یک نکته دیگه هم این که بالاترین سرعت رو مودم outdoor داره با سرعت 25 مگابیت بعد چه طور شده 89 مگابیت؟![]()
یک نکته دیگه هم این که بالاترین سرعت رو مودم outdoor داره با سرعت 25 مگابیت بعد چه طور شده 89 مگابیت؟![]()
می ترسم اگه با speedtest.net پینگ بگیرم مودم بترکه
آخه مبین نت تست سرعت هم می خواد؟
دیال آپ دیدی؟ اسمشو عوض کن میشه وایمکس
من امروز زنگ زدم پشتیبانی سرعتم خیلی کم بود (یک مگ سرعتم بود 40!) که آقای پشتیبان گفت سرعتش شما خوبه و ما اشتراکمون یک به 16 هست!!!! یعنی حتی 1 به 10 هم نه به 16!!!
بعد هم که گفتم من موقعه خرید بهم گفتن که ما یک به هشت هستیم و سرعت شما رو تضمین میکنم گفت که نه و شلوغ شده و اینا بعد هم گوشی رو روی من گذاشت
این خبر رو تو انجمن خبرهای it دیدم گفتم که بزارم
عرضهي مودم وايمكس رايگان در سراسر ايران
مودم وايمكس در سراسر كشور و به صورت رايگان عرضه ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، شركت ارتباطات مبيننت - ارائه كننده خدمات وايمكس - به دنبال استقبال متقاضيان سرويس وايمكس از طرح ويژه تابستاني و ارايه مودم داخلي رايگان به مشتركان، با ارايه بستههاي تشويقي به برگزاري طرح ويژه پاييز براي متقاضيان وايمكس در سراسر ايران اقدام كرده است.
روابط عمومي مبيننت اعلام كرد كه در طول اين طرح، علاقهمندان به استفاده از هر يك از طرحهاي تعرفه با سرعتهاي 128 و 512 كيلوبيت بر ثانيه و دريافت اشتراك 6 ماهه به صورت يكجا هنگام ثبت نام، از تخفيف ويژه در هزينه اشتراك ماهيانه و دريافت يك مودم داخلي به صورت رايگان بهرهمند ميشوند.
بنا بر اعلام در صورتي كه نياز به استفاده مودم ديگري باشد، مابهالتفاوت هزينه مودم از متقاضي دريافت ميشود، در اين طرح هزينه اوليه فعالسازي و تحويل در قالب طرح ديده شده است و نمايندگيهاي شركت حق دريافت هيچ گونه مبلغي را از مشترك از بابت فعالسازي سرويس ندارند.
بنا بر اعلام، مبيننت طرحههاي ديگري هم براي مشتركان كم مصرف و براي مشتركان مصرف متوسط و پرمصرف در اين طرح ارايه كرده است.
براساس اين گزارش، استفاده مشتركان از سرويس وايمكس در تمامي طرحهاي پاييزه با حجم محدود مصرف در ساعات 2 الي 8 و جمعهها رايگان است.
مودم داخلی رو مجانی میده...
بیرونیش که اینه وای به حال اون یکی...
توی سایتشزده 1به 8 -کدوم شهر؟
بالاخره بعد 4 بار زنگ زدن اومدن مودم من رو بردن و پولم رو دادن ....خیلی خیلی عجیبه ...فقط موقع زنگ زدن باهاشون محکم صحبت کنید اگه گفتن خط اشغاله بگین من برای بار 100 زنگ میزنم هر جور شده منو وصل کنید ...تا ببینید چه جوری به تقلا کردن میفتن تا کارتون رو راه بیندازن ....
سلام
میشه لطفا یکی از بچه های اهواز واسه من شماره تماس بذاره تا باهاش تماس بگیرم.آخه کلی سوال دارم که اینطوری توی سایت نمیشه پیغام گذاشت.
من مودم وای فای مبین نت رو گرفتم و از 2 مهر هم اشتباها سرویسم رو توی حساب شخصی فعال کردم ولی هنوز
نیومدند واسه نصب.
دوستان من اشتراکم ماهیانه هست وقتی سر ماه تموم شد ودیگه نخوام اشتراک بگیرم مودمoutdoor رو پس میگیرن ؟؟؟
سلام دوستان اینم از تست امروز
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)