تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 139 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدتی با مودم tplink w8901g کار می کردم و مشکلی نداشتم، ولی الان مدتی میشه که وقتی روشن می کنم و باهاش کار میکنم مشکلی ندارم ولی بعد از 1 دقیقه چراغ وایرلسش خاموش میشه و کار نمی کنه، وقتی روشن-خاموشش می کنم دیگه چراغ وایرلسش روشن نمیشه، حالا وقتی که می خواهم تو این حالت با کابل وصل بشم دیگه شبکه رو نمیشناسه، باید حتما کامپیوتر رو reset کنم تا شبکه رو بشناسه.
    یعنی احتمال داره مودم داره میسوزه؟؟!!
    آخه بگیر نگیر داشتنش مصیبت داره، گاهی وقتها بعد روشن کردن چراغ وایرلس کار میکنه چشمک هم میزنه و باهاش صفحه web هم باز میکنم ولی یه دفعه چراغه این دفعه خاموش نمیشه فقط دیگه چشمک نمیزنه و دیگه با web هم نمیشه کار کرد.
    لطفا کمکم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من این مودم را دوسال هست که دارم و مشکلی باهش نداشتم تا اینکه isp را عوض کردم اما حالا قدرت آنتن اون خیلی پایین آمده طوریکه در فاصله 2 متری اون 2 خونه بیشتر آنتن نداره چه باید کنم ؟ هم با لپ تاپ هم با تبلت هم امتحان کردم باز هم مشکل حل نشد مشکل سخت افزاری هست یا چیزه دیگه

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سلام

آقا چرا این مودم من داره کار میکنه تا دکمه پاور کیس روکه میزنم چراغ ADSL و Internet خاموش میشه و یه چند لحظه طول میکشه دوباره اینترنت وصل شه.
    تنها تغییرم این چندوقته عوض کردن پاورکیس بود.
    نکته : وقتی میخوام کیس روروشن کنم کابل شبکه روجدامیکنم دیگه مشکلی پیش نمیاد.

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام

آقا چرا این مودم من داره کار میکنه تا دکمه پاور کیس روکه میزنم چراغ ADSL و Internet خاموش میشه و یه چند لحظه طول میکشه دوباره اینترنت وصل شه.
    تنها تغییرم این چندوقته عوض کردن پاورکیس بود.
    نکته : وقتی میخوام کیس روروشن کنم کابل شبکه روجدامیکنم دیگه مشکلی پیش نمیاد.
    به مرور زمان مودمتون میسوزه چون داره ولتاژ دریافت میکنه از کیس له محض استارت پاور.ولتاژ باعث ریست مودم میشه

Sent from my GT-N7100

5. 2 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدتی با مودم tplink w8901g کار می کردم و مشکلی نداشتم، ولی الان مدتی میشه که وقتی روشن می کنم و باهاش کار میکنم مشکلی ندارم ولی بعد از 1 دقیقه چراغ وایرلسش خاموش میشه و کار نمی کنه، وقتی روشن-خاموشش می کنم دیگه چراغ وایرلسش روشن نمیشه، حالا وقتی که می خواهم تو این حالت با کابل وصل بشم دیگه شبکه رو نمیشناسه، باید حتما کامپیوتر رو reset کنم تا شبکه رو بشناسه.
    یعنی احتمال داره مودم داره میسوزه؟؟!!
    آخه بگیر نگیر داشتنش مصیبت داره، گاهی وقتها بعد روشن کردن چراغ وایرلس کار میکنه چشمک هم میزنه و باهاش صفحه web هم باز میکنم ولی یه دفعه چراغه این دفعه خاموش نمیشه فقط دیگه چشمک نمیزنه و دیگه با web هم نمیشه کار کرد.
    لطفا کمکم کنید
    آقا یکی کمک کنه، چراغ وایرلس بود که گفتم اول روشن کردن مودم یه چشمکی میزنه، الان دیگه کلا کار نمیکنه و فقط باید با کابل وصل بشم . یعنی از 4 تا چراغ فقط 3 تاش روشنه
    یکی بگه چه خبر داره میشه؟ مودم داره میسوزه یا مشکل چیز دیگه است

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    مودم من تی پی لینک 8951 است امروز ناگهان چراغ وایرلسش خاموش شد و دیگه روشن نشد و وقتی تو تنظیمات مودم میرم دیگه گزینه وایرلس نداره و وقتی میخوام دوباره کانفیگ کنم پیغام
    ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... IP format error
    میده ولی با کابل کار میکنه
    لطفا دوستان کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    مودم من تی پی لینک 8951 است امروز ناگهان چراغ وایرلسش خاموش شد و دیگه روشن نشد و وقتی تو تنظیمات مودم میرم دیگه گزینه وایرلس نداره و وقتی میخوام دوباره کانفیگ کنم پیغام
    ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... IP format error
    میده ولی با کابل کار میکنه
    لطفا دوستان کمک کنید
    دقیقا مشکل منم همینه، مدل مال من tplink w8901g با این تفاوت که
    اوایل چراغ وایرلسش روشن خاموش میشد ولی الان دیگه کلا روشن نمیشه، باید با کابل وصل بشم
    لطفا کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    چطور میتونم 2تا مودم یکی TP-Link 8901g و TP-Link8951ND رو با کابل به هم شبکه کنم تا اینترنت از اولی به دومی منتقل بشه؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    کسی انتن وایرلس این مودم عوض کرده تا حالا ؟
    میخوام یه انت قوی تر بخرم چی بهتره ؟

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من مودمم از طریق کابل به pc وصل بود و کانفینگ مودم روی pc انجام شده بود و از طریق وایرلس بقیه لوازم(لب تاپ و موبایل و ...)از اینترنت استفاده میکردند
    متاسفانه PC من خراب شده و مجبور شدم از مودم جدا کنم و جدیدا یه لبتاب جدید اضافه کردم که بعضی اوقات شبکه رو نمیشناسه و خطای عدم وصل بودن کابل و میگیره ولی با ریست درست میشه در اصل میخوام بدونم آیا حتما باید کابل شبکه ی مودم وصل باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •