تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 2199 اولاول ... 15651051111121131141151161171181191251652156151115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از ساعت تابلو تر ، فاصله ایشون که در تهران هستن تا باکو هست!
    مثل اینکه تهران جدیدا به 50 مایلی باکو رسیده!
    عکس که لینکش از speedtest نباشه دو زار اعتبار نداره. در ضمن الان ساعت به وقت گرینویچ 2:30 بعدازظهره, شما ماشین زمان داشتی رفتی ساعت 6:49 بعدازظهر تست گرفتی!!
    یک نکته دیگه هم این که بالاترین سرعت رو مودم outdoor داره با سرعت 25 مگابیت بعد چه طور شده 89 مگابیت؟

2. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

می ترسم اگه با speedtest.net پینگ بگیرم مودم بترکه

آخه مبین نت تست سرعت هم می خواد؟

دیال آپ دیدی؟ اسمشو عوض کن میشه وایمکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من امروز زنگ زدم پشتیبانی سرعتم خیلی کم بود (یک مگ سرعتم بود 40!) که آقای پشتیبان گفت سرعتش شما خوبه و ما اشتراکمون یک به 16 هست!!!! یعنی حتی 1 به 10 هم نه به 16!!!
    بعد هم که گفتم من موقعه خرید بهم گفتن که ما یک به هشت هستیم و سرعت شما رو تضمین میکنم گفت که نه و شلوغ شده و اینا بعد هم گوشی رو روی من گذاشت

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این خبر رو تو انجمن خبرهای it دیدم گفتم که بزارم

عرضه‌ي مودم وايمكس رايگان در سراسر ايران

مودم وايمكس در سراسر كشور و به صورت رايگان عرضه مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، شركت ارتباطات مبين‌نت - ارائه كننده خدمات وايمكس - به دنبال استقبال متقاضيان سرويس وايمكس از طرح ويژه تابستاني و ارايه مودم داخلي رايگان به مشتركان، با ارايه بسته‌هاي تشويقي به برگزاري طرح ويژه پاييز براي متقاضيان وايمكس در سراسر ايران اقدام كرده است.

روابط عمومي مبين‌نت اعلام كرد كه در طول اين طرح، علاقه‌مندان به استفاده از هر يك از طرح‌هاي تعرفه با سرعت‌هاي 128 و 512 كيلوبيت بر ثانيه و دريافت اشتراك 6 ماهه به صورت يك‌جا هنگام ثبت نام، از تخفيف ويژه در هزينه اشتراك ماهيانه و دريافت يك مودم داخلي به صورت رايگان بهره‌مند مي‌شوند.

بنا بر اعلام در صورتي كه نياز به استفاده مودم ديگري باشد، مابه‌التفاوت هزينه مودم از متقاضي دريافت مي‌شود، در اين طرح هزينه اوليه فعال‌سازي و تحويل در قالب طرح ديده شده است و نمايندگي‌هاي شركت حق دريافت هيچ گونه مبلغي را از مشترك از بابت فعال‌سازي سرويس ندارند.

بنا بر اعلام، مبين‌نت طرحه‌هاي ديگري هم براي مشتركان كم مصرف و براي مشتركان مصرف متوسط و پرمصرف در اين طرح ارايه كرده است.

براساس اين گزارش، استفاده مشتركان از سرويس وايمكس در تمامي طرح‌هاي پاييزه با حجم محدود مصرف در ساعات 2 الي 8 و جمعه‌ها رايگان است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مودم داخلی رو مجانی میده...

بیرونیش که اینه وای به حال اون یکی...

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من امروز زنگ زدم پشتیبانی سرعتم خیلی کم بود (یک مگ سرعتم بود 40!) که آقای پشتیبان گفت سرعتش شما خوبه و ما اشتراکمون یک به 16 هست!!!! یعنی حتی 1 به 10 هم نه به 16!!!
    بعد هم که گفتم من موقعه خرید بهم گفتن که ما یک به هشت هستیم و سرعت شما رو تضمین میکنم گفت که نه و شلوغ شده و اینا بعد هم گوشی رو روی من گذاشت
    توی سایتشزده 1به 8 -کدوم شهر؟

داره خودمونی میشه hasti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بالاخره بعد 4 بار زنگ زدن اومدن مودم من رو بردن و پولم رو دادن ....خیلی خیلی عجیبه ...فقط موقع زنگ زدن باهاشون محکم صحبت کنید اگه گفتن خط اشغاله بگین من برای بار 100 زنگ میزنم هر جور شده منو وصل کنید ...تا ببینید چه جوری به تقلا کردن میفتن تا کارتون رو راه بیندازن ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    میشه لطفا یکی از بچه های اهواز واسه من شماره تماس بذاره تا باهاش تماس بگیرم.آخه کلی سوال دارم که اینطوری توی سایت نمیشه پیغام گذاشت.
    من مودم وای فای مبین نت رو گرفتم و از 2 مهر هم اشتباها سرویسم رو توی حساب شخصی فعال کردم ولی هنوز
    نیومدند واسه نصب.

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من اشتراکم ماهیانه هست وقتی سر ماه تموم شد ودیگه نخوام اشتراک بگیرم مودمoutdoor رو پس میگیرن ؟؟؟

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

سلام دوستان اینم از تست امروز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •