ایران بازی کنیم و ........

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

مازیار ناظمی در وبلاگ خود نوشت: جای شما خالی در رستوران اصفهان بازار واقف قطر، همه خبرنگاران میهمان سفیر ورزشدوست ایران بودند چند تا عكس از این حضور پر شكوه خبرنگاران !:

داره خودمونی میشه rezapr2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

چكارشون داري بذار حالشونو بكنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •