فلیمبرداری HD بش اضافه شده؟
محیط کاربری 2.1 برای X10 چطوریه؟
فلیمبرداری HD بش اضافه شده؟
محیط کاربری 2.1 برای X10 چطوریه؟
فیلمبرداریش 21 فریم هست !
زیاد مالی نبود ! خدا کنه تو ورژن نهایی 24 فریم بشه !
الان ایفون نسخه 4 جی با پردازنده یک گیگا هرتزی داره 30 فریم فیلم میگیره
اونموقت این 24 تا؟
البته هنوز تست هستش و نهایی نیست!!!
حالا این شخص چطور دستش رسیده بماند ولی مثل اینکه 16m شده صفحه نمایش!!!
البته هنوز نقص زیاد داره!!
رو فیلم برداریشم فعلا نتیجه گیری نکنید!!!
دوستان این هم بدونید که تا android 2.2 نیاد نه مشکل android با snapdragon جل می شه و نه می تونیم از 386MB رم استفاده کنیم!!!
نکسوس که شبیه ماست با android 2.2 از iphone 4 بهتر عمل کرده!!
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
استاندارد HD ، 24FPS هستش قرهود جان!! حالا iphone4 با 30 بگیره، این ها با firmware update حل میشه ، فقط خدا کنه این بنچمارک هایی که داده تو نسخه نهایی خیلی بهتر شه!!
Last edited by dave3232; 01-08-2010 at 00:36.
ویو هم با اسنپ 1 گیگا 30 فریم میگیره
من حداقلش رو گفتم !
ضمن اینکه من خودم بشخصه منتظر 2.2 هستم !
386 مگ فک کنم 128 تاش GPU باشه ! درسته ؟؟
بهتر میشه بهراد عجله نکن. مهم قدم اول بود که برداشته شد![]()
1-مشكلش چيه با اسنپ دراگون؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان این هم بدونید که تا android 2.2 نیاد نه مشکل android با snapdragon جل می شه و نه می تونیم از 386MB رم استفاده کنیم!!!
2-يعني شما ميگيد 2.1 همه 384 مگ رم رو نميشناسه؟
با منبع لطفا![]()
آقا اولا که 6فریم درثانیه به هیچ کس و هیچ جا برنمیخوره ثانیا همه فیلمها 24فریم هستن ایراد الکی نگیرید
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
مثل اینکه این قفل صفحشم عوض شدهNo more sliding the stupid arrowهمه ازش بدشون میاد من که باش حال میکنم
نمی دونم یکی چنین چیزی گفته بود!!
ولی این شخصی که android 2.1 رو داره می گه 280 رم خالی داره!!و با این در نتاقض هست،وگرنه حداکثر باید 256 نشون می داد!!
مشکل fps هم حل میشه 100% !!!
تو mobilestan ، بحثی گذاشته شده در مورد نکسوس که پردازندش با x10 یکی هست!!
طبق اونجا android تا قبل 2.2 با معماری پردازنده snapdragon مشکل داره!!!مخصوصا تراشه گرافیکی ATI که رو snap هستش!!
دلیلش هم این بود ، طراحان نکسوس انتظاری که از سخت افزار گوشی تو کارای بالا داشتن براورده نشده بود، با بررسی هایی که کردن به این نتیجه رسیدن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)