جالبه وحیدجان با کد نوشتی اش دیگه نه؟
جالبه وحیدجان با کد نوشتی اش دیگه نه؟
خیلی کم با کد کار داره یعنی کدهاشو از یه بازی دیگه کپی کردمولی در کل مهمترین بخش کارش با کد انجام شده ...
![]()
خوبه . حالا بگو کی می خوای اموزششو بذاری . این مشکل behindview رو نداره؟
لطفا سریعتر درباره نحوه ی کد نویسیت توضیع بده من شدیدا منتظرم.
راستی اینو می گم و میرم .
یه منبع خوب واسه برنامه نویسی udk پیدا کردم . میزارم تا با هم استفاده کنیم.
اولی درباره برنامه نویسی شیئ گرا توی udk
این پایینی هم یه سایت اموزشی درباره برنامه نویسی udk من فقط یکی شو نگاه کردم که در باره دوربین ایسومتری بود حتما ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر می کنم جواب خیلی از سوالاتون رو بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من می خوام پلیر بازی رو تغییر بدم مثلا به جای اسلحه یه ماشین اضافه بشه باید چه کاری کنم ؟
با تشکر
محمد جان نشدخلاصه شما هنوز اتاقی نساختی.
اون مکعبی که می بینی براش هست، یعنی یه قلمه و برای ساخت CSG استفاده میشه، خودش توی بازی وجود نداره. شما اول باید اونو به هر سایز و هر شکلی می خوای در بیاری، بعد برای اینکه مثلا یه اتاق داشته باشی باید از منوی Brush گزینه ی اول یا دوم رو بزنی(بسته به اینکه به چه روشی داری اتاق رو میسازی).
مثلا می تونی اول گزینه ی اول رو بزنی، بعد مکعب قرمز رنگ رو همونجا یه مقدار کوچیک کنی و ببری داخل این حجمی که برات داد، اونوقت از گزینه ی دوم ایتفاده کن. این ساده ترین مثالیه که توش هم از CSG Add استفاده می کنی، هم CSG Subtract .
بعد این کار شما یه اتاق داری که دیوارهاش ضخامت دارن. برای متریال روی هر سطحی که می خوای(چه سطوح خارجی، چه سطوح داخلیه اتاق) می تونی به اون روشی که توضیح دادم متریال بذاری:
وقتی اولی براش رو میزنم فقط تو قسمت top متریال داده میشه و اپلای متریال هم دسترسی پیدا میشه و وقتی دومی رو بعدش میزنم متریال حذف میشه و یه قالب صورتی از مکعب در میاد !![]()
بالاخره آموزش چهارم هم حاضر شد
موضوع : دوربین سوم شخص
لینک دانلود آموزش :
لینک دانلود فایلهای مورد نیاز :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست سوم آپدیت شد ...مدیران لطفاً تمام آموزش ها رو ضمیمه سایت کنند.
من می خوام پلیر بازی رو تغییر بدم باید چه کاری انجام بدم؟
کار زیاد راحتی نیست یا حداقل روشی که من میدونم راحت نیست اگه میتونید صبر کنید تا یک آموزش براش بسازم البته تا چند روز آینده و چون موضوع بسیار مهمی هست حتماً باید یک آموزش براش ساخته بشه ...
خیلی ممنونم
اگه ساخته بشه فوق العاده میشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)