آقایون لینک زیر را نگاه کنید و نسبت به رِیت پایین اپل نظرتو نو رو بگید من واقعا بهم برخورد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقایون لینک زیر را نگاه کنید و نسبت به رِیت پایین اپل نظرتو نو رو بگید من واقعا بهم برخورد.
عالیه . اینجا من کمترین قیمتی که دارم 2650 هست . قیمتش خیلی مناسبه . برای خرید رفتی به پلم بودن دقت کنید![]()
با سلام
آقا نبودیم در عرض 3 روز 16 صفحه به این پست اضافه شد
رفته بودیم یه شرکت - اپل 372 سفارش بدیم که ناغافل یکی اومد داخل وگفت یه لب تاپ اپل MC226 K/A داره که از فنلاند براش فرستادند واونم می خواد بفروشه سیستم را اواسط فروردین گرفته بود وبا اجازتون سیستم عاملش را پاک کرده و بعد از پارتیشن بندی یه ویندوز 7 - 32 بیتی ریخته
ما دلمون زدیم به دریا و با مبلغ 000/700/1 ناقابل خریدیمش
ما هم اپلی شدیم
حالا موندیم باحذف سیستم عامل MOS X 10.6 چطوری از روی دی وی دی دوباره سیستم مثل روز اولش کنیم
راهنمایی کنید یا لینک بدید ممنون می شم .چون زمانی که برنامه را می زارم می گه فرمت وپارتیشن بندی مانع نصب است
با تشکر
منتظرم دیگه
*******MC BOOK PRO 226 K/A & ما هم اپلی شدیم *******![]()
ریفر یعنی لپ تاپهایی که به سایر کشورها میره و به دلیل نقص فنی به اپل بر میگرده و پس از تعمیر به بازارهای آسیایی فرستاده میشه
ببینید طرفی که اون اعداد و ارقام رو گذاشته اپل ندارهمن نمیدونم این آمار و ارقام رو از کجا آورده
در ضمن اون برنامه اصلا منبع خوبی نیست .
جوابشون رو هم دادم
ببین دوست من اصلا بستگی به تعداد پستتون نداره .
مدیران محترم پست های تکراری و بی ربط ( اسپم ) رو پاک می کنن . منم اگر الان یک پست تکراری بدم پاک میشه و نباید ناراحت شد .
احتمالا پستتون تکراری بود![]()
احتمالا منظورتون مدل MC375LL/A هست . در ضمن قیمتی که بهتون گفت بالا ست . الان در تهران 1780 هم میشه تهیه کرد .
در مورد گارانتی هم :
درسته که در ایران گارانتی معنا نداره و اپل نیاز به گارانتی نداره ولی با گارانتی خیالتون راحت تره
اگر قصد دارید با گارانتی بخرید نقش خوبه![]()
مبارکه امید خان
فکر کنم این مدل رو گرفتید :
MC226LL/A
کانفیگ خیلی خوبی داره . در ضمن خیلی خوب خریدید
اینجا کسی این مدل رو نداره پس ریویو فراموش نشه .
برای سوالتون باید اینجا تشریف ببرید .
Last edited by mohsenfhm; 01-06-2010 at 15:06.
از کی تا حالا ریت ویندوز مهم شده ؟؟؟!!!!
دوست عزیز ، اگر می خوای با اپل کل بندازی بیا پیش خودم یک 3D Mark بگیرم بری حالش رو ببری ، جوری که سونی و... سوسک بشن!
مایکروسافت ویندوز از اولش هم ریت درستی به اپل نمیداد!
باورت نمیشه ، ریت دو تا لپ تاب منو ببین :
اگر فهمیدی ، کجاش خند داره ؟؟؟؟!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 01-06-2010 at 16:16.
بچه ها الان داشتم تو سایت امازون میگشتم که دیدم مدل 373 رو 2200 دلار یعنی همون قیمت خود اپل اما که یکم گشتم دوباره یک 373 دیگه پیدا کردم که با وجود اینکه هر دو در انبار موجود بود دومی رو به قیمت 2000 دلار میفروخت حالا دیگه مطمئن هستم که این قیمت بورس چرا اینقدر پایین هست و فکر میکنم مدل دومی ریفر هست که ارزان میفروشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)