این value ها رو باید کجا ریخت؟
جایی که بازیو نصب کردی بریزشون.
من این کارارو کردم.به مرحله ی پنجم که میرسه دیگه نمیشه.اصلا فایل server توی کامپیوتر من اجرا نمیشه.همش ارور میده که خرابه
خیر توی پوشه ای که server.exe هست
سلام من 1مشکلی با بازی دارم بعر از مرحله ای که با عموش ماریو ویری دی پازی رو می کشی و بر میگردی به ویلا 1 قسمتی هست که باید دنبال ماریو بری تا چندتا قضیه راجه به خونه بگه و راز عکسای رو دیوار رو بگه وقتی دنبال ماریو میرم و میرسه به سالن ویلا پشت پله ها وقتی حرفشون تموم میشه و میگه "اگه با من کار داشتی تو اتاق مطالعه هستم"دیگه از جاش تکون نمیخوره میخواستم ببینم مشکل ار بازیه یا باید کاری کنم تا اونجارو رد کنه؟
بازی من سیو نمیشه. یعنی من یه پروفایل ساختم و یه مقداری بازی کردم از چک پوینت هم رد شدم. بعد از بازی اومدم بیرون حالا سیوهام اصلا ذخیره نشده و وقتی دوباره رفتم تو بازی دیدم هیچ اثری از پروفایل من نیست.
در ضمن من با ترکیب کردن دکمه ها مشکل دارم. مثلا اون جایی که باید با فدریکو مسابقه بده هر جوری دکمه ها رو به کار می برم درست نمیشه.
خوب به طور معمول Server.exe تو جاییه که بازی نصب شده و تو پوشه ی خاصی نیست.مگر اینکه خودتون دست کاریش کنید.
پاکش کن![]()
من تیک Internet information service رو هم برداشتم ولی بازم نشد.اصلا server.exe اجرا نمیشه.ارور میده که فایل خرابه
منظورت چیه؟ یعنی بازی رو uninstall کنم؟
از کجا معلوم دوباره نصبش کنم و همین مشکل پیش بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)