تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 296 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منم با جایزه موافقم
    نگفتی تو هر لیگ چند نفر شرکت می کنند ؟
    راستی پچی چیزی لازمه نصب کنیم ؟ من تا حالا pes 2010 رو آنلاین بازی نکردم !
    محمد جان آنلاین نیست بازیها . ببین به این شکله که هر کاربری بازی خودشو توی کامپیوتر شخصی خودش انجام میده بعد سیو بازیو فشرده میکنه و توی یک سرور مشخص که از قبل هماهنگ شده قرار میده تا نفر بعدی بتونه بازیشو انجام بده .

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

منم موافقم
    من بارسا رو بر ميدارم ( اگه حسين اجازه بده ) البته فرقي برام نداره چون به هر حال چيزي حاليم نيست
    اگه هم نشد چلسي ، آرسنال ، ميلان
    ممنون

شهاب جان شما هم با جایزه موافقی ؟ راستش بچه هایی که توی این لیگ بازی میکنه حقیقتا بچه های بسیار شریف و صادقی هستن این مساله بارها توی این لیگ برای من ثابت شده پس جای هیچ نگرانی وجود نداره . در مورد تیمها هم یک جوری بچه ها با هم کنار میان همونطوریکه اول این لیگ به خوبی با هم کنار اومدیم .
    Last edited by 4039; 18-02-2010 at 13:58.

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

محمد جان آنلاین نیست بازیها . ببین به این شکله که هر کاربری بازی خودشو توی کامپیوتر شخصی خودش انجام میده بعد سیو بازیو فشرده میکنه و توی یک سرور سرور مشخص که از قبل هماهنگ شده قرار میده تا نفر بعدی بتونه بازشیو انجام بده .

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

شهاب جان شما هم با جایزه موافقی ؟ راستش بچه هایی که توی این لیگ بازی میکنه حقیقتا بچه های بسیار شریف و صادقی هستن این مساله بارها توی این لیگ برای من ثابت شده پس جای هیچ نگرانی وجود نداره .
    خوب وقتی تیم من و شما با هم بازی داشته باشند تکلیف چی میشه ؟

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

شهاب جان شما هم با جایزه موافقی ؟ راستش بچه هایی که توی این لیگ بازی میکنه حقیقتا بچه های بسیار شریف و صادقی هستن این مساله بارها توی این لیگ برای من ثابت شده پس جای هیچ نگرانی وجود نداره . در مورد تیمها هم یک جوری بچه ها با هم کنار میان همونطوریکه اول این لیگ به خوبی با هم کنار اومدیم .

با جايزه كه موافقم 
    تيمم يه كاري ميكنيم ديگه 
    براي من مهم بازيه تيم برام فرقي نداره 

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خوب وقتی تیم من و شما با هم بازی داشته باشند تکلیف چی میشه ؟

بازیها بصورت رفت و برگشته . میزبان خودش بازی میکنه و کنترل تیم میهمان رو کامپیوتر بر عهده میگیره . میهمان سیستم و ترکیب خودشو از قبل به میزبان اعلام میکنه .

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

اگه قرار شد منم تو لیگ بازی کنم اینا اولویت های من هستند:
    1- منچستر
    2- اینتر
    3- بارسا
    4- میلان
    5- لیورپول

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

حسين جان يه ليست از تيم ها و شركت كنندگان ميزاري 
    در ضمن ليگ قبل هم منتفي شد ؟ 
      اين جديده كي شروع ميشه ؟ 
    راستي بايد چند بار در طول روز بيام سر بزنيم ؟ 
    يه بار بسه ؟
    Last edited by CATALONIA; 18-02-2010 at 14:23.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان با جایزه من موافق نیستم. چون مسابقات همین جوری که بازی میکنیم هیجان داره و دیگه شاید نیازی به این کار نباشه. من دسته هنوز نخریدم فکر کنم بازی های رو در رو برام مشکل پیش بیاد.راستی حسین پیشنهاد قبلی من بد نبود مثلا من با دوست عزیزمون یعنی شهاب هر جفتمون بارسلونا بر می داریم و هر وقت هر کدومون وقت داشیتم بازی می کنیم و با هم هماهنگ می کنیم و تازه می تونیم در مورد تاکتیکهای تیم با هم مشورت کنیم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

حسین جان با جایزه من موافق نیستم. چون مسابقات همین جوری که بازی میکنیم هیجان داره و دیگه شاید نیازی به این کار نباشه. من دسته هنوز نخریدم فکر کنم بازی های رو در رو برام مشکل پیش بیاد.راستی حسین پیشنهاد قبلی من بد نبود مثلا من با دوست عزیزمون یعنی شهاب هر جفتمون بارسلونا بر می داریم و هر وقت هر کدومون وقت داشیتم بازی می کنیم و با هم هماهنگ می کنیم و تازه می تونیم در مورد تاکتیکهای تیم با هم مشورت کنیم.
    جايزه براي من فرقي نداره !‌

چه باشه و چه نباشه 
    من دسته هم دارم و بدون دسته اصلا نميتونم بازي كنم 
    پيشنهاد وحيد جان هم خوبه كه با هم تيمو بچرخونيم چون به هر حال من درس دارم . 
    البته من زياد يا بهتره بگم اصلا بازيم خوب نيست ها ! 
    ميترسم آبروي بارسا رو ببرم 
    البته اينطوري براي من بهتر ميشه چون وحيد جون ميتونه براي من جبران كنه 
    -----------------------------------------
    يه پيشنهاد اين كه اگه دو نفر خواستن يه تيم رو بردارن يه نفر قوي باشه و يه نفر ضعيف 
    ملاك هم مسابقات فصلي كه داشتين انجام ميدادين 
    اينطوري بهتره تا اين كه هردوشون ضعيف يا هردوشون قوي باشن . 
    به هر حال من كه فصل قبل نبودم به زور روي پروفشنال ميتونم بازي كنم و ببرم حالا خودتون قضاوت كنين كجاي كارم !‌

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسين جان يه ليست از تيم ها و شركت كنندگان ميزاري
    در ضمن ليگ قبل هم منتفي شد ؟
    كي شروع ميشه ؟
    راستي بايد چند بار در طول روز بيام سر بزنيم ؟
    يه بار بسه ؟

لیگ قبلی رو به این دلیل متوقف کردیم که ما در طی مسابقات متوجه شدیم لیگ رو با کیفیت بالاتری از جمله همین میتونیم برگزار کنیم و همچنین برای بالا بردن انگیزه کاربران میتونیم جوایزی هم برای این مسابقات در نظر بگیریم . تجربه این نیم فصل حقیقتا خیلی برامون ارزشمند بود .
    راه اندازی لیگ احتمالا چند روزی طول میکشه چون باید مقدمامتشو فراهم کنیم در ظاهر اینجوری احساس میشه که راه اندازی و مدیریت لیگ راحته اما اصلا اینطوری نیست بنابراین باید چند روزی کاربران صبر کنند تا همه چیز دقیق و درست پیش بره .
    هر کاربر روزی یک یا دوبار لازمه که به تاپیک سر بزنه من سعی میکنم پست اول رو به روز نگه دارم تا مرجعی باشه برای کاربران ( سیو بازی , اطلاعیه ها و ... )
    لیست تیم ها رو هم الان دقیق نمیشه گفت باید اونم همفکری کنیم . شما نظر خودتو بگو شاید جام حذفی هم در کنار لیگ داشته باشیم .

---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

جايزه براي من فرقي نداره !‌

چه باشه و چه نباشه
    من دسته هم دارم و بدون دسته اصلا نميتونم بازي كنم
    پيشنهاد وحيد جان هم خوبه كه با هم تيمو بچرخونيم چون به هر حال من درس دارم .
    البته من زياد يا بهتره بگم اصلا بازيم خوب نيست ها !
    ميترسم آبروي بارسا رو ببرم
    البته اينطوري براي من بهتر ميشه چون وحيد جون ميتونه براي من جبران كنه
    -----------------------------------------
    يه پيشنهاد اين كه اگه دو نفر خواستن يه تيم رو بردارن يه نفر قوي باشه و يه نفر ضعيف
    ملاك هم مسابقات فصلي كه داشتين انجام ميدادين
    اينطوري بهتره تا اين كه هردوشون ضعيف يا هردوشون قوي باشن .
    به هر حال من كه فصل قبل نبودم به زور روي پروفشنال ميتونم بازي كنم و ببرم حالا خودتون قضاوت كنين كجاي كارم !‌

خب پس شما دو نفر میتونید با هم یک تیمو انتخاب کنید و با هم اون تیمو اداره کنید از این بابت هیچ مشکلی وجود نداره .
    وحید جان شما تا پایان نیم فصل و یا اواخر لیگ فرصت داری تا اون سه هزار تومن رو واریز کنی تا نیم فصل زمان زیادی داریم چون روزی فقط یک هفته از لیگو بازی میکنیم . احتمالا عید به نیم فصل میرسیم .
    اگر هر کاربر یک مبلغ هرچند ناچیز پرداخت کنه مطمئنا دلش بیشتر برای تیمش میسوزه و انگیزه بیشتری خواهد داشت تا جایزه رو هم تصاحب کنه . شما الان رو نیبینید که اول لیگه به مرور انگیزه افراد کم میشه .
    Last edited by 4039; 18-02-2010 at 14:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام
    منم با ليگ جديد موفقم
    ولي ديگه كوتاه نميام
    1.منچستر يونايتد
    2.منچستر يونايتد
    3.منچستر يونايتد

4.رئال مادريد
    5.يووه البته با نقل و انتقالات
    البته حسين جان يكي دو نفر را كه كمي سرشون خلوت است مامور كن در مورد اين كاميونيتي تحقيق كنند بعد شروع كنيم
    Last edited by masoodbr; 18-02-2010 at 14:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •