تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 447 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قا کسی هست که بدونه قدرت آنتن tp link w8951ndچند dbi هست؟آخه تو سایتهای فروش که چند تا شونو چک میکردم متفاوت نوشته بودن,بعضی ها 3 و برخیشونم 5!اینو به این خاطر میپرسم که آنتنش برام مهمه.حتی متوجه اینم شدم که یه مدل و از یه مارک دارای چیپ های متفاوتی بودن !همچین چیزی امکانش هست
    یه چیز دیگه هم اینکه تو سایت خود tplink این مدلو با یه شکل وقیافه جدید گذاشته .این یعنی چی ؟!اینی که من خریدم ممکنه تقلبی باشه؟
    گارانتیمم مال پارس ارتباط هستش.
    خیلی ممنون وببخشید که سوالاتم یه کم تخصصی بود .دست خودم نیست !!!

پروفشنال farhad resalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    MATRIX

پيش فرض

سلام
    از بین دو مودم D-link 2730u و Tp-link 8951nd کدام مدل رو پیشنهاد میدین؟؟ و چرا؟؟
    و دکمه QSS در مودمهای تی پی لینک چه کاری انجام میده؟؟
    با تشکر
    دوست من جفت مودم هایی که اشاره کردی مدلهای خوب خانگیست و در واقع خفن کار میتونی بکشی تمام مشخصات فنی شون یکی هست و در عمل هم تقریبا فرقی نداره با هم یعنی شما هرکدومو بگیری ضرر نکردی کیفیت یکسانی دارند یک انتخاب 50-50 هست شایدم 51- به 49 به نفع 2730
    2730 رو به دلایل زیر به اندازه یک ابسیلن مرجح بدان

1- قدمت و شناخته شدگی برند D-LINK

2- نقل قولی از دوست خوبم آقا حامد :
    در تستهایی که از 8951 و 8950 گرفتم متوجه
    شدم که امواج طولی خوبی دارن اما امواج عرضی قابل قبولی ندارن! یعنی اگر برای طبقات استفاده میکنید
    تا ارتفاع خوبی میتونه سیگنال بفرسته و در حالت کفی زیاد تونمند ظاهر نمیشه! شاید بخواطر آنتنش باشه!
    پس با این وجود خرید Asus-DSLN10 رو به شما دوست خوبم توصیه میکنم. هزینه چند ده هزار تومان بیشتر از
    بودجه هم زیاد غیر منطقی نیست. چون این مودم با دارا بودن چیپ سری N تا مدتهای مدیدی نیاز شما روبرآورده
    میکنه و با پوشش خوبی هم که داره از افت آنتن دهی تا مسافت مورد نظرتون راحت میشین.
    پس خرید Asus-DSLN10 رو در این رنج قیمت، بشدت توصیه میکنم.
    البته 8951 هم مودم بسیار خوبی است و آقا حامد در باب مقایسه N10اون رو مطرح کردن یعنی شما هرچی پول میدی آش میخوری باز من نمیگم 2730 بهتره یا 8951 چون کاملا یکی هستن اما در عمل تا شاید تاحدی2730 بهتر باشه اما محسوس نیست
    جهت اطلاعات بیشتر صفحات 101-102-103 همین تاپیک به همین موضوع پرداخته شده

در مورد QSS : اگه حوصله داری لینک زیر رو بخون :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه خلاصه چیزهایی که خوندم تو سایت ها بخوای برات بگم :
    QSS مخفف کلمه ی Quick Security Setup است که برای اتصال سریع و امن به شبکه هست و معمولا برای مودم های دارای اکسس پوینت تعبیه شده
    با فشار دادن این دکمه به دستگاه هایی که قصد اتصال به اکسس پوینت مودمت رو دارند اجازه ی اتصال میدی بطوریکه که اگر دستگاه دیگری می خواهد به مودم شما اتصال پیدا کند چراغ qss چشمک می زنه و پس از اینکه شما دکمه qss را می زنی اون دستگاه میتونه با مودم شما اتصال برقرار کنه

باز اگه اطلاعاتم برات کم بود Hamed DC بانک اطلاعاتمونه میاد برات میگه
    Last edited by farhad resalati; 10-05-2012 at 20:16.

3. 3 کاربر از farhad resalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

QSS مخفف کلمه ی Quick Security Setup است که برای اتصال سریع و امن به شبکه هست و معمولا برای مودم های دارای اکسس پوینت تعبیه شده
    با فشار دادن این دکمه به دستگاه هایی که قصد اتصال به اکسس پوینت مودمت رو دارند اجازه ی اتصال میدی بطوریکه که اگر دستگاه دیگری می خواهد به مودم شما اتصال پیدا کند چراغ qss چشمک می زنه و پس از اینکه شما دکمه qss را می زنی اون دستگاه میتونه با مودم شما اتصال برقرار کنه
    توضیحات خوبی دادین، ممنون.
    فقط این رو اضافه کنم که این استاندارد متعلق به شرکت TP.Linkهست و مودمهای این برند از این قابلیت پشتیبانی میکنن.

5. 3 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوست من جفت مودم هایی که اشاره کردی مدلهای خوب خانگیست و در واقع خفن کار میتونی بکشی تمام مشخصات فنی شون یکی هست و در عمل هم تقریبا فرقی نداره با هم یعنی شما هرکدومو بگیری ضرر نکردی کیفیت یکسانی دارند یک انتخاب 50-50 هست شایدم 51- به 49 به نفع 2730
    2730 رو به دلایل زیر به اندازه یک ابسیلن مرجح بدان

1- قدمت و شناخته شدگی برند D-LINK

2- نقل قولی از دوست خوبم آقا حامد :

البته 8951 هم مودم بسیار خوبی است و آقا حامد در باب مقایسه N10اون رو مطرح کردن یعنی شما هرچی پول میدی آش میخوری باز من نمیگم 2730 بهتره یا 8951 چون کاملا یکی هستن اما در عمل تا شاید تاحدی2730 بهتر باشه اما محسوس نیست
    جهت اطلاعات بیشتر صفحات 101-102-103 همین تاپیک به همین موضوع پرداخته شده

در مورد QSS : اگه حوصله داری لینک زیر رو بخون :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز اگه اطلاعاتم برات کم بود Hamed DC بانک اطلاعاتمونه میاد برات میگه

خیلی ممنون از آقا فرهاد و آقا حامد
    یه سوال دیگه داشتم:
    فرق بین wps و Qss چیه؟

7. این کاربر از AMD64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام . یه مودم میخام که پورت یو اس بی برای اتصال پرینتر هم داشته باشه
    خونمون 200 متره . و پوشش دو طبقه
    بودجه تا 70 تومن
    یه سوال ؟ حتما باید خوده مودم یو اس بی داشته . راه دیگه ای نیست؟!
    ممنون
    Last edited by matin724; 11-05-2012 at 09:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خیلی ممنون از آقا فرهاد و آقا حامد
    یه سوال دیگه داشتم:
    فرق بین wps و Qss چیه؟
    خواهش میکنم.
    wps یا Wi-Fi Protected Setup یک استادندار تعریف شده برای شبکه سازی بیسیم وسایل در شبکه های کوچک(مثل شبکه های
    خانگی)هست. این پروتوکل در سال 2007پایه گذاری شد و هدف از آن بالا بردن امنیت شبکه های بیسیم بود.شما
    در مودمتون که میخواین پسوورد گذاری کنید، با این پروتوکل روبرو میشین که نسخه جدید اون تحت نام WPS2 هم
    ارائه شده. معمولا کدگذاری بر پاییه این پروتوکلها بر اساس رمزنگاری 128بیتش هست و امنیت بسیار بالایی دارن.
    و برای شبکه سازی مشکلی رو فراهم نمیکنن. این پروتکل اختصاصی شرکت خاصی نیست و بصورت عمومی روی
    همه مودم های بیسیم به کارمیره. اما QSS(که دوست خوبم، فرهاد عزیز، توضیحات خوبی در موردش داد) مختص
    TP-Link هست و فقط در روتر-مودمهای این برند دیده میشه.

10. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا کسی هست که بدونه قدرت آنتن tp link w8951ndچند dbi هست؟آخه تو سایتهای فروش که چند تا شونو چک میکردم متفاوت نوشته بودن,بعضی ها 3 و برخیشونم 5!اینو به این خاطر میپرسم که آنتنش برام مهمه.حتی متوجه اینم شدم که یه مدل و از یه مارک دارای چیپ های متفاوتی بودن !همچین چیزی امکانش هست
    یه چیز دیگه هم اینکه تو سایت خود tplink این مدلو با یه شکل وقیافه جدید گذاشته .این یعنی چی ؟!اینی که من خریدم ممکنه تقلبی باشه؟
    کسی حاضر نیست جواب مارو بده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آقا کسی هست که بدونه قدرت آنتن tp link w8951ndچند dbi هست؟آخه تو سایتهای فروش که چند تا شونو چک میکردم متفاوت نوشته بودن,بعضی ها 3 و برخیشونم 5!اینو به این خاطر میپرسم که آنتنش برام مهمه.حتی متوجه اینم شدم که یه مدل و از یه مارک دارای چیپ های متفاوتی بودن !همچین چیزی امکانش هست
    کسی حاضر نیست جواب مارو بده؟
    5dBi هست.
    دوست عزیز در پستهای اخیر راجع به این مدل بارها و بارها صحبت شده!
    خیر تقلبی نیست. برخی از مدلها با دوظاهر متفاوت به بازار عرضه میشن.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام . یه مودم میخام که پورت یو اس بی برای اتصال پرینتر هم داشته باشه
    خونمون 200 متره . و پوشش دو طبقه
    بودجه تا 70 تومن
    یه سوال ؟ حتما باید خوده مودم یو اس بی داشته . راه دیگه ای نیست؟!
    ممنون
    سلام دوست عزیز.
    link w8951nd...65.000
    اگر مودم درگاه USB نداشته باشه، فاقد پورتال مدیریت فایل هست و عملا نمیشه فایل یا داده ای رو به صورت بیسیم
    یا با سیم منتقل کرد.

14. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خواهش میکنم.
    wps یا Wi-Fi Protected Setup یک استادندار تعریف شده برای شبکه سازی بیسیم وسایل در شبکه های کوچک(مثل شبکه های
    خانگی)هست. این پروتوکل در سال 2007پایه گذاری شد و هدف از آن بالا بردن امنیت شبکه های بیسیم بود.شما
    در مودمتون که میخواین پسوورد گذاری کنید، با این پروتوکل روبرو میشین که نسخه جدید اون تحت نام WPS2 هم
    ارائه شده. معمولا کدگذاری بر پاییه این پروتوکلها بر اساس رمزنگاری 128بیتش هست و امنیت بسیار بالایی دارن.
    و برای شبکه سازی مشکلی رو فراهم نمیکنن. این پروتکل اختصاصی شرکت خاصی نیست و بصورت عمومی روی
    همه مودم های بیسیم به کارمیره. اما QSS(که دوست خوبم، فرهاد عزیز، توضیحات خوبی در موردش داد) مختص
    TP-Link هست و فقط در روتر-مودمهای این برند دیده میشه.
    اقا حامد مرسی از راهنمایی و توضیحاتت
    راستی TP-link 8951nd من قیمت کردم 57 تومن. dlink 2730u هم 63 تومن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •