تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 130 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12

نمایندگی شرکت صبانت کجایی کسی پاسخگو نیست نه اهواز نه تهران من به سازمان تنظیم مقررات رادیویی و اینترنتی شکایت کردم امیدوارم جوابی بدن اون ها
    به قول صبانت بالاترین سرعت رو داره
    این هم یک تست جالب در ساعت 1 شب از سرعت صبانت و دیال اپ مخابرات فرقی با هم ندارن
    سرعت دیال آپ

سرعت صبا نت روزانه

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------

هه هه
    چه متن احساسات برانگیزی نوشتی
    احساساتمون جریحه دار شد!
    پسر خوب
    تو که اینقدر با این آی اس پی مشکل داری برو پولتو پس بگیر برو یکی دیگه.خود مخابرات از همه اقتصادیتر و بهتره
    اگرم مجبوری بسوزی بسازی دیگه اینقدر چپ و راست غر نزن و به زمین و آسمون بد و بیراه نثار نکن
    والا من خیلی وقته که دیگه اینجا از سرعتم حرف نمیزنم چون میخوام حالگیری نشه از اونایی که سرعتشون پایینه
    ولی میبینم باز امثال تو دارن اینجا واسه دیگران دور بر میدارن
    ببینم بلدین کاری کنین سرعت ما رو هم محدود کنه

خدا قوت.خیلی وقته مک ادرس را به یه سیستم محدود کرده تا کسی شارژ یکی دیگه رو ندزده
    میتونی بری درخواست بدی این محدودیت را برات بردارن

با تشکر و گفتم پولش رو بدین زیر بار نمیرن و امروز بار 4 به اهواز نمایندگی صبانت فارا یوزر پسورد دادم تماس نگرفتن باز و مخابرات میده اهواز اینترنت مگه اهواز رو
    و نماینده اهواز گفت هر کسی گفته با 128 شبی 1 گیگ دانلود میکنه دروغ میگه ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

میگم حالا قراره این پست بالاییه رو هر صفحه 10 بار ریپیت بزنی دوباره پست کنی...؟!! حجمتو استفاده کن دانلود کن تموم بشه برو از یه شرکت دیگه بگیر خوب...!

آقا تو این گیر و دار من هم یه سنگی بندازم شاید پاسخی شنیده شد
    قسمت انتهایی این پستو ببین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Cleeev; 24-07-2010 at 23:32.

3. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من به یه مشکل بد فرم بر خوردم اونم اینه که الان به خطره این مسخره بازی جدید صبانت من نمیتونم بجز pc خونه با pc دیگه ای به اینترنت وصل شم الان یه loptop خریدم یه عالم آپدیت و کار داره نمیتونم هیچ کاری کنم مودمم به صورت poee وصل نمیشه که بتونم با وایرلس لااقل وصل شم امروزم 2 تا فکس دادم که این سرویس کوفتی رو حذف کنن هیچ کاری نکردن چه کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

11

سلام
    من به یه مشکل بد فرم بر خوردم اونم اینه که الان به خطره این مسخره بازی جدید صبانت من نمیتونم بجز pc خونه با pc دیگه ای به اینترنت وصل شم الان یه loptop خریدم یه عالم آپدیت و کار داره نمیتونم هیچ کاری کنم مودمم به صورت poee وصل نمیشه که بتونم با وایرلس لااقل وصل شم امروزم 2 تا فکس دادم که این سرویس کوفتی رو حذف کنن هیچ کاری نکردن چه کنم
    شما باید MAC Address دستگاهی که باهاش میتونید به صورت موفقیت آمیز به PPPoE وصل بشید رو روی بقیه تنظیم کنید تا همه یه MAC Address رو به سرور صبانت اعلام کنن... و... ::::

کد:

6. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما باید MAC Address دستگاهی که باهاش میتونید به صورت موفقیت آمیز به PPPoE وصل بشید رو روی بقیه تنظیم کنید تا همه یه MAC Address رو به سرور صبانت اعلام کنن... و... ::::

کد:

بدبختی اینجاس مودم من asus 604 g هست اصلا هم قسمتی که بشه بهش mac address دستی داد نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بدبختی اینجاس مودم من asus 604 g هست اصلا هم قسمتی که بشه بهش mac address دستی داد نداره
    100 درصد داره... همه چنین دستگاهایی چنین چیزی دارن که بتونی MAC Address رو توشون عوض کنی... یکم با دقت بیشتری تو تمام منوها و صفحات تنظیمات مودمت از اول تا آخر بچرخ تا چنین چیزی رو پیدا کنی... دنبال MAC Address یا Physical Address بگرد که شبیه عکسای اون پست باشه... یا مثلاً فیلدی که چیزی شبیه به این توش نوشته شده باشه :

کد:
    Last edited by Cleeev; 25-07-2010 at 00:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

البته نیازی نیست که مک آدرس دستی وارد کنید (ضمن اینکه امکان نداره چنین امکانی نداشته باشه)

شما کافیه تنظیمات رو روی PPPoE بذاری بعد زنگ بزنی پشتیبانی فنی، بعد بهشون بگو مک آدرست رو ریست کنن.

بعد از ریست 20-15 دقیقه بعدش کانکت میشه.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان من تنظیمات کامپیوتر و مودم و IDM رو چطور تنظیم کنم سر ساعت روشن و خاموش بشن و مودم من NETGEAR هست و همه شرکت های اهواز میگن ساپورتش میکنیم

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

من دوستم صبانت داره شبانه روز داره 237 دانلود میکنه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

6

البته نیازی نیست که مک آدرس دستی وارد کنید (ضمن اینکه امکان نداره چنین امکانی نداشته باشه)

شما کافیه تنظیمات رو روی PPPoE بذاری بعد زنگ بزنی پشتیبانی فنی، بعد بهشون بگو مک آدرست رو ریست کنن.

بعد از ریست 20-15 دقیقه بعدش کانکت میشه.
    اووووه... کی میره اینهمه راهو تا یکی تو پشتیبانی پیدا کنی و برات ریست کنه (؟!)... تنظیم MAC Address تمام دستگاها روی مثلاً MAC Address کارت شبکه PC ـتون خیلی سریع تره...!

همچنین یه نکته دوستان توجه کنید که واسه اتصال به اکانت شبانه MAC Address مهم نیست و چک نمیشه و این قضییه فقط واسه اکانت روزانه ـس... اگه شبا احیاناً مودمتونو قطع میکنید از تو کامپیوتر وصل میشید نیازی به تغییرات MAC Address نیست...

من دوستم صبانت داره شبانه روز داره 237 دانلود میکنه !
    آواتارتو عشق است... سلام بر ا.خ. الدوله...!

دوستته بعد از دیدن این سرعت یا تویی بعد از شنیدن این سرعت...؟؟
    Last edited by Cleeev; 25-07-2010 at 00:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •