2 تا 8 صبح
2 تا 8 صبح
بله من دارم .سرعتش که راضی کنندس برای من تا 3 مگابایت دانلود میده .بین 16 تا20 مگابیته.پینگش هم 110، ولی تعرفه هاش مناسب نیست چون ما به سرویس های غیر حجمی adsl عادت کردیم و خرید ترافیک گیگی 3000 تومن زیاده.برای همین ازش استفاده نمیکنم. و با همون adsl پوکیده میسوزم و میسازم![]()
امروز از ابتدای شب کاهش پهنای باند و نوسان سرعت شدیدی وجود داره علاوه بر این امروز زمان تأخیر برای سرور 8.8.8.8 و سرورهای داخلی مثل tct.ir بسیار زیاد است و در حدود 600ms می باشد. زمان تأخیر برای سرور 4.2.2.4 مناسب و مثل همیشه در حدود 110 - 120 میلی ثانیه است.
آیا دیگران هم چنین مشکلی دارند؟
من مشکلی ندارم مثل همیشه پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 روی 80 هست. کاهش پهنای باند هرشب از 10 به بعد کمابیش(یه شب کمتر یه شب بیشتر) وجود داره ولی امشب من دارم فول اجدی استریم میبینم مشکلی نیست
اگه پینگ برای شما بالاست پیشنهاد میکنم از ip های دیگه همون سرور های DNS استفاده کنید .
ای پی جایگزین سرور گوگل (8.8.8.8) اینه 8.8.4.4
و سرور 4.2.2.4 ای پی های دیگه ای نیز داره 4.2.2.1 - 4.2.2.2 - 4.2.2.3 - 4.2.2.5 - 4.2.2.6
محتوای مخفی: پینگ این لحظه DNS
برای من هم تقریباً مشابه شماست اما امشب علاوه بر کاهش شدید پهنای باند / سرعت ، زمان تأخیر هم شدیدآً زیاد است. معمولاً زمان تأخیر مشکلی نداشت.
همه ی این سرورها را امتحان کردم و به صورت مضحکی زمان تأخیر بالاست در بعضی از اونها حتی بالای 1000 میلی ثانیه.
در صورت تغییر وضعیت، در همین پست گزارش بروزرسانی خواهد شد.
بروزرسانی گزارش: مثل همیشه مشکل کاهش پهنای باند بعد از مدتی حل شد اما آنچه که اینبار همراه با کمبود پهنای باند من با آن مواجه شده بودم یعنی زمان تأخیر بالا نیز پس از گذشته دو - سه ساعت رفع شد.
Last edited by shahram83; 29-04-2018 at 00:55.
بعد از چندبار ریست کردن مودم هم مشکل حل نشد؟ معمولا ip جدید بگیره مشکل پینگ حل میشه
ممکنه بار پردازشی روی روتر های نزدیک شما زیاد شده باشه و با تاخیر به شما پاسخ بدهند و یا نه روتر های دورتر در پیشگامان یا شرکت زیرساخت دچار ایراد شده باشند که چنین وضعیتی بوجود آمده است .
اگر در ارتباطات اول و دوم شما چنین اتفاقی افتاده ، مشخصه سیم مخابراتی شما تا مرکز مخابرات دچار مشکل و خطا هست .
و یا روتر و مودم های شما عملکرد درستی از خودشون ندارند .
(بعضی وقت ها پیش میاد در منزل شخصی شروع به دانلود کرده و این موضوع باعث میشود تمامی پهنای باند بشدت مشغول شده و کاملا پر شود به حدی که دیگر حتی یک پینگ ساده نیز ممکن نباشد)
با فرمان Tracert 8.8.8.8 از داخل DOS ویندوز بررسی کنید که از چه دستگاهی به بعد پینگ شما بالا میرود .
از ابتدا در منزل ، در روتر های شرکت پیشگامان (که تماس با شرکت و دادن آدرس ip روتر معیوب به پشتیبانی میتونه مشکل شما رو حل کنه) و روتر یا مسیری از شرکت زیرساخت با مشکل مواجه شده که کار رو واقعا سخت میکنه و باید پیگیری از سمت isp برای حل مشکل صورت بگیره.
یا حتی ممکنه روتر معیوب خارج از کشور قرار داشته باشه ، که در این صورت با تغییر ip و مسیر ارتباطی خودتون به اینترنت برای شما مشکل چندانی به همراه نخواهد آورد.
با چنین فرمانی میتونید مشکل خودتون رو پیدا کنید ، دقت کنید که ارتباط از کجا به بعد یک مرتبه دارای سرعت پایین و پینگ بالا می شود.
![]()
سپاس از توجه تان.
در بالا هم گفته ام. اکنون سرعت پایدار و قابل قبول است و زمان تأخیر هم به حالت عادی بازگشته است.
با دستور tracert آشنا هستم اما فراموش کردم با اجراش وضعیت رو بررسی کنم.
snr را در صفحه تنظیمات مودم بررسی کردم که 15 بود.
به احتمال زیاد مشکل از ISP در مرکز مخابراتی من بود.
این فقط برای اطلاع رسانی است.
تلگرام فیلتر شده است یا دست کم من از امروز ( تقریباً دو ساعت تا به این لحظه ) نمی تونم به اون دسترسی داشته باشم. ( محتوا بارگذاری نمی شود ).
نکته جالب دیگه فیلتر شدن twitch بصورت عجیب است. محتویات صفحه نخست بارگذاری نمی شوند اما محتویات صفحه browse گاهی کامل و گاهی نیمه بارگذاری می شوند. وقتی به صفحه پخش ویدیویی می روی گاهی ویدیو پخش می شود و گاهی نه.درباره پهنای باند هم این مشکل هست. گاهی خوب و گاهی بد.
احتمال اینکه فقط از مرکز مخابراتی من باشد خیلی کم است چونکه موضوع فیلترینگ فراتر از مراکز مخابراتی است.
این خوکهای ریشو باز دارند به اینترنت گند می زنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)